Praktische informatie
Sint-Truiden
3211680462
Geen reacties

Faciliteiten

Entreeprijs: vanaf €30
Singel mannen: Ja
Gangbang: Zie thema's
Dansvloer: Ja
Restaurant: Ja
Lidmaatschap: Nee
Gloryhole: Ja
Darkroom: Nee
lhbtiq+ vriendelijk: Ja
Bar aanwezig: Ja
Zwembad: Ja
Sauna: Ja

Informatie

Vind andere parenclubs in Limburg

Route naar [titel] kunt u hier vinden.

Bornedries

BD biedt bovendien een leuke wellness-ruimte om weer op krachten te komen. Je kan je lekker ontspannen en gebruik maken van onze hammam, sauna en jacuzzi. Zelfs een heuse massagetafel staat tot je beschikking voor het verwennen van je partner!

Onze DJ’s aan de knoppen en een lachend, feestend publiek. Ambiance gegarandeerd. Spots op de twee danspalen en op de danskooi waar de meest ondeugende dames het beste van zichzelf geven. Hou je het liever wat rustiger? Geniet dan van de intieme sfeer in de vele zithoekjes. Dààr mag het best ook wat ‘actiever’ als dàt jullie fantasie is…

In Bornedries brengen niet enkel de aanwezigen je hoofd op hol, maar ook de vele fantasievole, erotische kamers en hoekjes. De slogan ‘Voor elk wat wil(d)s’ mag je hier alvast letterlijk nemen.

Wil je starten of afsluiten in onze biechtkamer? Je oneindig sexy wanen in de infinitykamer? Voyeurisme uitlokken als amateur-hoertje in de vitrines? Onze vernieuwde soft-SM-kamer uittesten? Swingend hangen in de sling of kijken en bekeken worden in de orgiekamer?

Je kan nadien rustig nog een seks-cinema-ke doen in de grootste projectiekamer van alle BeNeLux-clubs… Lekker genieten van je cocktail op het terras en afkoelen in ons hemelsblauwe, verwarmde zwembad. Naakt zonnen op één van de vele transats op ons zandstrand, waar je rustig (?) wel wat méér mag dan gewoon ‘liggen-in-de-zon…’

BD heeft het grootste privaat-swingers-naaktstrand van het land! Bredene of Groede zijn wel groter, maar daar mag natuurlijk… niets of je vliegt er onherroepelijk uit!

Adres en route

[titel] bevind zich in Sint-Truiden. Het telefoonnummer van deze club is: 3211680462. Een routebeschrijving naar [titel] kunt u hier vinden. Het adres van [titel] is: Bornedries 25, Sint-Truiden, België. Mocht u een email willen sturen naar [titel] gebruik hiervoor dit mailadres: .

Openingstijden

Maandaggesloten
Dinsdaggesloten
Woensdaggesloten
Donderdagvan 19:00 - 01:00
Vrijdagvan 19:00 - 01:00
Zaterdagvan 19:00 - 03:00
Zondagvan 17:00 - 01:00

Stuur een bericht

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld

Bezoekers reageren over [titel]

Lees hier reviews over [titel] echte ervaringen van echte bezoekers van [titel]. Heb jij een bezoek gebracht aan [titel] en wil je jouw ervaring delen, dan kan je dat hier doen. Zo help je andere toekomstige bezoekers een juiste keus te maken of zij wel of niet naar [titel] moeten gaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

[titel] reviews

Bij elke club die wij hebben bezocht plaatsen wij een review (ook voor [titel] hebben wij een mening geplaatst), met onze mening, wat wij hiervan vinden. Immers blijft deze website een onafhankelijke website met eigen meningen van echte clubbezoekers.

Er zijn genoeg feesten waar je met vrijwel elke fetish heen kan gaan, of dat nu kinky, T-girl, homo, bi of hetro is je bent vrijwel overal welkom. Maar naast erotische parties zijn er ook clubs te vinden, swingersclubs om precies te zijn. Bij [titel] heb je voor elke fetish wel een feest beschikbaar.

Andere clubs

Zou jij [titel] willen bezoeken?

45
67

Zou je [titel] willen bezoeken? Geef dan een duimpje omhoog, wil je [titel] niet bezoeken doe dan een duimpje naar beneden. Je mag maar een keer stemmen 😉

Bekijk [titel] van binnen

Parenclubs in Limburg

Parenclubs in Limburg

Saunaclub YingYang

Parenclub Landgoed “De Zaar”

Parenclub Devils & Angels

Pleasure2Gether

Wat is een parenclub?

Een parenclub is een club waar openminded mensen elkaar ontmoeten, waar je gewoon je zelf kan zijn, waar je kan dansen, sjansen, drinken en met elkaar kan spelen. Waar je alles kan maar niets moet, dat is een parenclub.

Vaak denken mensen dat in een club je alleen maar sex hebt met zoveel mogelijk mensen, maar in realiteit is dat niet zo. Tenzij je op bepaalde thema’s / dagen je de club bezoekt.

De meeste clubs zijn meerdere dagen open, waarbij alleengaande mannen ook welkom zijn. In dergelijke clubs is sex erg gewenst. Andere clubs zijn stellen gericht waarbij alleen gaan de mannen niet gewenst zijn, daar is de sfeer ook anders.

Je hebt clubs waar alledaagse mensen heen gaan, die vindt je van dik, naar dun, van oud en jong. Een er zijn clubs waar de wat meer classy mensen heen gaan. Bij alle clubs geldt een gouden regel: NEE=NEE!

Wat is een erotisch feest?

Een erotisch feest is een feest met een beetje meer, ook voor openminded mensen / koppels. Vaak is bij een erotisch feest ook speelruimtes aanwezig. Je kan daar je zelf zijn, spelen met anderen, kijken of alleen dansen. Feesten die boven zijn beschreven, die je kan bezoeken zijn feesten waar honderden mensen heen gaan en vaak al snel uitverkocht.

Muziek stijl op dergelijke feesten zijn hardcore, house, club, trance en retro.

Mensen gebruiken drugs, niet alleen op feesten maar overal, dat blijf je houden, doe niet mee en wordt geen meeloper! We hebben het vaak gezien dat mensen te veel nemen, wij zijn zelf geen anti maar gebruiken gewoon niet!

Bekijk hier alle Parenclub
Bekijk alle parenclubs in Limburg
Bekijk alle parenclubs in Sint-Truiden
Bekijk alle parenclubs in België