Praktische informatie
Gent
320485300494
2 reacties

Faciliteiten

Entreeprijs: €100
Singel mannen: Op uitnodiging!
Gangbang: Nee
Dansvloer: Nee
Restaurant: Ja
Lidmaatschap: Nee
Gloryhole: Nee
Darkroom: Nee
lhbtiq+ vriendelijk: Ja
Bar aanwezig: Ja
Zwembad: Ja
Sauna: Ja

Informatie

Vind andere parenclubs in Oost-Vlaanderen

Route naar Shivaz kunt u hier vinden.

Shivaz

U kan bij Shivaz, terecht, voor een wellness en lounge ervaring in een erotisch zinneprikkelende omgeving. Shivaz is discreet gelegen binnen de rand van Gent. Onze Urban Jazz & Art bar met comfortable lounge, sauna, hamam en diverse speelruimtes is de perfecte plaats om gelijkgestemde koppels te ontmoeten. Vriendelijke uitbaters, een ongedwongen sfeer, vol zinderende erotiek maar met respect voor elk koppel en de vrouw in het bijzonder, daar staat Shivaz voor!

De club is strikt couples only, singles enkel op uitnodiging van een koppel en mits toestemming van de uitbaters. Shivaz is niet zomaar een erotische club… Shivaz staat voor Jazzy tunes en Conceptual art; zij het etnische, erotische of eigen pop-art creaties, Shivaz is een geval apart en u zal het geweten hebben…

Op zaterdagavond is Shivaz de club bij uitstek voor erotische ontmoetingen tussen gelijkgestemden! Op het heetste moment van het weekend laten we er geen twijfel over bestaan waarom men Shivaz de meest erotische plek in de stad noemt.

Dresscode; U kan in Shivaz enkel terecht in lingerie.

Indien u nog nooit eerder onze club bezocht, dan is de donderdag tot 22u de ideale avond om es kennis te maken met de sfeer, de uitbater en andere koppels, zonder uit de kleren te gaan, tenzij u dat wenst…

Op donderdag wordt Shivaz veel bezocht door nieuwe ero-koppeltjes. Indien u nog nooit onze club bezocht, dan is dit de ideale dag om es kennis te maken met de sfeer, de uitbaters en andere koppels, zonder uit de kleren te gaan tot 22u. Heeft u meteen de smaak te pakken dan staan de sauna en de afgescheiden & stijlvolle speelruimtes garant voor intimiteit, discretie en erotiek. Blijft u liever gewoon iets drinken aan de bar dan kan dat ook, maar na 22u enkel nog in lingerie! Couples only!

Het bezoeken van Shivaz kan een nog plezierigere ervaring bieden wanneer je van tevoren contact maakt met een ander stel, een single vrouw of een alleenstaande man. Als jullie ook interesse hebben in het afspreken met stellen of singles bij Shivaz, organiseer dan een ontmoeting via de grootste swingers-datingwebsite van Nederland en België.

Adres en route

Shivaz bevind zich in Gent. Het telefoonnummer van deze club is: 320485300494. Een routebeschrijving naar Shivaz kunt u hier vinden. Het adres van Shivaz is: Elyzeese Velden 3. Mocht u een email willen sturen naar Shivaz gebruik hiervoor dit mailadres: contact@shivaz.be.

Openingstijden

Maandaggesloten
Dinsdaggesloten
Woensdaggesloten
Donderdagvan 21.00 tot 03.00
Vrijdagvan 21.00 – 03.00
Zaterdagvan 21.00 tot 04.00
Zondaggesloten

Stuur een bericht

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld

Bezoekers reageren over Shivaz

Lees hier reviews over Shivaz echte ervaringen van echte bezoekers van Shivaz. Heb jij een bezoek gebracht aan Shivaz en wil je jouw ervaring delen, dan kan je dat hier doen. Zo help je andere toekomstige bezoekers een juiste keus te maken of zij wel of niet naar Shivaz moeten gaan.

2 reacties. Reactie plaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Shivaz ervaringen

Bij elke club die wij hebben bezocht plaatsen wij een review (ook voor Shivaz hebben wij een mening geplaatst), met onze mening, wat wij hiervan vinden. Immers blijft deze website een onafhankelijke website met eigen meningen van echte clubbezoekers.

Er zijn genoeg feesten waar je met vrijwel elke fetish heen kan gaan, of dat nu kinky, T-girl, homo, bi of hetro is je bent vrijwel overal welkom. Maar naast erotische parties zijn er ook clubs te vinden, swingersclubs om precies te zijn. Bij Shivaz heb je voor elke fetish wel een feest beschikbaar.

Andere clubs

Zou jij Shivaz willen bezoeken?

8
4

Zou je Shivaz willen bezoeken? Geef dan een duimpje omhoog, wil je Shivaz niet bezoeken doe dan een duimpje naar beneden. Je mag maar een keer stemmen 😉

Bekijk Shivaz van binnen

Parenclubs in Oost-Vlaanderen

Parenclubs in Oost-Vlaanderen

Parenclub New Riddershof

Parenclub Goesting

Wat is een parenclub?

Een parenclub is een club waar openminded mensen elkaar ontmoeten, waar je gewoon je zelf kan zijn, waar je kan dansen, sjansen, drinken en met elkaar kan spelen. Waar je alles kan maar niets moet, dat is een parenclub.

Vaak denken mensen dat in een club je alleen maar sex hebt met zoveel mogelijk mensen, maar in realiteit is dat niet zo. Tenzij je op bepaalde thema’s / dagen je de club bezoekt.

De meeste clubs zijn meerdere dagen open, waarbij alleengaande mannen ook welkom zijn. In dergelijke clubs is sex erg gewenst. Andere clubs zijn stellen gericht waarbij alleen gaan de mannen niet gewenst zijn, daar is de sfeer ook anders.

Je hebt clubs waar alledaagse mensen heen gaan, die vindt je van dik, naar dun, van oud en jong. Een er zijn clubs waar de wat meer classy mensen heen gaan. Bij alle clubs geldt een gouden regel: NEE=NEE!

Wat is een erotisch feest?

Een erotisch feest is een feest met een beetje meer, ook voor openminded mensen / koppels. Vaak is bij een erotisch feest ook speelruimtes aanwezig. Je kan daar je zelf zijn, spelen met anderen, kijken of alleen dansen. Feesten die boven zijn beschreven, die je kan bezoeken zijn feesten waar honderden mensen heen gaan en vaak al snel uitverkocht.

Muziek stijl op dergelijke feesten zijn hardcore, house, club, trance en retro.

Mensen gebruiken drugs, niet alleen op feesten maar overal, dat blijf je houden, doe niet mee en wordt geen meeloper! We hebben het vaak gezien dat mensen te veel nemen, wij zijn zelf geen anti maar gebruiken gewoon niet!

Bekijk hier alle Sauna club
Bekijk alle parenclubs in Gent
Bekijk alle parenclubs in Oost-Vlaanderen
Bekijk alle parenclubs in België