Praktische informatie
Hamme
052479493
3 reacties

Faciliteiten

Entreeprijs: €50
Singel mannen: €100
Gangbang: Nee
Dansvloer: Nee
Restaurant: Nee
Lidmaatschap: Nee
Gloryhole: Nee
Darkroom: Nee
lhbtiq+ vriendelijk: Nee
Bar aanwezig: Nee
Zwembad: Nee
Sauna: Nee

Informatie

Vind andere parenclubs in Oost-Vlaanderen

Route naar Parenclub New Riddershof kunt u hier vinden.

Parenclub New Riddershof

Deze club heeft haar deuren voorgoed gesloten!

Kom en geniet van ons lekker buffet, gezellige discotheek of onze spannende kamers.In de zomer is het ook enorm genieten in onze zonnige tuin met open zwembad. Gelegen op een prachtig domein, veilig afgesloten van de buitenwereld staat onze villa ter beschikking van al uw wildste verlangens.

Club New Riddershof is een ontmoetingsplaats voor koppels en singles die op zoek zijn naar dat tikkeltje extra.
Van first-timers tot ervaren swingers, voor iedereen valt er iets te beleven.

Kom en geniet van ons lekker buffet, gezellige discotheek of onze spannende kamers.In de zomer is het ook enorm genieten in onze zonnige tuin met open zwembad. Gelegen op een prachtig domein, veilig afgesloten van de buitenwereld staat onze villa ter beschikking van al uw wildste verlangens.

Treed binnen in dit spannende avontuur en laat u verleiden door alles wat wij u te bieden hebben

Het bezoeken van Parenclub New Riddershof kan een nog plezierigere ervaring bieden wanneer je van tevoren contact maakt met een ander stel, een single vrouw of een alleenstaande man. Als jullie ook interesse hebben in het afspreken met stellen of singles bij Parenclub New Riddershof, organiseer dan een ontmoeting via de grootste swingers-datingwebsite van Nederland en België.

Adres en route

Parenclub New Riddershof bevind zich in Hamme. Het telefoonnummer van deze club is: 052479493. Een routebeschrijving naar Parenclub New Riddershof kunt u hier vinden. Het adres van Parenclub New Riddershof is: Sint-Annastraat 238, Hamme, België. Mocht u een email willen sturen naar Parenclub New Riddershof gebruik hiervoor dit mailadres: info@clubnewriddershof.be.

Openingstijden

Maandag12.00 tot 01.00
Dinsdaggesloten
Woensdaggesloten
Donderdag12.00 tot 01.00
Vrijdag12.00 tot 03.00
Zaterdag20.00 tot 04.00
Zondag18.00 tot 01.00

Stuur een bericht

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld

Bezoekers reageren over Parenclub New Riddershof

Lees hier reviews over Parenclub New Riddershof echte ervaringen van echte bezoekers van Parenclub New Riddershof. Heb jij een bezoek gebracht aan Parenclub New Riddershof en wil je jouw ervaring delen, dan kan je dat hier doen. Zo help je andere toekomstige bezoekers een juiste keus te maken of zij wel of niet naar Parenclub New Riddershof moeten gaan.

3 reacties. Plaats een nieuwe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Parenclub New Riddershof ervaringen

Bij elke club die wij hebben bezocht plaatsen wij een review (ook voor Parenclub New Riddershof hebben wij een mening geplaatst), met onze mening, wat wij hiervan vinden. Immers blijft deze website een onafhankelijke website met eigen meningen van echte clubbezoekers.

Er zijn genoeg feesten waar je met vrijwel elke fetish heen kan gaan, of dat nu kinky, T-girl, homo, bi of hetro is je bent vrijwel overal welkom. Maar naast erotische parties zijn er ook clubs te vinden, swingersclubs om precies te zijn. Bij Parenclub New Riddershof heb je voor elke fetish wel een feest beschikbaar.

Andere clubs

Zou jij Parenclub New Riddershof willen bezoeken?

234
67

Zou je Parenclub New Riddershof willen bezoeken? Geef dan een duimpje omhoog, wil je Parenclub New Riddershof niet bezoeken doe dan een duimpje naar beneden. Je mag maar een keer stemmen 😉

Bekijk Parenclub New Riddershof van binnen

Parenclubs in Oost-Vlaanderen

Parenclubs in Oost-Vlaanderen

Shivaz

Parenclub Goesting

Wat is een parenclub?

Een parenclub is een club waar openminded mensen elkaar ontmoeten, waar je gewoon je zelf kan zijn, waar je kan dansen, sjansen, drinken en met elkaar kan spelen. Waar je alles kan maar niets moet, dat is een parenclub.

Vaak denken mensen dat in een club je alleen maar sex hebt met zoveel mogelijk mensen, maar in realiteit is dat niet zo. Tenzij je op bepaalde thema’s / dagen je de club bezoekt.

De meeste clubs zijn meerdere dagen open, waarbij alleengaande mannen ook welkom zijn. In dergelijke clubs is sex erg gewenst. Andere clubs zijn stellen gericht waarbij alleen gaan de mannen niet gewenst zijn, daar is de sfeer ook anders.

Je hebt clubs waar alledaagse mensen heen gaan, die vindt je van dik, naar dun, van oud en jong. Een er zijn clubs waar de wat meer classy mensen heen gaan. Bij alle clubs geldt een gouden regel: NEE=NEE!

Wat is een erotisch feest?

Een erotisch feest is een feest met een beetje meer, ook voor openminded mensen / koppels. Vaak is bij een erotisch feest ook speelruimtes aanwezig. Je kan daar je zelf zijn, spelen met anderen, kijken of alleen dansen. Feesten die boven zijn beschreven, die je kan bezoeken zijn feesten waar honderden mensen heen gaan en vaak al snel uitverkocht.

Muziek stijl op dergelijke feesten zijn hardcore, house, club, trance en retro.

Mensen gebruiken drugs, niet alleen op feesten maar overal, dat blijf je houden, doe niet mee en wordt geen meeloper! We hebben het vaak gezien dat mensen te veel nemen, wij zijn zelf geen anti maar gebruiken gewoon niet!

Bekijk hier alle Parenclub
Bekijk alle parenclubs in Hamme
Bekijk alle parenclubs in Oost-Vlaanderen
Bekijk alle parenclubs in België