Praktische informatie
Merbes-le-Château
0032473865678
Geen reacties

Faciliteiten

Entreeprijs: 70
Singel mannen: 110 euro
Gangbang: Zie thema's
Dansvloer: Ja
Restaurant: Ja
Lidmaatschap: Ja
Gloryhole: Ja
Darkroom: Ja
lhbtiq+ vriendelijk: Ja
Bar aanwezig: Ja
Zwembad: Ja
Sauna: Ja

Informatie

Vind andere parenclubs in Henegouwen

Route naar Only4you kunt u hier vinden.

Only4you

Only4you is één van de grootste en meest complete parenclubs van België, dé parenclub waarin men werkelijk alles in het werk stelt om jullie, elke keer opnieuw, aangename en onvergetelijke momenten te laten beleven.

Only4you is één van de grootste en meest complete parenclubs van België, dé parenclub waarin men werkelijk alles in het werk stelt om jullie, elke keer opnieuw, aangename en onvergetelijke momenten te laten beleven. De club beschikt over een dansvloer, een podium met pooldansepaal, een danskooi én elke avond een animerende DJ! In ons restaurant serveren wij elke middag en avond een uitgebreid warm, -koud en desserten buffet, vers en met liefde gemaakt door onze huiskok. In het weekend kunnen jullie ook jullie vlees zelf grillen op onze grill. (het menu is ook elke weekend te raadplegen op onze site www.only4you.be) Zowel op zaterdag als op zondag, serveren wij warme en koude hapjes met een glaasje bubbels als apéro.

Only4you beschikt over meer dan 20 themakamers, perfect om onder elkaar de meest sensuele momenten te beleven. Condooms gratis ter beschikking in elke kamer. Naast de verschillende themakamers, hebben wij ook een volledige wellness ter jullie beschikking: een sauna, 2 jacuzzi’s (binnen én buiten) en een hammam. Handdoeken worden door ons gratis aangeleverd. Last but not least: elke zomer, van zodra het Belgisch weertj het toelaat (meestal midden of eind mei), openen wij onze buitenruimte: strand, ligzetels, strandhutjes, buitenzwembad! en een terras waarvan we de luifels open of toe kunnen schuiven.

Wij verwennen jullie graag en regelmatig met onze verschillende promoties:

PASS PASS KAART:
Vraag onze pass pass kaart aan het onthaal en ga hiermee naar onze zusterclub te Pecq, Doornik: Mi-Noï – zo kan u gedurende een volledig jaar 6x Mi-Noï bezoeken, zonder een lidkaart te moeten betalen.

APERO OP ZONDAG:
Een enorm succes! Warme en koude hapjes, glaasje bubbels en een cocktail naar keuze! Elke zondag!

WEEKENDPASS voor koppels:
Telkens 20€ korting als jullie 2 dagen van hetzelfde weekend komt (vrijdag, zaterdag en/of zondag)

WEEKENDPASS voor alleenstaande mannen:
20€ korting als u als alleenstaande man op vrijdag en zondag komt (van hetzelfde weekend)

GETROUWHEIDSKAART voor koppels en alleenstaanden:
Na 5 bezoeken over een periode van 3 maanden, krijgen jullie als koppel 20€ korting op jullie 6e bezoek (30€ op zaterdag)
Alleenstaande mannen krijgen na 5 bezoeken binnen de 3 maanden, 30€ korting op hun 6e bezoek.

PETERSCHAP/ NIEUWE LEDEN AANBRENGEN:
Komen jullie als koppel met een nieuw koppel (beiden nog geen lid), dan ontvangen jullie 20€ korting tijdens de week en 30€ korting op zaterdag. Alleenstaande mannen die hoffelijke vrienden meebrengen (nog geen lid), krijgen een korting van 30€

VERJAARDAG TE VIEREN?
U krijgt een fles bubbels, taart en 20€ korting. Stuur ons een mailtje (contact@only4you.be) en wij reserveren een tafel voor jullie!

De directie behoudt zich altijd het recht tot toegang. Alleenstaande vrouwen welkom vanaf 21jaar en alleenstaande mannen welkom vanaf 23 jaar. Elke weekend pakken wij uit met onvergetelijke thema-avonden, de ene al wat klassieker dan de andere… Wensen jullie op de hoogte te blijven?

Het bezoeken van Only4you kan een nog plezierigere ervaring bieden wanneer je van tevoren contact maakt met een ander stel, een single vrouw of een alleenstaande man. Als jullie ook interesse hebben in het afspreken met stellen of singles bij Only4you, organiseer dan een ontmoeting via de grootste swingers-datingwebsite van Nederland en België.

Adres en route

Only4you bevind zich in Merbes-le-Château. Het telefoonnummer van deze club is: 0032473865678. Een routebeschrijving naar Only4you kunt u hier vinden. Het adres van Only4you is: Rue Fonds de nos Bois 3. Mocht u een email willen sturen naar Only4you gebruik hiervoor dit mailadres: contact@only4you.be.

Openingstijden

Maandaggesloten
Dinsdaggesloten
Woensdaggesloten
Donderdagvan 21.00 tot 03.00
Vrijdagvan 21.00 – 03.00
Zaterdagvan 21.00 tot 04.00
Zondaggesloten

Stuur een bericht

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld

Bezoekers reageren over Only4you

Lees hier reviews over Only4you echte ervaringen van echte bezoekers van Only4you. Heb jij een bezoek gebracht aan Only4you en wil je jouw ervaring delen, dan kan je dat hier doen. Zo help je andere toekomstige bezoekers een juiste keus te maken of zij wel of niet naar Only4you moeten gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Only4you ervaringen

Bij elke club die wij hebben bezocht plaatsen wij een review (ook voor Only4you hebben wij een mening geplaatst), met onze mening, wat wij hiervan vinden. Immers blijft deze website een onafhankelijke website met eigen meningen van echte clubbezoekers.

Er zijn genoeg feesten waar je met vrijwel elke fetish heen kan gaan, of dat nu kinky, T-girl, homo, bi of hetro is je bent vrijwel overal welkom. Maar naast erotische parties zijn er ook clubs te vinden, swingersclubs om precies te zijn. Bij Only4you heb je voor elke fetish wel een feest beschikbaar.

Andere clubs

Zou jij Only4you willen bezoeken?


Zou je Only4you willen bezoeken? Geef dan een duimpje omhoog, wil je Only4you niet bezoeken doe dan een duimpje naar beneden. Je mag maar een keer stemmen 😉

Bekijk Only4you van binnen

Parenclubs in Henegouwen

Parenclubs in Henegouwen

Mi-Noï Pecq

Wat is een parenclub?

Een parenclub is een club waar openminded mensen elkaar ontmoeten, waar je gewoon je zelf kan zijn, waar je kan dansen, sjansen, drinken en met elkaar kan spelen. Waar je alles kan maar niets moet, dat is een parenclub.

Vaak denken mensen dat in een club je alleen maar sex hebt met zoveel mogelijk mensen, maar in realiteit is dat niet zo. Tenzij je op bepaalde thema’s / dagen je de club bezoekt.

De meeste clubs zijn meerdere dagen open, waarbij alleengaande mannen ook welkom zijn. In dergelijke clubs is sex erg gewenst. Andere clubs zijn stellen gericht waarbij alleen gaan de mannen niet gewenst zijn, daar is de sfeer ook anders.

Je hebt clubs waar alledaagse mensen heen gaan, die vindt je van dik, naar dun, van oud en jong. Een er zijn clubs waar de wat meer classy mensen heen gaan. Bij alle clubs geldt een gouden regel: NEE=NEE!

Wat is een erotisch feest?

Een erotisch feest is een feest met een beetje meer, ook voor openminded mensen / koppels. Vaak is bij een erotisch feest ook speelruimtes aanwezig. Je kan daar je zelf zijn, spelen met anderen, kijken of alleen dansen. Feesten die boven zijn beschreven, die je kan bezoeken zijn feesten waar honderden mensen heen gaan en vaak al snel uitverkocht.

Muziek stijl op dergelijke feesten zijn hardcore, house, club, trance en retro.

Mensen gebruiken drugs, niet alleen op feesten maar overal, dat blijf je houden, doe niet mee en wordt geen meeloper! We hebben het vaak gezien dat mensen te veel nemen, wij zijn zelf geen anti maar gebruiken gewoon niet!

Bekijk hier alle Parenclub
Bekijk alle parenclubs in Merbes-le-Château
Bekijk alle parenclubs in Henegouwen
Bekijk alle parenclubs in België