Praktische informatie
Brecht
3236362403
1 reactie

Faciliteiten

Entreeprijs: 0
Singel mannen: Ja
Gangbang: Ja
Dansvloer: Ja
Restaurant: Nee
Lidmaatschap: Ja
Gloryhole: Nee
Darkroom: Nee
lhbtiq+ vriendelijk: Ja
Bar aanwezig: Ja
Zwembad: Nee
Sauna: Nee

Informatie

Vind andere parenclubs in Antwerpen

Route naar Swingersparadijs Exotica kunt u hier vinden.

Swingersparadijs Exotica

Deze club heeft haar deuren voorgoed gesloten!

Bij Exotica is het gemakkelijk om leuke contacten te leggen in een vriendschappelijke sfeer, óók als je voor de eerste keer komt. Je zult merken dat je snel nieuwe mensen leert kennen, bijvoorbeeld in de bar of in het restaurant. En als die leuke ‘klik’ er is, staat niets je in de weg om nog meer van elkaar te genieten, bijvoorbeeld in een van de mooie kamers. Of misschien trekt het je wel om eerst nog wat meer op te warmen in de sauna.

Bij Exotica is het gemakkelijk om leuke contacten te leggen in een vriendschappelijke sfeer, óók als je voor de eerste keer komt. Je zult merken dat je snel nieuwe mensen leert kennen, bijvoorbeeld in de bar of in het restaurant. En als die leuke ‘klik’ er is, staat niets je in de weg om nog meer van elkaar te genieten, bijvoorbeeld in een van de mooie kamers. Of misschien trekt het je wel om eerst nog wat meer op te warmen in de sauna.

Iedereen boven de 18 jaar is bij Exotica van harte welkom, of je nu een maatje meer of minder hebt, lang of kort bent, ervaren of onervaren, alleen of met meer.

Het bezoeken van Swingersparadijs Exotica kan een nog plezierigere ervaring bieden wanneer je van tevoren contact maakt met een ander stel, een single vrouw of een alleenstaande man. Als jullie ook interesse hebben in het afspreken met stellen of singles bij Swingersparadijs Exotica, organiseer dan een ontmoeting via de grootste swingers-datingwebsite van Nederland en België.

Adres en route

Swingersparadijs Exotica bevind zich in Brecht. Het telefoonnummer van deze club is: 3236362403. Een routebeschrijving naar Swingersparadijs Exotica kunt u hier vinden. Het adres van Swingersparadijs Exotica is: Pierrelaan 33, Brecht, België. Mocht u een email willen sturen naar Swingersparadijs Exotica gebruik hiervoor dit mailadres: Jennifer.exoticaclub@outlook.com.

Openingstijden

Maandagvan 11:00 – 01:00
Dinsdagvan 11:00 – 01:00
Woensdagvan 11:00 – 01:00
Donderdagvan 11:00 – 01:00
Vrijdagvan 11:00 – 03:00
Zaterdagvan 20:00 – 03:00
Zondagvan 14:00 – 21:00

Stuur een bericht

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld

Bezoekers reageren over Swingersparadijs Exotica

Lees hier reviews over Swingersparadijs Exotica echte ervaringen van echte bezoekers van Swingersparadijs Exotica. Heb jij een bezoek gebracht aan Swingersparadijs Exotica en wil je jouw ervaring delen, dan kan je dat hier doen. Zo help je andere toekomstige bezoekers een juiste keus te maken of zij wel of niet naar Swingersparadijs Exotica moeten gaan.

1 reactie. Reactie plaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Swingersparadijs Exotica ervaringen

Bij elke club die wij hebben bezocht plaatsen wij een review (ook voor Swingersparadijs Exotica hebben wij een mening geplaatst), met onze mening, wat wij hiervan vinden. Immers blijft deze website een onafhankelijke website met eigen meningen van echte clubbezoekers.

Er zijn genoeg feesten waar je met vrijwel elke fetish heen kan gaan, of dat nu kinky, T-girl, homo, bi of hetro is je bent vrijwel overal welkom. Maar naast erotische parties zijn er ook clubs te vinden, swingersclubs om precies te zijn. Bij Swingersparadijs Exotica heb je voor elke fetish wel een feest beschikbaar.

Andere clubs

Zou jij Swingersparadijs Exotica willen bezoeken?


Zou je Swingersparadijs Exotica willen bezoeken? Geef dan een duimpje omhoog, wil je Swingersparadijs Exotica niet bezoeken doe dan een duimpje naar beneden. Je mag maar een keer stemmen 😉

Bekijk Swingersparadijs Exotica van binnen

Parenclubs in Antwerpen

Parenclubs in Antwerpen

Club Divine

Eroxx

Club Amai

Parenclub Villa21

Wat is een parenclub?

Een parenclub is een club waar openminded mensen elkaar ontmoeten, waar je gewoon je zelf kan zijn, waar je kan dansen, sjansen, drinken en met elkaar kan spelen. Waar je alles kan maar niets moet, dat is een parenclub.

Vaak denken mensen dat in een club je alleen maar sex hebt met zoveel mogelijk mensen, maar in realiteit is dat niet zo. Tenzij je op bepaalde thema’s / dagen je de club bezoekt.

De meeste clubs zijn meerdere dagen open, waarbij alleengaande mannen ook welkom zijn. In dergelijke clubs is sex erg gewenst. Andere clubs zijn stellen gericht waarbij alleen gaan de mannen niet gewenst zijn, daar is de sfeer ook anders.

Je hebt clubs waar alledaagse mensen heen gaan, die vindt je van dik, naar dun, van oud en jong. Een er zijn clubs waar de wat meer classy mensen heen gaan. Bij alle clubs geldt een gouden regel: NEE=NEE!

Wat is een erotisch feest?

Een erotisch feest is een feest met een beetje meer, ook voor openminded mensen / koppels. Vaak is bij een erotisch feest ook speelruimtes aanwezig. Je kan daar je zelf zijn, spelen met anderen, kijken of alleen dansen. Feesten die boven zijn beschreven, die je kan bezoeken zijn feesten waar honderden mensen heen gaan en vaak al snel uitverkocht.

Muziek stijl op dergelijke feesten zijn hardcore, house, club, trance en retro.

Mensen gebruiken drugs, niet alleen op feesten maar overal, dat blijf je houden, doe niet mee en wordt geen meeloper! We hebben het vaak gezien dat mensen te veel nemen, wij zijn zelf geen anti maar gebruiken gewoon niet!

Bekijk hier alle Parenclub
Bekijk alle parenclubs in Brecht
Bekijk alle parenclubs in Antwerpen
Bekijk alle parenclubs in België