Praktische informatie
Den Haag
2 reacties

Faciliteiten

Entreeprijs: 20
Singel mannen: Ja
Gangbang: Zie thema's
Dansvloer: Ja
Restaurant: Ja
Lidmaatschap: Ja
Gloryhole: Nee
Darkroom: Ja
lhbtiq+ vriendelijk: Ja
Bar aanwezig: Ja
Zwembad: Ja
Sauna: Ja

Informatie

Vind andere parenclubs in Zuid-Holland

Route naar SwingFun4You kunt u hier vinden.

SwingFun4You

Na het horen van enkele positieve verhalen, besloten mijn partner en ik de sprong te wagen en de mystieke wereld van “SwingFun4You” te verkennen. Bij binnenkomst werden we vriendelijk begroet door het gastvrije personeel, wat meteen een geruststellende toon zette voor de avond. Wat opviel was de diversiteit aan mensen; verschillende leeftijden en achtergronden, maar allemaal verbonden door een gemeenschappelijke nieuwsgierigheid naar sensuele ervaringen. De dansvloer bood een uitstekende gelegenheid om los te komen en te genieten van de verleidelijke muziek.

Ondanks dat Swingfun4you een nieuwe naam draagt, organiseren we al sinds 2010 feestjes. Onze aanvankelijke focus lag op kleinschalige evenementen voor stellen en vrouwen, maar gaandeweg voegden we feestjes met diverse thema’s toe aan ons repertoire. Doordat we een verscheidenheid aan feestjes aanbieden, merkten we dat onze oorspronkelijke naam (Colorotica) niet meer de volledige lading dekte. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een overkoepelende naam die goed past bij al onze evenementen en tevens de essentie van wat we willen overbrengen weerspiegelt: Swingfun4You kwam tot leven.

Met al onze feestjes streven we ernaar onze eigen benadering van het (swingers)leven over te brengen. We zetten ons in om al onze evenementen laagdrempelig, intiem, toegankelijk en gezellig te maken, zodat iedereen zich thuis en op zijn gemak kan voelen.

We blijven feestjes organiseren die bijzonder geschikt zijn voor beginnende swingers, omdat we geloven dat iedereen het plezier van deze levensstijl zou moeten ervaren. Bovendien zijn we ervan overtuigd dat de wereld beter (of op zijn minst leuker ;-)) wordt naarmate er meer swingers rondlopen. Via onze feestjes proberen we dan ook zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken voor deze levensstijl.

Omdat iedereen uniek is en er een overvloed aan smaken, wensen, voorkeuren en fantasieën bestaat, organiseren we verschillende soorten feestjes. Elk evenement is intiem, gezellig en laagdrempelig, maar heeft ook een eigen spannende, sexy en actieve invalshoek. Op deze manier willen we iedereen de mogelijkheid bieden om een feestje te vinden dat aansluit bij zijn of haar smaak.

Het bezoeken van SwingFun4You kan een nog plezierigere ervaring bieden wanneer je van tevoren contact maakt met een ander stel, een single vrouw of een alleenstaande man. Als jullie ook interesse hebben in het afspreken met stellen of singles bij SwingFun4You, organiseer dan een ontmoeting via de grootste swingers-datingwebsite van Nederland en België.

Adres en route

SwingFun4You bevind zich in Den Haag. Het telefoonnummer van deze club is: . Een routebeschrijving naar SwingFun4You kunt u hier vinden. Het adres van SwingFun4You is: Weteringkade 113, 2515 AN, te Den Haag. Mocht u een email willen sturen naar SwingFun4You gebruik hiervoor dit mailadres: .

Openingstijden

Maandaggesloten
Dinsdaggesloten
Woensdaggesloten
Donderdag14.00 - 18.00
Vrijdagvan 21.00 tot 03.00
Zaterdagvan 21.00 tot 04.00
Zondagvan 16.00 tot 23.00

Stuur een bericht

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld

Bezoekers reageren over SwingFun4You

Lees hier reviews over SwingFun4You echte ervaringen van echte bezoekers van SwingFun4You. Heb jij een bezoek gebracht aan SwingFun4You en wil je jouw ervaring delen, dan kan je dat hier doen. Zo help je andere toekomstige bezoekers een juiste keus te maken of zij wel of niet naar SwingFun4You moeten gaan.

2 reacties. Reactie plaatsen

 • Richard en Belinda
  10 februari 2024 00:54

  Dit is geen club! Dit is een soort groepje dikke oude en zeer verlepte mensen, die iets afhuren en denken dat er “verleidelijke” m nsen zoals wij er afkomen, wij dachten dat dit de fun4two groep was zoals ze zich voordoen.

  Wil je een dikke afgeraffeld gelebberde surinaamse dikke kut, dit is jouw ding! Je kruit er een kleine kale dikke man met een mirco penis erbij!

  D rest hoort bij het bejaardentehuis

  Beantwoorden
 • Nicolas Balliue
  30 januari 2024 23:30

  Wat een waardeloze club is dit zeg, eigenaars zijn een stelletje eikels, publiek is 99% man…

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

SwingFun4You ervaringen

Bij elke club die wij hebben bezocht plaatsen wij een review (ook voor SwingFun4You hebben wij een mening geplaatst), met onze mening, wat wij hiervan vinden. Immers blijft deze website een onafhankelijke website met eigen meningen van echte clubbezoekers.

Er zijn genoeg feesten waar je met vrijwel elke fetish heen kan gaan, of dat nu kinky, T-girl, homo, bi of hetro is je bent vrijwel overal welkom. Maar naast erotische parties zijn er ook clubs te vinden, swingersclubs om precies te zijn. Bij SwingFun4You heb je voor elke fetish wel een feest beschikbaar.

Andere clubs

Zou jij SwingFun4You willen bezoeken?


Zou je SwingFun4You willen bezoeken? Geef dan een duimpje omhoog, wil je SwingFun4You niet bezoeken doe dan een duimpje naar beneden. Je mag maar een keer stemmen 😉

Bekijk SwingFun4You van binnen

Parenclubs in Zuid-Holland

Parenclubs in Zuid-Holland

The Moodsbar Rotterdam

Fun4two

Wat is een parenclub?

Een parenclub is een club waar openminded mensen elkaar ontmoeten, waar je gewoon je zelf kan zijn, waar je kan dansen, sjansen, drinken en met elkaar kan spelen. Waar je alles kan maar niets moet, dat is een parenclub.

Vaak denken mensen dat in een club je alleen maar sex hebt met zoveel mogelijk mensen, maar in realiteit is dat niet zo. Tenzij je op bepaalde thema’s / dagen je de club bezoekt.

De meeste clubs zijn meerdere dagen open, waarbij alleengaande mannen ook welkom zijn. In dergelijke clubs is sex erg gewenst. Andere clubs zijn stellen gericht waarbij alleen gaan de mannen niet gewenst zijn, daar is de sfeer ook anders.

Je hebt clubs waar alledaagse mensen heen gaan, die vindt je van dik, naar dun, van oud en jong. Een er zijn clubs waar de wat meer classy mensen heen gaan. Bij alle clubs geldt een gouden regel: NEE=NEE!

Wat is een erotisch feest?

Een erotisch feest is een feest met een beetje meer, ook voor openminded mensen / koppels. Vaak is bij een erotisch feest ook speelruimtes aanwezig. Je kan daar je zelf zijn, spelen met anderen, kijken of alleen dansen. Feesten die boven zijn beschreven, die je kan bezoeken zijn feesten waar honderden mensen heen gaan en vaak al snel uitverkocht.

Muziek stijl op dergelijke feesten zijn hardcore, house, club, trance en retro.

Mensen gebruiken drugs, niet alleen op feesten maar overal, dat blijf je houden, doe niet mee en wordt geen meeloper! We hebben het vaak gezien dat mensen te veel nemen, wij zijn zelf geen anti maar gebruiken gewoon niet!

Bekijk hier alle Parenclub
Bekijk alle parenclubs in Den Haag
Bekijk alle parenclubs in Zuid-Holland
Bekijk alle parenclubs in Nederland