Praktische informatie
Moordrecht
0182378724
14 reacties

Faciliteiten

Entreeprijs: Vanaf €95,-
Singel mannen: Niet toegestaan
Gangbang: Ja
Dansvloer: Ja
Restaurant: Ja
Lidmaatschap: Verplicht
Gloryhole: Nee
Darkroom: Ja
lhbtiq+ vriendelijk: Ja
Bar aanwezig: Ja
Zwembad: Ja
Sauna: Ja

Informatie

Vind andere parenclubs in Zuid Holland, Zuid-Holland

Route naar Fun4two kunt u hier vinden.

Fun4two

Wij zijn Bobby en Linda, de nieuwe eigenaars en tevens gastheer en gastvrouw van de leukste en meest sfeervolle parenclub van Nederland “Fun4Two”. Laten wij ons even kort aan jullie voorstellen. Sommige Fun4Two bezoekers kennen ons al, maar nog niet iedereen.

Bobby, een energieke 50-er. Samen met mijn partner Linda (begin 40-er) zijn wij de nieuwe eigenaars van Fun4Two. Het is een grote stap maar wij durven en kunnen dat aan. Na een behoorlijk aantal jaren onze eigen ondernemingen gerund te hebben in Amsterdam zijn wij nu rijp voor deze uitdaging. Nu, na 17 jaar keihard werken, hebben Laurens & Rineke hun levenswerk Fun4Two aan ons overdragen. Samen met de Fun crew, gaan Linda en ik er alles aan doen om voor jullie “de Fun” zeker zo leuk te houden en wellicht nog leuker te maken. Wij hopen dat jullie ons, als gasten, hierin willen steunen zodat wij samen met de crew “de Fun” op hetzelfde hoge niveau kunnen houden als het al de jaren al geweest is. “Fun4Two” for a wonderful night of erotic pleasure.

Fun4two reserveren en registeren

Voorafgaand aan een bezoek aan parenclub Fun4Two kan je je het beste eerst registreren en reserveren. Reserveren is niet voor elke avond noodzakelijk, maar je wilt voorkomen dat je niet kan binnenkomen omdat het te druk is. Reserveren kan snel en gemakkelijk door middel van de reserveringsknop op de website.

Omdat de club één van de drukbezochte clubs is van Nederland, voorkomt dit lange rijden voor de deur. Alleen registreren (dus zonder een bezoek op de betreffende dag) is niet mogelijk. Let op: na afronding van het registratieprocedure zie je een barcode met registratienummer op het scherm. Print dit direct uit of maak een screenshot of foto, want dit heb je nodig om binnen te komen. Als je het scherm hebt weg geklikt, kun je de barcode en registratienummer niet meer terugkrijgen in verband met privacy bescherming. Ook dien je je ID mee te nemen naar de parenclub.
Registreren in de club bij aankomst is ook mogelijk, maar dan duurt het wat langer en zorgt voor een lange wachtrij.

Het bezoeken van Fun4two kan een nog plezierigere ervaring bieden wanneer je van tevoren contact maakt met een ander stel, een single vrouw of een alleenstaande man. Als jullie ook interesse hebben in het afspreken met stellen of singles bij Fun4two, organiseer dan een ontmoeting via de grootste swingers-datingwebsite van Nederland en België.

Adres en route

Fun4two bevind zich in Moordrecht. Het telefoonnummer van deze club is: 0182378724. Een routebeschrijving naar Fun4two kunt u hier vinden. Het adres van Fun4two is: Middelweg 18, 2841 LA, Moordrecht. Mocht u een email willen sturen naar Fun4two gebruik hiervoor dit mailadres: info@fun4two.nl.

Openingstijden

Maandagvan 11:00 – 01:00
Dinsdagvan 11:00 – 01:00
Woensdagvan 11:00 – 01:00
Donderdagvan 11:00 – 01:00
Vrijdagvan 11:00 – 03:00
Zaterdagvan 20:00 – 03:00
Zondagvan 14:00 – 21:00

Stuur een bericht

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld

Bezoekers reageren over Fun4two

Lees hier reviews over Fun4two echte ervaringen van echte bezoekers van Fun4two. Heb jij een bezoek gebracht aan Fun4two en wil je jouw ervaring delen, dan kan je dat hier doen. Zo help je andere toekomstige bezoekers een juiste keus te maken of zij wel of niet naar Fun4two moeten gaan.

14 reacties. Reactie plaatsen

 • Gistere geweest altijd al keertje langs
  Willen komen zeer onhygieenies zaak vaste kliekjes je werdt echt leterlijk weg gekeken.
  Personeel was ook niet echt de vrolijkste en wat ik zelf persoon lijk echt schandalig vind waar waren de condooms?
  Maar goed het ging hier meer om gezien worden weinig echte swingers aanwezig

  Beantwoorden
 • De “Fun” was the place to be, maar helaas is het vergane glorie. Ik kom er 20 jaar en er is niets, maar dan ook helemaal niets veranderd. Bij de uitgang hangt een scherm met “verkozen tot de beste club ter wereld” waaronder staat “2015”.
  De genotsknotsen zijn altijd stuk en de bedden zijn altijd nat.
  De Fun is een melkkoe geworden, we gaan ergens anders heen.

  Beantwoorden
 • Toevallig, ik zocht of het normaal was via google of het op zondagen echt oud publiek komt ja of nee. Wij zijn zondag 20 januari geweest. Het was naar ons gevoel echt heel druk. De parkeerplaats stond vol. Op zaterdag wordt er verteld dat je echt op zondagen moet komen.

  Wij zon in de 30, en op zondagen komen er bij fun4two alleen oudere mensen. Die zangeres “desiree” wat een verschrikkelijk persoon is dat zeg! Nee wil je op zondag een geile avond, zoek dat niet bij deze club!

  Beantwoorden
 • Sandra en Aad
  31 januari 2024 12:42

  Wij zijn afgelopen zondag geweest. Het was redelijk druk maar het leek echt net een bejaardentehuis…

  Beantwoorden
 • Kom op een zondag, dat is wat we horen van Bobbie. En op de website staat: Swingers Sunday is de ultieme avond voor stellen vanaf 21 jr…

  21 Jaar, haha nee ook niet 30, 35 en 40 niet te vinden op de zondagen. Ja zeg je dan, een keer is toeval.. nee wij zijn 6! Keer geweest op een zondag, het is echt bij de “fun” een zondagsclub voor bejaarden geworden.. druk dat wel, maar mijn grootouders bezoeken…

  Vermeid de zondagen als je 30+ bent of daar onder, tenzij je geilt op verschrompeld en oude piemels..

  Beantwoorden
 • Het is zeker al acht jaar geleden sinds mijn laatste bezoek aan fun4tw. De uitstraling, het welkom, de aankleding, het aantrekkelijke personeel… alles scoorde nog steeds vijf sterren. Echter, bij het binnenkomen en tijdens het eerste uur op de dansvloer was ik teleurgesteld door de kledingkeuzes van de bezoekers: gescheurde jeans, hoodies, enzovoort. Dat was in het verleden wel anders. Gelukkig voldeed de meerderheid later aan de dresscode nadat de kleding uitging. Misschien zou het overwegen van een strenger beleid bij de ingang een goede optie zijn?

  Beantwoorden
 • Met tranen in mijn ogen ben ik vertrokken! Het lijkt er sterk op dat de eigenaar toelaat dat zijn alleenstaande, vrouwonvriendelijke vrienden de plek bezoeken. De mannen op deze locatie tonen totaal geen respect voor vrouwen en overschrijden keer op keer hun grenzen! Mijn partner en ik hebben besloten om hier nooit meer terug te keren!

  Beantwoorden
 • Merel en Joost
  30 december 2023 00:13

  Helaas is de huidige staat van de plek (december 2023 op het moment van schrijven) ver verwijderd van wat het enkele jaren geleden was. Het personeel vertoont helaas een ongekende mate van onbeschoftheid en arrogantie. Zowel de kwaliteit van de drankjes als het eten heeft een onaanvaardbaar niveau bereikt, waarbij mijn vrouw de laatste paar keer dat we er waren, ernstige hoofdpijn kreeg als gevolg van drankjes van inferieure kwaliteit. Gedurende de afgelopen 7 jaar zijn we ongeveer 12 keer geweest, maar vorige maand hebben we besloten om NOOIT MEER terug te keren.

  De aantrekkelijke stellen die we vroeger vaak zagen, mijden nu de plek, waarschijnlijk vanwege de ernstige achteruitgang in kwaliteit. De faciliteit vertoont tekenen van veroudering, verkeert dringend in behoefte aan onderhoud, is niet schoon en kampt met hygiëneproblemen. Het is teleurstellend, want in het verleden was het een geweldige locatie, maar tegenwoordig is het een bron van spijt. Het lijkt erop dat het echtpaar dat eigenaar is van de plek een bittere scheiding heeft doorgemaakt, en hoewel ze nog steeds allebei aanwezig zijn, tonen ze geen enkele bereidheid om de plek weer te laten stralen; hun focus lijkt nu slechts gericht te zijn op snel geld verdienen.

  Beantwoorden
 • Wij kwamen echt heel vaak in de “fun”. Soms ook op vrijdagen en zondagen maar altijd op zaterdagen! De fun is meer een erotische “kijk mij hier heel geil staan” discotheek dan dat dit een swingersclub is. De fun4two is als je bekeken wilt worden maar je mag niets aanraken… Jammer!

  Beantwoorden
 • Na jaren weer eens een bezoek gebracht aan Fun4Two. De eerste keer dat ik deze club bezocht was in 2000. Ik heb heel wat swingerclubs bezocht in de wereld maar deze vond ik nog de beste. Vooral de heerlijke sfeer.

  Dingen veranderen en zo ook de sfeer in deze club. De warme sfeer die in de club altijd aanwezig was is er niet meer. Ook niet de swingers sfeer waar mensen zonder afwijzing of oordeel heerlijk kunnen genieten van het swingen.

  Er mag zelfs binnen gerookt worden bij de bar in het sauna gedeelte. Heel bijzonder, want beneden is toch een niet afgesloten rokersruimte.

  De club werd altijd heel druk bezocht en zelfs rond sluitingstijd was het op de orgiezolder druk en kwam Laurens aangeven dat ze gingen sluiten.

  Dat is helaas nu wel anders. De club wordt veel minder bezocht. En daarnaast meer een club waar mensen komen om hun lichaam te showen in lingerie en naar de sauna toe willen gaan.

  Diverse redenen kunnen natuurlijk de oorzaak zijn maar de beoordelingen op internet kloppen dat deze club niet meer is wat het is geweest.

  Beantwoorden
 • Hallo, ik heb de bevestiging ook van Bobby gekregen. Ik ben van de partij op 2 december hardcore night. Het wordt mijn eerste keer en ik ben erg zenuwachtig.

  Een paar vragen:
  1- is het goed als ik eerst rondkijk in de situatie zonder meteen in actie te komen?
  2- Is iedereen helemaal naakt?
  3- Als ik in de buurt van een meisje kom, begint ze dan meteen met pijpen, of moet ik eerst iets vragen?
  4- Ik weet niet zeker wat ik kan verwachten, maar is het normaal om meteen klaar te komen als het te opwindend is?
  5- Als je voelt dat je wilt klaarkomen, mag ik dan vragen om in de mond van het meisje te komen?

  Dit zijn misschien domme vragen, maar ik probeer me voor te bereiden op het feest.

  (ja, ik gebruikte G vertalen)

  Beantwoorden
  • 1. Natuurlijk!
   2. nee niet iedereen, mannen hebben vaak een slip/onderbroek aan en de vrouwen lingerie
   3. je mag alles vragen wat je wilt, maar als iemand direct je begint te pijpen is maar een ding goed, geniet ervan!
   4. een gangbang is een gangbang, vrouwen komen daar om veel en zoveel mogelijk genomen te worden, doe je voordeel hiermee.
   5. ja! dat mag je vragen, kom je zomaar direct in iemand mond (je mag bij mij altijd in mijn mond komen) maar is wel gewenst dat je dit even aangeeft,

   Beantwoorden
 • Wij zijn vorige week zaterdag naar de “Fun” geweest. Ik moet zeggen, toen wij aankwamen rijden. Door het hek heen, de rode verlichting zag, de chalet en de mega grote parkeer. Dan uitstappen, lopen richting de club door de tuin heen. In de rij staan, waarna je bewelkomt wordt door een vrouw die niet veel zin heeft en een man die er ook niet uit ziet of hij er zin in heeft (bleken de eigenaars te zijn Bobby en Linda Groenteman). Door een wenteltrap naar boven (pas op dat je niet je enkels zwikt) kan je de tas enzo opbergen in de kleedkamers om door of de zelfde trap naar beneden te gaan of door de speelkamers naar de disco gedeelte te gaan.

  daar aangekomen, wat gegeten in het restaurant, gedronken aan de bar. Gepraat, er is actie maar niet van de “kijk mij eens hier, maar kom niet aan mij, ik ben geen slet”, valt heel erg op dat er een grote vorm van kliekjes aanwezig is en dat je als (al mag ik het zelf zeggen dat wij slank, deels gesleuteld, sportief en niet onaantrekkelijk uit zien) nieuweling continue in de gaten gehouden wordt, niet in de goede zin van het woord.

  De tantra gedeelte was leuk, maar ik (vrouw) kreun tijdens de sex, dat wordt niet gewaardeerd, veel regels moet ik zeggen, terwijl het libertaans leven juist zonder regels zijn. Maar goed, terug naar de andere kant, ik hou van een extra man of twee (vaak meer), mijn man houdt daar ook van, een extra man. Bi-sexualiteit is een dingetje hoor zeker in deze club. Als je bi bent als vrouw, de hemel en aarde gaan open voor je. Als man, …..

  Ik liet mij gaan met een turkse aardige jongen en een nederlandse man (kwam er later bij) zijn vrouw trok hem bij zijn oren van mij vandaan tijdens de penetratie,.. Hoe dan?

  Dan Hans en Gracia? Hans een postbode met sterallures en Gracia een donkere Surinaamse vrouw die denkt dat deze club van haar alleen is, waar iedereen voor moet gaan buigen het is te triest voor woorden.

  Nee, een mooie club met een aantal vrienden (ohhh nee dat is waar, dat mag niet, wel een extra vrouw maar een extra man of twee homo’s naar Fun4Two is niet mogelijk) zou ik best willen terug gaan, maar beste eigenaars van de Fun4two! Uw eigen publiek maakt het leven zuur van andere gasten, uw eigen vaste kliekje zorgt er voor dat klanten weg gaan! en sterker weg blijven, wat een arrogantie!

  Beantwoorden
 • Mooie club, de mensen alleen niet zo mooi van binnen. Veel jaloerse vaste klanten die het licht in mooie mensen niet gunnen, pas hier voor op!

  Deze club heeft zo veel vaste klanten dat het een groot kliekjesclub is geworden. Swingers die graag een extra man willen worden hier raar aangekeken, bespot en uitgescholden als slet. .. Het is een swingersclub! mensen neuken met andere mensen!

  Maar goed, de club is echt verouderd, exact het zelfde als 30 jaar geleden bij de oude eigenaars. de nieuwe eigenaard, Bibby en Linda doen dit niet met plezier, beide hebben altijd worden en kunnen het niet eens worden. Bobby loopt nooit boven, tenzij er iets beleven valt. Linda een blik en je avond is vergalt!

  Muziek is prima, eten is prima.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Fun4two ervaringen

Bij elke club die wij hebben bezocht plaatsen wij een review (ook voor Fun4two hebben wij een mening geplaatst), met onze mening, wat wij hiervan vinden. Immers blijft deze website een onafhankelijke website met eigen meningen van echte clubbezoekers.

Er zijn genoeg feesten waar je met vrijwel elke fetish heen kan gaan, of dat nu kinky, T-girl, homo, bi of hetro is je bent vrijwel overal welkom. Maar naast erotische parties zijn er ook clubs te vinden, swingersclubs om precies te zijn. Bij Fun4two heb je voor elke fetish wel een feest beschikbaar.

Andere clubs

Zou jij Fun4two willen bezoeken?

170
67

Zou je Fun4two willen bezoeken? Geef dan een duimpje omhoog, wil je Fun4two niet bezoeken doe dan een duimpje naar beneden. Je mag maar een keer stemmen 😉

Bekijk Fun4two van binnen

Parenclubs in Zuid-Holland

Parenclubs in Zuid-Holland

SwingFun4You

The Moodsbar Rotterdam

Wat is een parenclub?

Een parenclub is een club waar openminded mensen elkaar ontmoeten, waar je gewoon je zelf kan zijn, waar je kan dansen, sjansen, drinken en met elkaar kan spelen. Waar je alles kan maar niets moet, dat is een parenclub.

Vaak denken mensen dat in een club je alleen maar sex hebt met zoveel mogelijk mensen, maar in realiteit is dat niet zo. Tenzij je op bepaalde thema’s / dagen je de club bezoekt.

De meeste clubs zijn meerdere dagen open, waarbij alleengaande mannen ook welkom zijn. In dergelijke clubs is sex erg gewenst. Andere clubs zijn stellen gericht waarbij alleen gaan de mannen niet gewenst zijn, daar is de sfeer ook anders.

Je hebt clubs waar alledaagse mensen heen gaan, die vindt je van dik, naar dun, van oud en jong. Een er zijn clubs waar de wat meer classy mensen heen gaan. Bij alle clubs geldt een gouden regel: NEE=NEE!

Wat is een erotisch feest?

Een erotisch feest is een feest met een beetje meer, ook voor openminded mensen / koppels. Vaak is bij een erotisch feest ook speelruimtes aanwezig. Je kan daar je zelf zijn, spelen met anderen, kijken of alleen dansen. Feesten die boven zijn beschreven, die je kan bezoeken zijn feesten waar honderden mensen heen gaan en vaak al snel uitverkocht.

Muziek stijl op dergelijke feesten zijn hardcore, house, club, trance en retro.

Mensen gebruiken drugs, niet alleen op feesten maar overal, dat blijf je houden, doe niet mee en wordt geen meeloper! We hebben het vaak gezien dat mensen te veel nemen, wij zijn zelf geen anti maar gebruiken gewoon niet!

Bekijk hier alle Parenclub
Bekijk alle parenclubs in Moordrecht
Bekijk alle parenclubs in Zuid Holland, Zuid-Holland
Bekijk alle parenclubs in Nederland