Praktische informatie
Geel
3214560986
Geen reacties

Faciliteiten

Entreeprijs: vanaf €20
Singel mannen: Ja
Gangbang: Zie kalender
Dansvloer: Ja
Restaurant: Ja
Lidmaatschap: Nee
Gloryhole: Nee
Darkroom: Nee
lhbtiq+ vriendelijk: Ja
Bar aanwezig: Ja
Zwembad: Nee
Sauna: Ja

Informatie

Vind andere parenclubs in Antwerpen

Route naar Parenclub Villa21 kunt u hier vinden.

Parenclub Villa21

Elke maandag en vrijdag en 1ste en 3de donderdag in VILLA 21 de heetste en gezelligste club van België!!!! Bij ons is gezelligheid troef! In een ontspannen sfeer en niet als sardientjes in een blikje!!! Geen pornosterren of profs maar echte vrouwen die van SEX houden!!! een seksclub voor single mannen… met sexgarantie. Sex met meerdere dames en dat alles voor slechts uw inkomprijs.

Uitgebreide accommodatie: sauna, douches, massagetafel, dansvloer, bar en vooral… steeds geile dames aanwezig die het doen voor hun plezier en niet voor het geld. alle mensen die langskomen zijn gewone bezoekers op zoek naar een paar uur plezier. Wees er bij want het is hier steeds zeer druk en heet!!! Voor degene die het nog niet weten..

Het bezoeken van Parenclub Villa21 kan een nog plezierigere ervaring bieden wanneer je van tevoren contact maakt met een ander stel, een single vrouw of een alleenstaande man. Als jullie ook interesse hebben in het afspreken met stellen of singles bij Parenclub Villa21, organiseer dan een ontmoeting via de grootste swingers-datingwebsite van Nederland en België.

Adres en route

Parenclub Villa21 bevind zich in Geel. Het telefoonnummer van deze club is: 3214560986. Een routebeschrijving naar Parenclub Villa21 kunt u hier vinden. Het adres van Parenclub Villa21 is: Grote Steenweg 21, Geel, België. Mocht u een email willen sturen naar Parenclub Villa21 gebruik hiervoor dit mailadres: villa21@skynet.be.

Openingstijden

Maandag12.00 tot 01.00
Dinsdaggesloten
Woensdaggesloten
Donderdag12.00 tot 01.00
Vrijdag12.00 tot 03.00
Zaterdag20.00 tot 04.00
Zondag18.00 tot 01.00

Stuur een bericht

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld

Bezoekers reageren over Parenclub Villa21

Lees hier reviews over Parenclub Villa21 echte ervaringen van echte bezoekers van Parenclub Villa21. Heb jij een bezoek gebracht aan Parenclub Villa21 en wil je jouw ervaring delen, dan kan je dat hier doen. Zo help je andere toekomstige bezoekers een juiste keus te maken of zij wel of niet naar Parenclub Villa21 moeten gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Parenclub Villa21 ervaringen

Bij elke club die wij hebben bezocht plaatsen wij een review (ook voor Parenclub Villa21 hebben wij een mening geplaatst), met onze mening, wat wij hiervan vinden. Immers blijft deze website een onafhankelijke website met eigen meningen van echte clubbezoekers.

Er zijn genoeg feesten waar je met vrijwel elke fetish heen kan gaan, of dat nu kinky, T-girl, homo, bi of hetro is je bent vrijwel overal welkom. Maar naast erotische parties zijn er ook clubs te vinden, swingersclubs om precies te zijn. Bij Parenclub Villa21 heb je voor elke fetish wel een feest beschikbaar.

Andere clubs

Zou jij Parenclub Villa21 willen bezoeken?

77
124

Zou je Parenclub Villa21 willen bezoeken? Geef dan een duimpje omhoog, wil je Parenclub Villa21 niet bezoeken doe dan een duimpje naar beneden. Je mag maar een keer stemmen 😉

Bekijk Parenclub Villa21 van binnen

Parenclubs in Antwerpen

Parenclubs in Antwerpen

Club Divine

Eroxx

Club Amai

Swingersparadijs Exotica

Wat is een parenclub?

Een parenclub is een club waar openminded mensen elkaar ontmoeten, waar je gewoon je zelf kan zijn, waar je kan dansen, sjansen, drinken en met elkaar kan spelen. Waar je alles kan maar niets moet, dat is een parenclub.

Vaak denken mensen dat in een club je alleen maar sex hebt met zoveel mogelijk mensen, maar in realiteit is dat niet zo. Tenzij je op bepaalde thema’s / dagen je de club bezoekt.

De meeste clubs zijn meerdere dagen open, waarbij alleengaande mannen ook welkom zijn. In dergelijke clubs is sex erg gewenst. Andere clubs zijn stellen gericht waarbij alleen gaan de mannen niet gewenst zijn, daar is de sfeer ook anders.

Je hebt clubs waar alledaagse mensen heen gaan, die vindt je van dik, naar dun, van oud en jong. Een er zijn clubs waar de wat meer classy mensen heen gaan. Bij alle clubs geldt een gouden regel: NEE=NEE!

Wat is een erotisch feest?

Een erotisch feest is een feest met een beetje meer, ook voor openminded mensen / koppels. Vaak is bij een erotisch feest ook speelruimtes aanwezig. Je kan daar je zelf zijn, spelen met anderen, kijken of alleen dansen. Feesten die boven zijn beschreven, die je kan bezoeken zijn feesten waar honderden mensen heen gaan en vaak al snel uitverkocht.

Muziek stijl op dergelijke feesten zijn hardcore, house, club, trance en retro.

Mensen gebruiken drugs, niet alleen op feesten maar overal, dat blijf je houden, doe niet mee en wordt geen meeloper! We hebben het vaak gezien dat mensen te veel nemen, wij zijn zelf geen anti maar gebruiken gewoon niet!

Bekijk hier alle Parenclub
Bekijk alle parenclubs in Geel
Bekijk alle parenclubs in Antwerpen
Bekijk alle parenclubs in België