Praktische informatie
Beesel
31774743030
4 reacties

Faciliteiten

Entreeprijs: vanaf €50
Singel mannen: Ja
Gangbang: Zie agenda
Dansvloer: Ja
Restaurant: Ja
Lidmaatschap: Nee
Gloryhole: Nee
Darkroom: Nee
lhbtiq+ vriendelijk: Ja
Bar aanwezig: Ja
Zwembad: Nee
Sauna: Nee

Informatie

Vind andere parenclubs in Limburg

Route naar Kasteel Waterloo kunt u hier vinden.

Kasteel Waterloo

Kastelen hebben voor veel mensen iets mysterieus en aantrekkelijks. Het is een voorrecht om een kasteel te mogen bezoeken en ook nog spannende en erotische avonturen te beleven. Geniet van een overgetelijk avontuur bij Kasteel Waterloo.. Kasteel Waterloo is gebouwd in 1922, gelegen in een 35.000m² groot park. In 1997 is Kasteel Waterloo geheel in originele staat gerenoveerd.

Behalve onze parenparty’s en gemixte party’s op zaterdag organiseren wij ook groepssparty’s voor paren & singles op vrijdag Wat is het verschil tussen een parenavond en een gemixte avond ? Onze parenavonden zijn zéér relaxed en ongedwongen. Er is absoluut niets verplicht, behalve onze dresscode. Onze gemixte avonden zijn zéér aktieve avonden voor de échte sexsliefhebbers!!!

Voor paren met drempelvrees zijn onze 1e & 3e zaterdag v.d. maand aanbevelenswaardig, omdat men op deze avonden niets verplicht is, behalve de dresscode. Voor alleenstaande heren zijn al onze groepssexparty’s aan te bevelen, hangt er natuurlijk vanaf welke avond u prefereert wat betreft onze dresscode. Voor paren en dames, die trio- of groepssex prefereren met meerdere mannen zijn onze groepssexparty’s op vrijdag en de 2e, 4e en/of 5e zaterdag zeer geschikt.

Een kleine impressie : Achter de grote en zware toegangsdeur, bevindt zich na binnenkomst de ontvangsthal met info-desk. Hier ontvangt U Uw sleutel van de garderobe-kastjes welke zich in de kelder bevinden.Nadat U de ontvangsthal de rug heeft toegekeerd komt U in de grote hal met romantisch openhaardvuur en groot trappenhuis met 4 trappen naar de 1e etage. Aan Uw linkerzijde bevindt zich een lounge-room, waar U rustig relaxed kunt babbelen. Verder bevinden zich op de begane grond 2 salons, waarvan 1 met mooie ART-DECO bar, waar U kunt genieten van heerlijke drankjes & cocktails, welke bij de entreeprijs zijn inbegrepen.

In de andere salon kunt U relaxed zitten en dansen. Ook bevindt zich op de begane grond een gezellig restaurant, waar U kunt genieten van ‘n uitgebreid buffet. Op de eerste etage bevindt zich een centrale hal met als middelpunt een Finse sauna, omgeven door 6 grote kasteelkamers met indrukwekkende hoge plafonds met schilderingen, waar ooit de kasteelvrouw & heer vertoefden.

Het bezoeken van Kasteel Waterloo kan een nog plezierigere ervaring bieden wanneer je van tevoren contact maakt met een ander stel, een single vrouw of een alleenstaande man. Als jullie ook interesse hebben in het afspreken met stellen of singles bij Kasteel Waterloo, organiseer dan een ontmoeting via de grootste swingers-datingwebsite van Nederland en België.

Adres en route

Kasteel Waterloo bevind zich in Beesel. Het telefoonnummer van deze club is: 31774743030. Een routebeschrijving naar Kasteel Waterloo kunt u hier vinden. Het adres van Kasteel Waterloo is: Waterloseweg 12, Beesel, Nederland. Mocht u een email willen sturen naar Kasteel Waterloo gebruik hiervoor dit mailadres: info@Kasteelwaterloo.nl.

Openingstijden

Maandaggesloten
Dinsdaggesloten
Woensdaggesloten
Donderdagvan 21.00 tot 03.00
Vrijdagvan 21.00 – 03.00
Zaterdagvan 21.00 tot 04.00
Zondaggesloten

Stuur een bericht

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld

Bezoekers reageren over Kasteel Waterloo

Lees hier reviews over Kasteel Waterloo echte ervaringen van echte bezoekers van Kasteel Waterloo. Heb jij een bezoek gebracht aan Kasteel Waterloo en wil je jouw ervaring delen, dan kan je dat hier doen. Zo help je andere toekomstige bezoekers een juiste keus te maken of zij wel of niet naar Kasteel Waterloo moeten gaan.

4 reacties. Reactie plaatsen

 • firsttime2015
  18 november 2022 20:41

  Wij, stel van hij 60 zij 47 jaar, zijn nog niet eerder op de vrijdagavond geweest maar wel nieuwsgierig en willen x gaan. Misschien wel komende vrijdag. Om een beeld te geven staan wij ook op sdc onder de naam: firsttime2015, we hebben daar tal van nette foto’s staan. Echter vind zij het idee van 100% naaktlopen niet geweldig, dit vanwege haar grote borsten….Mag/ kan een omslagdoek oid ook. Ik weet ook wel dat het een nudisten avond is, maar wellicht kan/mag iets om?

  Beantwoorden
  • jullie mogen je laten zien, wat een pracht stel! En natuurlijk hoeft zij niet helemaal naakt. Een doorzichtig jurkje, een omslagdoek of een kettingrokje mag ook. De meeste vrouwen dragen toch iets……er zijn er maar weinig die echt volledig naakt lopen.

   Beantwoorden
 • Ik ben Vrijdagavond 9/7/2021 geweest.
  Zoals elke vrijdagavond is het Nudisten groepssex Party.
  Er gelden nog coranamaatregelen wat betekend:
  ofwel 14 dagen volledig gevaccineerd zijn ofwel ter plekke een sneltest doen. Het 2de geld dus voor mij.
  Het is de bedoeling dat je zelf een sneltest meebrengt. Maar ze hebben er ook enkele liggen. Ik vermoed echter dat ze die niet aan single mannen gaan geven, maar als er een koppel voor de deur staat zullen ze die waarschijnlijk met open armen willen ontvangen en deze wel aanbieden.
  Verder verloopt binnen alles zoals vroeger, geen mondkapje, geen afstand houden.
  De discutie of dit hoe dan ook coronaproof is wens ik hier niet te houden. Dat maakt ieder voor zich uit.

  Vrijdagavond staat aangekondigd als een zeer actieve avond wat ik alleen maar kan bevestigen.
  Er zijn heel wat dames van paren die er wel pap van lusten en verschillende heren toelaten.
  Het zijn geen sexwerkers en respect voor de dames staat in clubs op de eerste plaats. Een neen is een neen.
  Een 15 tal dames voor 30 of 40 heren (ik heb ze niet allemaal geteld).
  Dames van allerlei leeftijden en figuren. Van ± 27 – 70 jaar (die van ± 27 was wel enkel actief met haar partner)
  De meest actieve dames tussen de 35 en 60 jaar.
  Van zeer slank tot laten we het goed gevuld. En van elk formaat wel enkele actief.

  Voor mij een geslaagde avond. Ik heb met 3 dames kunnen spelen.

  Naar gelang de dames verloopt het pijpen met of zonder condoom (meestal zonder)
  Zoenen doen de meeste dames niet. Dat intieme houden ze voor hun partner.
  En neuken ook met of zonder. 1 dame mocht/moest ik neuken zonder condoom (met condoom mocht ik niet) en daar heb ik wijselijk voor gepast.
  De andere 2 toch een beetje volgens de regels. pijpen zonder, neuken met.

  Rond de meest populaire dames was het soms wel een beetje dringen, maar het was niet echt te opdringerig.
  Als de dames of de man van deze dames aangaf dat er afstand moest gehouden worden gebeurde dit ook.

  Er is ook een BDSM ruimte en er liep die avond 1 vrouw als slavin rond.
  Niet echt mijn ding, maar andere houden daar dan weer van.

  Anaal kan ook bij sommige dames, maar het zijn geen sexwerkers. Dus een neen is een neen.

  Beantwoorden
  • Esther Zoetermeer
   19 februari 2022 20:43

   Ik ging er van 2011 tot 2019 haast om de 2 weken. Ik kan je gelijk geven dat de bar niet is wat het zou moeten zijn in een parenclub. Ze kletsen vooral onderling veel teveel. En wat mij ook stoorde was het feit dat ze geen koeling hebben, alles moet met ijsblokjes worden gekoeld. Dus lauwe cola en andere frisdranken. Het eten is ook niet schitterend in vergelijking met andere parenclubs. Niet dat de meeste singles daarvoor komen, maar ik vind het wel zo fijn als ik op een vrijdagavond een keuze heb inzake iets warms eten.

   Wat de locatie betreft is er geen mooiere locatie denkbaar dan een kasteel. Ook de tuinen rondom en de parking beladen je al met een sfeergevoel. Jammer dat de meest actieve dagen, dus vrijdagen, vooral afhangen van de actieve koppels die er komen. Ze huren niemand in, dacht ik. Vroeger had je veel meer jonge koppels die met veel single mannen actief waren. Maar die zijn nu uitgeweken naar Clubs in België merkte ik in 2019. Ik geef ze geen ongelijk, want ik zag een keer een meiden druipend van het sperma na een bukkake-sessie die 10min in de gang moest wachten omdat de douches vooraan niet werkten en achteraan bezet waren. Ook vaak lauw water tot zelfs koud.

   Ik ben zelf nog 1x geweest in 2021 maar toen waren er amper 3 actieve vrouwen en allemaal +60 dacht ik. De glorie van weleer is er niet meer te vinden. Ik denk dat de ene helft van de tweeling die het nu uitbaat geen verstand van zaken heeft. Enorm jammer want dit was een toplocatie voor geile parties.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Kasteel Waterloo ervaringen

Bij elke club die wij hebben bezocht plaatsen wij een review (ook voor Kasteel Waterloo hebben wij een mening geplaatst), met onze mening, wat wij hiervan vinden. Immers blijft deze website een onafhankelijke website met eigen meningen van echte clubbezoekers.

Er zijn genoeg feesten waar je met vrijwel elke fetish heen kan gaan, of dat nu kinky, T-girl, homo, bi of hetro is je bent vrijwel overal welkom. Maar naast erotische parties zijn er ook clubs te vinden, swingersclubs om precies te zijn. Bij Kasteel Waterloo heb je voor elke fetish wel een feest beschikbaar.

Andere clubs

Zou jij Kasteel Waterloo willen bezoeken?

76
19

Zou je Kasteel Waterloo willen bezoeken? Geef dan een duimpje omhoog, wil je Kasteel Waterloo niet bezoeken doe dan een duimpje naar beneden. Je mag maar een keer stemmen 😉

Bekijk Kasteel Waterloo van binnen

Parenclubs in Limburg

Parenclubs in Limburg

Parenclub Rio Grande

Saunaclub Yin Yang

Parenclub Landgoed “De Zaar”

Parenclub Devils & Angels

Wat is een parenclub?

Een parenclub is een club waar openminded mensen elkaar ontmoeten, waar je gewoon je zelf kan zijn, waar je kan dansen, sjansen, drinken en met elkaar kan spelen. Waar je alles kan maar niets moet, dat is een parenclub.

Vaak denken mensen dat in een club je alleen maar sex hebt met zoveel mogelijk mensen, maar in realiteit is dat niet zo. Tenzij je op bepaalde thema’s / dagen je de club bezoekt.

De meeste clubs zijn meerdere dagen open, waarbij alleengaande mannen ook welkom zijn. In dergelijke clubs is sex erg gewenst. Andere clubs zijn stellen gericht waarbij alleen gaan de mannen niet gewenst zijn, daar is de sfeer ook anders.

Je hebt clubs waar alledaagse mensen heen gaan, die vindt je van dik, naar dun, van oud en jong. Een er zijn clubs waar de wat meer classy mensen heen gaan. Bij alle clubs geldt een gouden regel: NEE=NEE!

Wat is een erotisch feest?

Een erotisch feest is een feest met een beetje meer, ook voor openminded mensen / koppels. Vaak is bij een erotisch feest ook speelruimtes aanwezig. Je kan daar je zelf zijn, spelen met anderen, kijken of alleen dansen. Feesten die boven zijn beschreven, die je kan bezoeken zijn feesten waar honderden mensen heen gaan en vaak al snel uitverkocht.

Muziek stijl op dergelijke feesten zijn hardcore, house, club, trance en retro.

Mensen gebruiken drugs, niet alleen op feesten maar overal, dat blijf je houden, doe niet mee en wordt geen meeloper! We hebben het vaak gezien dat mensen te veel nemen, wij zijn zelf geen anti maar gebruiken gewoon niet!

Bekijk hier alle Parenclub
Bekijk alle parenclubs in Beesel
Bekijk alle parenclubs in Limburg
Bekijk alle parenclubs in Nederland