Praktische informatie
Brecht
036362403
9 reacties

Faciliteiten

Entreeprijs: €50
Singel mannen: €80
Gangbang: Zie thema's
Dansvloer: Ja
Restaurant: Nee
Lidmaatschap: €15
Gloryhole: Ja
Darkroom: Nee
lhbtiq+ vriendelijk: Ja
Bar aanwezig: Ja
Zwembad: Nee
Sauna: Nee

Informatie

Vind andere parenclubs in Antwerpen

Route naar Club Divine kunt u hier vinden.

Club Divine

Als Club Divine zijn wij voorstander van activiteit en gezelligheid. Daarom rekenen we op uw actieve deelname binnen ons concept. Als nieuw koppel krijg je alle ruimte voor een ontspannen avondje uit. Ons enthousiaste team zal je verwelkomen zodat je onmiddellijk bedwelt word door een goed en warm gevoel. Je krijgt de kans om alles rustig te leren kennen. Laat je leiden door het mysterieuze. Wil je op dit erotisch avondje enkel seks met je eigen partner, dan mag dit. Gewoon waar ‘jij’ je goed bij voelt.

Als Club Divine zijn wij voorstander van activiteit en gezelligheid. Daarom rekenen we op uw actieve deelname binnen ons concept. Als nieuw koppel krijg je alle ruimte voor een ontspannen avondje uit. Ons enthousiaste team zal je verwelkomen zodat je onmiddellijk bedwelt word door een goed en warm gevoel. Je krijgt de kans om alles rustig te leren kennen. Laat je leiden door het mysterieuze. Wil je op dit erotisch avondje enkel seks met je eigen partner, dan mag dit. Gewoon waar ‘jij’ je goed bij voelt.

Het bezoeken van Club Divine kan een nog plezierigere ervaring bieden wanneer je van tevoren contact maakt met een ander stel, een single vrouw of een alleenstaande man. Als jullie ook interesse hebben in het afspreken met stellen of singles bij Club Divine, organiseer dan een ontmoeting via de grootste swingers-datingwebsite van Nederland en België.

Adres en route

Club Divine bevind zich in Brecht. Het telefoonnummer van deze club is: 036362403. Een routebeschrijving naar Club Divine kunt u hier vinden. Het adres van Club Divine is: Pierrelaan 33, 2960 Brecht, België. Mocht u een email willen sturen naar Club Divine gebruik hiervoor dit mailadres: info@clubdivine.be.

Openingstijden

Maandag12.00 tot 01.00
Dinsdaggesloten
Woensdaggesloten
Donderdag12.00 tot 01.00
Vrijdag12.00 tot 03.00
Zaterdag20.00 tot 04.00
Zondag18.00 tot 01.00

Stuur een bericht

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld

Bezoekers reageren over Club Divine

Lees hier reviews over Club Divine echte ervaringen van echte bezoekers van Club Divine. Heb jij een bezoek gebracht aan Club Divine en wil je jouw ervaring delen, dan kan je dat hier doen. Zo help je andere toekomstige bezoekers een juiste keus te maken of zij wel of niet naar Club Divine moeten gaan.

9 reacties. Plaats een nieuwe

 • Vanmiddag de stoute schoenen aagetrokken en Divine voor het eerst gezocht. Thema was Czech Glory Hole, van die filmpjes zeg maar. Leuk, maar toch ook wat bizar. Omkleden was niet nodig en iedereen liep in z’n gewone kloffie. 4 a 5 dames aangekondigd en er waren 4 ‘holes’, waar wel af en toe gewisseld werd. Je kon dus geen bovenkant, maar de dames die ik tussen het wisselen zag, zagen er leuk uit!

  Een ‘pijpgat’ en 3 ‘neukgaten’, toen ik er was 2 zc en 1 mc. Ik ben vrij lang en de gaten waren wat laag, die mogen dus best wat hoger Club Divine! Bizar om je pik door een gat te steken om dan twee lippen om je eikel te voelen. Zo lekker dat ik me moest inhouden, want in haar mond klaarkomen was niet de bedoeling. Ondanks dat mijn rug in een onnatuurlijke houding stond dus toch een fijne ervaring. Daarna rubbertje erom voor een heerlijke neukbeurt met een klein poppetje met mini-tietjes. Daarna met een drankje op adem gekomen en de boel eens aangekeken. Na een uurtje voor gezien gehouden. Geen tweede ronde gedaan om twee voor muj belangrijke redenen: er zaten diverse heren op hun mobiele telefoon en dat geeft bij mij een unheimisch gevoel. Lijkt me not done, maar werd niet ingegrepen. Ten tweede, er werd niet gedouchd omdat iedereen in kleren rondliep. Er waren diverse bareliefhebbers die zich lieten afzuigen om vervolgens te gaan neuken, om daarna weer opnieuw te beginnen. Leek mij niet hygenisch en ik heb het dus na een beurt voor gezien gehouden. Kan ook weer van mijn sex bucket list.

  Rest van de club was trouwens gesloten en ik kom vast nog wel eens om de rest te zien.

  Beantwoorden
 • Bij de eerste coronagolf te horen gekregen dat er teveel gedronken werd ,,men zou mogen blij zijn dat er nog koppels het risico willen nemen om in deze pandemieperiode nog willen betalen voor een clubbezoek….eten stelde ook niks meer voor,,,op alles werd bezuinigd en bovenkamers niet meer toegankelijk,,nochtans een club met veel mogelijkheden,,tijd voor anderen om de club over te nemen,,,wij als koppel voelden ons dan ook geviseerd en hebben onze badges afgegeven en zien ons voorlopig niet terug tenzij er ooit een nieuwe wind waait

  Beantwoorden
 • Nu er zoveel gesloten is heb ik mij gisteren toch nog eens laten verleiden om deze club een bezoek te brengen. En ik heb het mij niet beklaagd, al was het geen topavond.

  Divine is samen met Villa 21 de club die het minst ver rijden is.

  Bij binnenkomst de eerste meevaller: 80 euro en ik had 120 verwacht.

  15-20 koppels aanwezig, 1 single dame en 15-20 single mannen Dus qua verhouding viel dat al mee. Ook geen echt opdringerige mannen gezien.
  Ik kwam een oude bekende tegen die ik ken van in andere clubs en normaal ook niet naar Divine komt, maar nu zich ook had laten verleiden en hij was met de single dame weg en heeft zich daar gans de middag mee beziggehouden in de afgesloten ruimte. Ze zijn zelfs samen vertrokken. Dus hem zie ik misschien niet meer terug als single man.
  Verder zoals hier al meer aangegeven. Het ons kent ons verhaal. Gelukkig kende ik een koppel met een zeer aantrekkelijke dame al wat beter en zij maakte ook wat reclame voor mij bij haar vriendinnen. Niet dat ik daar gistermiddag veel aan gehad heb, maar dat kan nog wel iets opleveren in de toekomst.
  Met de gekende dame heb ik mij wel 2x geamuseerd. en zij was een van de weinige die ook nog andere single mannen toelaat. Verder was er veel te zien. Koppels met elkaar bezig, Koppels onder elkaar bezig en af en toe werd een single man toegelaten of meegevraagd.
  Je moest als single man geluk hebben en op het juiste moment op de juiste plaats zijn. Iets wat mij meestal wel lukt, maar gistermiddag niet. Wel een geile bedoening met genoeg actie, alleen als single man kom je niet altijd aan je trekken als je wil meespelen. Als je komt om te kijken dan zou je een topmiddag hebben gehad.

  Dus er is terug herhalingsgevaar al was het geen topmiddag.

  Beantwoorden
 • Deze zondag mij nog eens laten verleiden met een bezoekje aan deze eigenlijk toch wel goed ingerichte club. Alleen word het potentieel er niet uitgehaald.
  Upperfloor party in de hoop dat het redelijk druk ging zijn. En dat viel wal bij al nog wel mee. Een 15 tal koppels en 15 of 20 single heren. Dus naar verhouding mochten er nog wat meer mannen zijn. Ik heb wel een dame gehad met 3 mannen er rond, maar 4 mannen rond 1 dame heb ik nooit gezien. Zelfs enkele dames horen klagen dat er wel heel weinig single mannen waren. Enkele knappe dames die zich enkel met eigen partner bezighielden of er een ander koppel bijnamen, maar niets deden met de single mannen wat wel jammer is op zo een event.
  Ik heb me 2x beziggehouden met een jong nederlands koppel dat hier voor de eerste keer kwam. Toen ik melde dat dit een van de actiefste feestjes is die je daar kan meemaken keken ze toch maar bedenkelijk. Dus herhalingsgevaar is er wel, maar dan moeten er zeker voldoende wagens op de parking staan. Dat was nu op het randje.

  Beantwoorden
 • JoskenArtois
  19 november 2022 20:03

  Ik heb zowat dezelfde ervaring als de anderen hier. Over het algemeen erg afhankelijk van de aanwezigheid van actieve koppels en die zijn meestal schaars. Huisdames doen ze hier maar soms aan mee. Eten, ontvangst, inkleding, alles ongeïnspireerd. Een frisse, jonge dame als gastvrouw, wat actieve huisdames en beetje investering in interieur zou al veel doen. Onverschillige of onkundige eigenaar lijkt mij.

  Beantwoorden
 • Hallo , een man of 5 aanwezig , en een 4 tal koppels , die aan de bar zitten en in t rookhok.
  Een koppel ging nog wat sexen , kon je toekijken.
  Dan was er ook nog een knappe Francaise , slank met flinke borsten , die alle single mannen deed.zonder voorspel weliswaar gelijk een vluggertje. Hopelijk wordt het wat drukker daar , het is best n mooie club , anders vrees ik dat ze het lastig gaan krijgen

  Beantwoorden
 • Ik ben er dit jaar ook enkele keren (2-3) geweest, omdat ik benieuwd was naar de club maar ook omdat het één van de enige clubs was die al open was. Eerste keer €10 lidgeld betalen, en hupla, nog een kaart op zak. Eén jaar geldig. Maar tegen dan gaat de club waarschijnlijk tegen de grond.

  Ik heb er steeds meerdere avontuurtjes gehad. Zo heb ik een Latina van een koppeltje eens goed genomen. Ze keek heel gelukkig na mijn beurt. Ook lag er eens een vrouw van een koppel (dat ik in andere clubs ook al tegenkwam) in de onderste ruimte van de stapelruimte (of hoe kun je dat noemen). De persoon voor mij bakte er echt niets van, tot vervelens toe. Vingeren, lekken, zichzelf proberen hard te trekken,… En maar niet opgeven en vooral veel uitleggen. Die vrouw keek me aan van “wat is me dat hier?”. Ik neukte haar goed wakker en er verscheen terug een glimlach op haar gezicht. Een andere jonge vrouw heb ik gedurende een avond eens verschillende keren goed gevingerd. Ze lag steeds te beven of stond te trillen op haar benen. “Neuk me” riep ze steeds, “neuk me dan”, “neuk me toch”,… Ik hield de boot steeds af, tot het laatste half uurtje. Ze was net stevig genomen door een vriendelijke kalende man. Ik dacht; “dit kan ik niet evenaren”. Maar soms onderschat ik mezelf blijkbaar. Ik nam haar stevig met haar benen in de lucht, ze lag te kronkelen en te schreeuwen van genot. Zo hard dat het misschien wel gênant werd. Gelukkig ging het licht aan en was zowat iedereen naar huis. Ik zag haar laatst nog op de Hooker games in Eroxx. Ik besefte te laat dat zij het was. Ik ontmoette ook eens een stel in de sauna. Hij wat ouder, zij rond de dertig denk ik. Ze waren aan het spelen en ik liet zien dat het me niet onberoerd liet. Ze kwam voor me zitten en gaf me één van de betere pijpbeurten. Plots kwamen er verschillende mannen binnen waarop het koppel de sauna verliet. Ik speelde hen kwijt die avond. Spijtig. Boven op het verdiep werd ik ook eens uitgenodigd door een spelend, jong koppeltje. Maar het was me te soft. Je kan eens spelen en teasen maar je kan ook blijven spelen tot het vervelend wordt en de goesting gewoon over gaat, zoals hier het geval was. De twee meest beruchte Latina’s van België kwamen er ook eens paraderen. Ze aten een bordje en verdwenen weer.
  Het bovenverdiep wordt soms afgesloten, terwijl hier eigenlijk de tofste speelruimtes zijn, wel afgeleefd en opgelapt. De sauna stond mijn eerste bezoekje aan. Mijn tweede bezoekje ging ik vragen of hij aan mocht maar dan kreeg ik het antwoord dat die normaal op zaterdag nooit aanstaat. De sauna staat in het (lege) zwembad. Buiten is er blijkbaar nog een zwembad. Wil je eten, dan moet je dat vragen en dan krijg je een bordje pasta. Dit mag je dan in de club zelf of naast het lege zwembad opeten. Op zich heeft de club wel potentieel maar ik denk dat de fut bij de uitbaters een beetje ontbreekt. Enkele investeringen zouden ook geen kwaad kunnen. Maar zoals eerder gezegd, de club staat of stond te koop en ik hoorde elders al dat ze tegen de grond gaat…

  Beantwoorden
 • Ik ben ook een aantal keren in deze club geweest wegens op maar een half uur rijden van huis. En heb zowat dezelfde ervaringen. Wel een aantal keer veel geluk gehad, met een aanwezig koppel, maar minsten even dikwijls droog naar huis. Als er geen huisdames aangekondigd zijn blijf je er beter weg en met huisdames moet je ook heel veel geluk hebben dat er de juiste zijn. Zo heb ik in juli 2019 eens eentje op het evenement barsletjes gehad. Man wat was dat een geile vrouw. Die wil ik nog wel eens tegenkomen. Verschillende keren laten pijpen en lekker geneukt. Ze kreeg er niet genoeg van.

  Beantwoorden
 • Op een zondagnamiddag met de vriendin naar toe geweest.

  Club Divine (het vroegere Exotica, https://clubdivine.be/), is een redelijk grote club, met een sauna en een (klein) buitenzwembad. Het zwembad was nu echter dicht omdat het weer te koud was.

  Een tiental speelruimtes, waarvan er twee kunnen worden afgesloten, maar met vensters of tralies zodat je wel kan meekijken.

  De bovenverdieping was nu afgesloten omdat het niet erg druk was. Daar zijn een tweetal kamertjes en de video-ruimte. Nu werden er porno-video’s gespeeld naast de dansvloer.

  Bezoekers moeten eerst lid worden (je krijgt een ongemerkte badge) en je identiteitsgegevens worden van je identiteiteskaart afgelezen. Tevens moet je je telefoonnummer opgeven, al wordt het niet gecontroleerd of je wel je echte nummer geeft.

  Toegang is op vertoon van je corona-safe pas of vaccinatiebewijs (aldus de website). Ik had die klaar op m’n smartphone maar er werd niet naar gekeken. Mondmaskers zijn niet meer verplicht.

  Een tiental single mannen en een zestal koppels, waarvan twee koppels bijna heel de tijd in het bargedeelte zijn gebleven en pas later op de avond naar een speelruimte zijn getrokken en met hun gevieren hebben gespeeld zonder anderen toe te laten. Een Nederlands koppel dat een drietal keer actief is geweest (gyno-stoel, swing en op het bed) en veel toeliet van de singles. Een ouder koppel dat een keer of twee naar de speelruimtes is getrokken en in beperkte mate anderen toeliet.

  Ook was er een Braziliaanse huisdame (eind 20?), die twee sessies heeft gegeven. De eerste keer misschien een half uur en de tweede keer zeker geen kwartier. Voor de rest van de namiddag zat ze in de keuken of achter de bar. Dat was echt lopende band werk: aanschuiven, condoom over je pik doen, een minuut pijpen, omdraaien en in doggie haar neuken. Ze pijpte wel goed en had een lekker poesje. Bij de tweede sessie deed ze zelfs haar topje niet uit. Je komt klaar, maar je kan het niet echt een bijzondere ervaring noemen. Geen kans om ze te zoenen, met haar borsten te spelen of haar te beffen.

  Qua eten was het evenmin een hoogdag: de ganse namiddag brood en beleg en om 18 uur soep en een pastaschotel. Het vult de maag en daarmee is alles gezegd.

  Herhalingsgevaar? Ik vrees van niet. Om de één of andere reden zat de sfeer er niet in. Voor een club van die omvang was er te weinig volk om het gezellig te maken en het was er zelfs een beetje fris, om niet te zeggen kil.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Club Divine ervaringen

Bij elke club die wij hebben bezocht plaatsen wij een review (ook voor Club Divine hebben wij een mening geplaatst), met onze mening, wat wij hiervan vinden. Immers blijft deze website een onafhankelijke website met eigen meningen van echte clubbezoekers.

Er zijn genoeg feesten waar je met vrijwel elke fetish heen kan gaan, of dat nu kinky, T-girl, homo, bi of hetro is je bent vrijwel overal welkom. Maar naast erotische parties zijn er ook clubs te vinden, swingersclubs om precies te zijn. Bij Club Divine heb je voor elke fetish wel een feest beschikbaar.

Andere clubs

Zou jij Club Divine willen bezoeken?

15
5

Zou je Club Divine willen bezoeken? Geef dan een duimpje omhoog, wil je Club Divine niet bezoeken doe dan een duimpje naar beneden. Je mag maar een keer stemmen 😉

Bekijk Club Divine van binnen

Parenclubs in Antwerpen

Parenclubs in Antwerpen

Eroxx

Club Amai

Parenclub Villa21

Swingersparadijs Exotica

Wat is een parenclub?

Een parenclub is een club waar openminded mensen elkaar ontmoeten, waar je gewoon je zelf kan zijn, waar je kan dansen, sjansen, drinken en met elkaar kan spelen. Waar je alles kan maar niets moet, dat is een parenclub.

Vaak denken mensen dat in een club je alleen maar sex hebt met zoveel mogelijk mensen, maar in realiteit is dat niet zo. Tenzij je op bepaalde thema’s / dagen je de club bezoekt.

De meeste clubs zijn meerdere dagen open, waarbij alleengaande mannen ook welkom zijn. In dergelijke clubs is sex erg gewenst. Andere clubs zijn stellen gericht waarbij alleen gaan de mannen niet gewenst zijn, daar is de sfeer ook anders.

Je hebt clubs waar alledaagse mensen heen gaan, die vindt je van dik, naar dun, van oud en jong. Een er zijn clubs waar de wat meer classy mensen heen gaan. Bij alle clubs geldt een gouden regel: NEE=NEE!

Wat is een erotisch feest?

Een erotisch feest is een feest met een beetje meer, ook voor openminded mensen / koppels. Vaak is bij een erotisch feest ook speelruimtes aanwezig. Je kan daar je zelf zijn, spelen met anderen, kijken of alleen dansen. Feesten die boven zijn beschreven, die je kan bezoeken zijn feesten waar honderden mensen heen gaan en vaak al snel uitverkocht.

Muziek stijl op dergelijke feesten zijn hardcore, house, club, trance en retro.

Mensen gebruiken drugs, niet alleen op feesten maar overal, dat blijf je houden, doe niet mee en wordt geen meeloper! We hebben het vaak gezien dat mensen te veel nemen, wij zijn zelf geen anti maar gebruiken gewoon niet!

Bekijk hier alle Parenclub
Bekijk alle parenclubs in Brecht
Bekijk alle parenclubs in Antwerpen
Bekijk alle parenclubs in België