Praktische informatie
Sint-Gillis-Waas
32037070671
1 reactie

Faciliteiten

Entreeprijs: €20
Singel mannen: €80
Gangbang: Zie thema's
Dansvloer: Nee
Restaurant: Nee
Lidmaatschap: Nee
Gloryhole: Ja
Darkroom: Ja
lhbtiq+ vriendelijk: Ja
Bar aanwezig: Ja
Zwembad: Nee
Sauna: Nee

Informatie

Vind andere parenclubs in Oost-Vlaanderen

Route naar [titel] kunt u hier vinden.

Parenclub Goesting

Met ons concept hebben wij een vrijplaats gecreëerd waar actieve koppels/single dames, die graag een mannetje meer erbij hebben, hun gang kunnen gaan, zonder daarbij raar aangekeken te worden door koppels die zich swingers noemen maar die nooit of zelden seksueel actief zijn. Voor deze laatstgenoemde koppels zijn de dansvloer, sauna, jacuzzi, bar en restaurant vaak de belangrijkste criteria waar een club aan moet voldoen.

Toen wij in 2007 zijn begonnen in onze vorige club in Minderhout hebben wij dit concept, als eerste club in Belgie en Nederland, actief ingevoerd.

Vele clubs noemen zich een doenersclub maar maken dit niet waar. Wij wel, en wij voeren daar ook een actief beleid in.

Met ons concept hebben wij een vrijplaats gecreëerd waar actieve koppels/single dames, die graag een mannetje meer erbij hebben, hun gang kunnen gaan, zonder daarbij raar aangekeken te worden door koppels die zich swingers noemen maar die nooit of zelden seksueel actief zijn. Voor deze laatstgenoemde koppels zijn de dansvloer, sauna, jacuzzi, bar en restaurant vaak de belangrijkste criteria waar een club aan moet voldoen.

De koppels binnen ons concept komen juist niet voor de bovengenoemde faciliteiten maar voor de variatie aan spannende kamers en de vrijheid om seksueel te kunnen doen wat men wil samen met gelijkdenkenden zonder daarbij raar aangekeken of veroordeeld te worden. En dit alles onder het motto “je gaat naar een club voor de sexbeleving en alles wat er aan extra’s bijkomt is meegenomen”. Zo waren de clubs een jaar of 15 a 20 geleden, zo is het bij ons nog steeds!

Onze stelling is dat meer en meer clubs erotische discotheken zijn geworden waar het dansen (inclusief een keer of 3 verkleden), het natte gedeelte, het eten én het drinken voor veel koppels het belangrijkste is. Daar zetten wij ons als club tegen af. Wij zijn er voor de mensen die samen met ons vinden dat een club bedoeld is als een plaats waar je heen gaat voor lekkere sex met anderen en waarbij uiteraard de gezelligheid niet mag ontbreken.

Wij hebben er voor gekozen om geen groot buffet aan te bieden maar wij hebben wel een constante aanvoer van lekkere hapjes.

Adres en route

[titel] bevind zich in Sint-Gillis-Waas. Het telefoonnummer van deze club is: 32037070671. Een routebeschrijving naar [titel] kunt u hier vinden. Het adres van [titel] is: Klingedorp 70a, Sint-Gillis-Waas, België. Mocht u een email willen sturen naar [titel] gebruik hiervoor dit mailadres: info@clubgoesting.be.

Openingstijden

Maandagvan 13.00 - 18.00
Dinsdagvan 13.00 - 18.00
Woensdagvan 14.00 - 18.00
Donderdagvan 13.00 - 01.00
Vrijdagvan 21.00 - 01.30
Zaterdagvan 21.00 - 02.00
Zondaggesloten

Stuur een bericht

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld

Bezoekers reageren over [titel]

Lees hier reviews over [titel] echte ervaringen van echte bezoekers van [titel]. Heb jij een bezoek gebracht aan [titel] en wil je jouw ervaring delen, dan kan je dat hier doen. Zo help je andere toekomstige bezoekers een juiste keus te maken of zij wel of niet naar [titel] moeten gaan.

1 reactie. Reactie plaatsen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

[titel] reviews

Bij elke club die wij hebben bezocht plaatsen wij een review (ook voor [titel] hebben wij een mening geplaatst), met onze mening, wat wij hiervan vinden. Immers blijft deze website een onafhankelijke website met eigen meningen van echte clubbezoekers.

Er zijn genoeg feesten waar je met vrijwel elke fetish heen kan gaan, of dat nu kinky, T-girl, homo, bi of hetro is je bent vrijwel overal welkom. Maar naast erotische parties zijn er ook clubs te vinden, swingersclubs om precies te zijn. Bij [titel] heb je voor elke fetish wel een feest beschikbaar.

Andere clubs

Zou jij [titel] willen bezoeken?

37
19

Zou je [titel] willen bezoeken? Geef dan een duimpje omhoog, wil je [titel] niet bezoeken doe dan een duimpje naar beneden. Je mag maar een keer stemmen 😉

Bekijk [titel] van binnen

Parenclubs in Oost-Vlaanderen

Parenclubs in Oost-Vlaanderen

Shivaz

Parenclub New Riddershof

Wat is een parenclub?

Een parenclub is een club waar openminded mensen elkaar ontmoeten, waar je gewoon je zelf kan zijn, waar je kan dansen, sjansen, drinken en met elkaar kan spelen. Waar je alles kan maar niets moet, dat is een parenclub.

Vaak denken mensen dat in een club je alleen maar sex hebt met zoveel mogelijk mensen, maar in realiteit is dat niet zo. Tenzij je op bepaalde thema’s / dagen je de club bezoekt.

De meeste clubs zijn meerdere dagen open, waarbij alleengaande mannen ook welkom zijn. In dergelijke clubs is sex erg gewenst. Andere clubs zijn stellen gericht waarbij alleen gaan de mannen niet gewenst zijn, daar is de sfeer ook anders.

Je hebt clubs waar alledaagse mensen heen gaan, die vindt je van dik, naar dun, van oud en jong. Een er zijn clubs waar de wat meer classy mensen heen gaan. Bij alle clubs geldt een gouden regel: NEE=NEE!

Wat is een erotisch feest?

Een erotisch feest is een feest met een beetje meer, ook voor openminded mensen / koppels. Vaak is bij een erotisch feest ook speelruimtes aanwezig. Je kan daar je zelf zijn, spelen met anderen, kijken of alleen dansen. Feesten die boven zijn beschreven, die je kan bezoeken zijn feesten waar honderden mensen heen gaan en vaak al snel uitverkocht.

Muziek stijl op dergelijke feesten zijn hardcore, house, club, trance en retro.

Mensen gebruiken drugs, niet alleen op feesten maar overal, dat blijf je houden, doe niet mee en wordt geen meeloper! We hebben het vaak gezien dat mensen te veel nemen, wij zijn zelf geen anti maar gebruiken gewoon niet!

Bekijk hier alle Parenclub
Bekijk alle parenclubs in Oost-Vlaanderen
Bekijk alle parenclubs in Sint-Gillis-Waas
Bekijk alle parenclubs in België