Praktische informatie
Hamme
052479493
1 reactie

Faciliteiten

Entreeprijs: €50
Singel mannen: €100
Gangbang: Elke week
Dansvloer: Ja
Restaurant: Ja
Lidmaatschap: Nee
Gloryhole: Nee
Darkroom: Ja
lhbtiq+ vriendelijk: Ja
Bar aanwezig: Ja
Zwembad: Nee
Sauna: Nee

Informatie

Vind andere parenclubs in Oost-Vlaanderen

Route naar [titel] kunt u hier vinden.

Parenclub New Riddershof

Kom en geniet van ons lekker buffet, gezellige discotheek of onze spannende kamers.In de zomer is het ook enorm genieten in onze zonnige tuin met open zwembad. Gelegen op een prachtig domein, veilig afgesloten van de buitenwereld staat onze villa ter beschikking van al uw wildste verlangens.

Club New Riddershof is een ontmoetingsplaats voor koppels en singles die op zoek zijn naar dat tikkeltje extra.
Van first-timers tot ervaren swingers, voor iedereen valt er iets te beleven.

Kom en geniet van ons lekker buffet, gezellige discotheek of onze spannende kamers.In de zomer is het ook enorm genieten in onze zonnige tuin met open zwembad. Gelegen op een prachtig domein, veilig afgesloten van de buitenwereld staat onze villa ter beschikking van al uw wildste verlangens.

Treed binnen in dit spannende avontuur en laat u verleiden door alles wat wij u te bieden hebben

Adres en route

[titel] bevind zich in Hamme. Het telefoonnummer van deze club is: 052479493. Een routebeschrijving naar [titel] kunt u hier vinden. Het adres van [titel] is: Sint-Annastraat 238, Hamme, België. Mocht u een email willen sturen naar [titel] gebruik hiervoor dit mailadres: info@clubnewriddershof.be.

Openingstijden

Maandagvan 13u - 18u
Dinsdagvan 13u - 18u
Woensdagvan 20u - 02u
Donderdagvan 19u - 02u
Vrijdagvan 21u - 02u
Zaterdagvan 20u - 03u
Zondagvan 20u - 03u

Stuur een bericht

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld

Bezoekers reageren over [titel]

Lees hier reviews over [titel] echte ervaringen van echte bezoekers van [titel]. Heb jij een bezoek gebracht aan [titel] en wil je jouw ervaring delen, dan kan je dat hier doen. Zo help je andere toekomstige bezoekers een juiste keus te maken of zij wel of niet naar [titel] moeten gaan.

1 reactie. Reactie plaatsen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

[titel] reviews

Bij elke club die wij hebben bezocht plaatsen wij een review (ook voor [titel] hebben wij een mening geplaatst), met onze mening, wat wij hiervan vinden. Immers blijft deze website een onafhankelijke website met eigen meningen van echte clubbezoekers.

Er zijn genoeg feesten waar je met vrijwel elke fetish heen kan gaan, of dat nu kinky, T-girl, homo, bi of hetro is je bent vrijwel overal welkom. Maar naast erotische parties zijn er ook clubs te vinden, swingersclubs om precies te zijn. Bij [titel] heb je voor elke fetish wel een feest beschikbaar.

Andere clubs

Zou jij [titel] willen bezoeken?

234
67

Zou je [titel] willen bezoeken? Geef dan een duimpje omhoog, wil je [titel] niet bezoeken doe dan een duimpje naar beneden. Je mag maar een keer stemmen 😉

Bekijk [titel] van binnen

Parenclubs in Oost-Vlaanderen

Parenclubs in Oost-Vlaanderen

Shivaz

Parenclub Goesting

Wat is een parenclub?

Een parenclub is een club waar openminded mensen elkaar ontmoeten, waar je gewoon je zelf kan zijn, waar je kan dansen, sjansen, drinken en met elkaar kan spelen. Waar je alles kan maar niets moet, dat is een parenclub.

Vaak denken mensen dat in een club je alleen maar sex hebt met zoveel mogelijk mensen, maar in realiteit is dat niet zo. Tenzij je op bepaalde thema’s / dagen je de club bezoekt.

De meeste clubs zijn meerdere dagen open, waarbij alleengaande mannen ook welkom zijn. In dergelijke clubs is sex erg gewenst. Andere clubs zijn stellen gericht waarbij alleen gaan de mannen niet gewenst zijn, daar is de sfeer ook anders.

Je hebt clubs waar alledaagse mensen heen gaan, die vindt je van dik, naar dun, van oud en jong. Een er zijn clubs waar de wat meer classy mensen heen gaan. Bij alle clubs geldt een gouden regel: NEE=NEE!

Wat is een erotisch feest?

Een erotisch feest is een feest met een beetje meer, ook voor openminded mensen / koppels. Vaak is bij een erotisch feest ook speelruimtes aanwezig. Je kan daar je zelf zijn, spelen met anderen, kijken of alleen dansen. Feesten die boven zijn beschreven, die je kan bezoeken zijn feesten waar honderden mensen heen gaan en vaak al snel uitverkocht.

Muziek stijl op dergelijke feesten zijn hardcore, house, club, trance en retro.

Mensen gebruiken drugs, niet alleen op feesten maar overal, dat blijf je houden, doe niet mee en wordt geen meeloper! We hebben het vaak gezien dat mensen te veel nemen, wij zijn zelf geen anti maar gebruiken gewoon niet!

Bekijk hier alle Parenclub
Bekijk alle parenclubs in Oost-Vlaanderen
Bekijk alle parenclubs in Hamme
Bekijk alle parenclubs in België