Praktische informatie
Sint-Gillis-Waas
32037070671
2 reacties

Faciliteiten

Entreeprijs: €20
Singel mannen: €80
Gangbang: Zie thema's
Dansvloer: Nee
Restaurant: Nee
Lidmaatschap: Nee
Gloryhole: Ja
Darkroom: Ja
lhbtiq+ vriendelijk: Ja
Bar aanwezig: Ja
Zwembad: Nee
Sauna: Nee

Informatie

Vind andere parenclubs in Oost-Vlaanderen

Route naar Parenclub Goesting kunt u hier vinden.

Parenclub Goesting

Met ons concept hebben wij een vrijplaats gecreëerd waar actieve koppels/single dames, die graag een mannetje meer erbij hebben, hun gang kunnen gaan, zonder daarbij raar aangekeken te worden door koppels die zich swingers noemen maar die nooit of zelden seksueel actief zijn. Voor deze laatstgenoemde koppels zijn de dansvloer, sauna, jacuzzi, bar en restaurant vaak de belangrijkste criteria waar een club aan moet voldoen.

Toen wij in 2007 zijn begonnen in onze vorige club in Minderhout hebben wij dit concept, als eerste club in Belgie en Nederland, actief ingevoerd.

Vele clubs noemen zich een doenersclub maar maken dit niet waar. Wij wel, en wij voeren daar ook een actief beleid in.

Met ons concept hebben wij een vrijplaats gecreëerd waar actieve koppels/single dames, die graag een mannetje meer erbij hebben, hun gang kunnen gaan, zonder daarbij raar aangekeken te worden door koppels die zich swingers noemen maar die nooit of zelden seksueel actief zijn. Voor deze laatstgenoemde koppels zijn de dansvloer, sauna, jacuzzi, bar en restaurant vaak de belangrijkste criteria waar een club aan moet voldoen.

De koppels binnen ons concept komen juist niet voor de bovengenoemde faciliteiten maar voor de variatie aan spannende kamers en de vrijheid om seksueel te kunnen doen wat men wil samen met gelijkdenkenden zonder daarbij raar aangekeken of veroordeeld te worden. En dit alles onder het motto “je gaat naar een club voor de sexbeleving en alles wat er aan extra’s bijkomt is meegenomen”. Zo waren de clubs een jaar of 15 a 20 geleden, zo is het bij ons nog steeds!

Onze stelling is dat meer en meer clubs erotische discotheken zijn geworden waar het dansen (inclusief een keer of 3 verkleden), het natte gedeelte, het eten én het drinken voor veel koppels het belangrijkste is. Daar zetten wij ons als club tegen af. Wij zijn er voor de mensen die samen met ons vinden dat een club bedoeld is als een plaats waar je heen gaat voor lekkere sex met anderen en waarbij uiteraard de gezelligheid niet mag ontbreken.

Wij hebben er voor gekozen om geen groot buffet aan te bieden maar wij hebben wel een constante aanvoer van lekkere hapjes.

Het bezoeken van Parenclub Goesting kan een nog plezierigere ervaring bieden wanneer je van tevoren contact maakt met een ander stel, een single vrouw of een alleenstaande man. Als jullie ook interesse hebben in het afspreken met stellen of singles bij Parenclub Goesting, organiseer dan een ontmoeting via de grootste swingers-datingwebsite van Nederland en België.

Adres en route

Parenclub Goesting bevind zich in Sint-Gillis-Waas. Het telefoonnummer van deze club is: 32037070671. Een routebeschrijving naar Parenclub Goesting kunt u hier vinden. Het adres van Parenclub Goesting is: Klingedorp 70a, Sint-Gillis-Waas, België. Mocht u een email willen sturen naar Parenclub Goesting gebruik hiervoor dit mailadres: info@clubgoesting.be.

Openingstijden

Maandaggesloten
Dinsdaggesloten
Woensdaggesloten
Donderdagvan 21.00 tot 03.00
Vrijdagvan 21.00 – 03.00
Zaterdagvan 21.00 tot 04.00
Zondaggesloten

Stuur een bericht

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld

Bezoekers reageren over Parenclub Goesting

Lees hier reviews over Parenclub Goesting echte ervaringen van echte bezoekers van Parenclub Goesting. Heb jij een bezoek gebracht aan Parenclub Goesting en wil je jouw ervaring delen, dan kan je dat hier doen. Zo help je andere toekomstige bezoekers een juiste keus te maken of zij wel of niet naar Parenclub Goesting moeten gaan.

2 reacties. Reactie plaatsen

  • Nona en mike
    9 mei 2024 09:55

    Hoy Hoy wij zijn Mike en Nona en Nona is een geile slet met een voorkeur voor noord Afrikaanse geile mannen…..waarbij Mike haar bi slaafje is die de neuk palen waar Nona haar keus op gevallen is goed hard moet pijpen zodat Nona goed gepompt kan worden……Nona heeft big boobys en een lekkere kont…..en is 31….. wie wil een x op vrijdag af spreken voor een geil avontuur?.. laat ons horen wat je fantasie is en wie weet zien we elkaar binnen kort xxx

    Beantwoorden
  • Kom hier niet! Ik ben hier verkracht!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Parenclub Goesting ervaringen

Bij elke club die wij hebben bezocht plaatsen wij een review (ook voor Parenclub Goesting hebben wij een mening geplaatst), met onze mening, wat wij hiervan vinden. Immers blijft deze website een onafhankelijke website met eigen meningen van echte clubbezoekers.

Er zijn genoeg feesten waar je met vrijwel elke fetish heen kan gaan, of dat nu kinky, T-girl, homo, bi of hetro is je bent vrijwel overal welkom. Maar naast erotische parties zijn er ook clubs te vinden, swingersclubs om precies te zijn. Bij Parenclub Goesting heb je voor elke fetish wel een feest beschikbaar.

Andere clubs

Zou jij Parenclub Goesting willen bezoeken?

49
19

Zou je Parenclub Goesting willen bezoeken? Geef dan een duimpje omhoog, wil je Parenclub Goesting niet bezoeken doe dan een duimpje naar beneden. Je mag maar een keer stemmen 😉

Bekijk Parenclub Goesting van binnen

Parenclubs in Oost-Vlaanderen

Parenclubs in Oost-Vlaanderen

Shivaz

Parenclub New Riddershof

Wat is een parenclub?

Een parenclub is een club waar openminded mensen elkaar ontmoeten, waar je gewoon je zelf kan zijn, waar je kan dansen, sjansen, drinken en met elkaar kan spelen. Waar je alles kan maar niets moet, dat is een parenclub.

Vaak denken mensen dat in een club je alleen maar sex hebt met zoveel mogelijk mensen, maar in realiteit is dat niet zo. Tenzij je op bepaalde thema’s / dagen je de club bezoekt.

De meeste clubs zijn meerdere dagen open, waarbij alleengaande mannen ook welkom zijn. In dergelijke clubs is sex erg gewenst. Andere clubs zijn stellen gericht waarbij alleen gaan de mannen niet gewenst zijn, daar is de sfeer ook anders.

Je hebt clubs waar alledaagse mensen heen gaan, die vindt je van dik, naar dun, van oud en jong. Een er zijn clubs waar de wat meer classy mensen heen gaan. Bij alle clubs geldt een gouden regel: NEE=NEE!

Wat is een erotisch feest?

Een erotisch feest is een feest met een beetje meer, ook voor openminded mensen / koppels. Vaak is bij een erotisch feest ook speelruimtes aanwezig. Je kan daar je zelf zijn, spelen met anderen, kijken of alleen dansen. Feesten die boven zijn beschreven, die je kan bezoeken zijn feesten waar honderden mensen heen gaan en vaak al snel uitverkocht.

Muziek stijl op dergelijke feesten zijn hardcore, house, club, trance en retro.

Mensen gebruiken drugs, niet alleen op feesten maar overal, dat blijf je houden, doe niet mee en wordt geen meeloper! We hebben het vaak gezien dat mensen te veel nemen, wij zijn zelf geen anti maar gebruiken gewoon niet!

Bekijk hier alle Parenclub
Bekijk alle parenclubs in Sint-Gillis-Waas
Bekijk alle parenclubs in Oost-Vlaanderen
Bekijk alle parenclubs in België