Parenclub Landgoed “De Zaar”

Praktische informatie
Venlo
31653403738
Geen reacties

Faciliteiten

Entreeprijs: €40
Singel mannen: €90
Gangbang: Donderdagen
Dansvloer: Nee
Restaurant: Ja
Lidmaatschap: Nee
Gloryhole: Ja
Darkroom: Ja
lhbtiq+ vriendelijk: Ja
Bar aanwezig: Ja
Zwembad: Nee
Sauna: Nee

Informatie

Vind andere parenclubs in Limburg

Route naar Parenclub Landgoed “De Zaar” kunt u hier vinden.

Parenclub Landgoed “De Zaar”

Parenclub Landgoed “De Zaar” is gelegen buiten het centrum van Venlo in de omgeving van het maasdorpje Grubbenvorst, op de kruising van twee autobanen A-67 en A-73, kruispunt “Zaarderheiken”, goed te bereiken door de centrale ligging, maar toch in een discrete bosrijke omgeving en optimaal beschermd, wat privacy garandeert, door een omheind landgoed, beveiligde parkeerplaats met automatische entree-poorten.

Parenclub Landgoed “De Zaar” is een schitterende accommodatie voor tolerante paren en alleenstaande dames en heren. Dus een paradijs voor iedereen met vrije opvattingen, die hun erotische dromen in vervulling willen laten gaan, zowel buiten in de vrije natuur als ook binnen in de geheel sfeervolle intieme en toch moderne gelegenheid, waar u gastvrij wordt ontvangen.

U kunt genieten van de volgende faciliteiten: Gezellige sfeervolle bar, intieme zithoekjes, disco- en intieme dansgelegenheid, gezellige eetgelegenheid, sauna, douche’s, massage salon, erotische video-ruimten, spiegelkamers, gyneacologenkamer, franse liefdesschommel, super sexos en franse gang.

Vanzelfsprekend zijn, garderobe met kleding kastjes, make-up ruimte, topverzorging en uiteraard hygiëne. Naar hartelust kunt u genieten van een overheerlijk koud en warm buffet en een ruim gesorteerde bar met exotische drankjes.

Het bezoeken van Parenclub Landgoed “De Zaar” kan een nog plezierigere ervaring bieden wanneer je van tevoren contact maakt met een ander stel, een single vrouw of een alleenstaande man. Als jullie ook interesse hebben in het afspreken met stellen of singles bij Parenclub Landgoed “De Zaar”, organiseer dan een ontmoeting via de grootste swingers-datingwebsite van Nederland en België.

Adres en route

Parenclub Landgoed “De Zaar” bevind zich in Venlo. Het telefoonnummer van deze club is: 31653403738. Een routebeschrijving naar Parenclub Landgoed “De Zaar” kunt u hier vinden. Het adres van Parenclub Landgoed “De Zaar” is: De Zaar 2, Venlo, Nederland. Mocht u een email willen sturen naar Parenclub Landgoed “De Zaar” gebruik hiervoor dit mailadres: info@zaar.nl.

Openingstijden

Maandaggesloten
Dinsdaggesloten
Woensdaggesloten
Donderdagvan 21.00 tot 03.00
Vrijdagvan 21.00 – 03.00
Zaterdagvan 21.00 tot 04.00
Zondaggesloten

Stuur een bericht

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld

Bezoekers reageren over Parenclub Landgoed “De Zaar”

Lees hier reviews over Parenclub Landgoed “De Zaar” echte ervaringen van echte bezoekers van Parenclub Landgoed “De Zaar”. Heb jij een bezoek gebracht aan Parenclub Landgoed “De Zaar” en wil je jouw ervaring delen, dan kan je dat hier doen. Zo help je andere toekomstige bezoekers een juiste keus te maken of zij wel of niet naar Parenclub Landgoed “De Zaar” moeten gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Parenclub Landgoed “De Zaar” ervaringen

Bij elke club die wij hebben bezocht plaatsen wij een review (ook voor Parenclub Landgoed “De Zaar” hebben wij een mening geplaatst), met onze mening, wat wij hiervan vinden. Immers blijft deze website een onafhankelijke website met eigen meningen van echte clubbezoekers.

Er zijn genoeg feesten waar je met vrijwel elke fetish heen kan gaan, of dat nu kinky, T-girl, homo, bi of hetro is je bent vrijwel overal welkom. Maar naast erotische parties zijn er ook clubs te vinden, swingersclubs om precies te zijn. Bij Parenclub Landgoed “De Zaar” heb je voor elke fetish wel een feest beschikbaar.

Andere clubs

Zou jij Parenclub Landgoed “De Zaar” willen bezoeken?

7
2

Zou je Parenclub Landgoed “De Zaar” willen bezoeken? Geef dan een duimpje omhoog, wil je Parenclub Landgoed “De Zaar” niet bezoeken doe dan een duimpje naar beneden. Je mag maar een keer stemmen 😉

Bekijk Parenclub Landgoed “De Zaar” van binnen

Parenclubs in Limburg

Parenclubs in Limburg

Parenclub Rio Grande

Saunaclub Yin Yang

Parenclub Devils & Angels

Pleasure2Gether

Wat is een parenclub?

Een parenclub is een club waar openminded mensen elkaar ontmoeten, waar je gewoon je zelf kan zijn, waar je kan dansen, sjansen, drinken en met elkaar kan spelen. Waar je alles kan maar niets moet, dat is een parenclub.

Vaak denken mensen dat in een club je alleen maar sex hebt met zoveel mogelijk mensen, maar in realiteit is dat niet zo. Tenzij je op bepaalde thema’s / dagen je de club bezoekt.

De meeste clubs zijn meerdere dagen open, waarbij alleengaande mannen ook welkom zijn. In dergelijke clubs is sex erg gewenst. Andere clubs zijn stellen gericht waarbij alleen gaan de mannen niet gewenst zijn, daar is de sfeer ook anders.

Je hebt clubs waar alledaagse mensen heen gaan, die vindt je van dik, naar dun, van oud en jong. Een er zijn clubs waar de wat meer classy mensen heen gaan. Bij alle clubs geldt een gouden regel: NEE=NEE!

Wat is een erotisch feest?

Een erotisch feest is een feest met een beetje meer, ook voor openminded mensen / koppels. Vaak is bij een erotisch feest ook speelruimtes aanwezig. Je kan daar je zelf zijn, spelen met anderen, kijken of alleen dansen. Feesten die boven zijn beschreven, die je kan bezoeken zijn feesten waar honderden mensen heen gaan en vaak al snel uitverkocht.

Muziek stijl op dergelijke feesten zijn hardcore, house, club, trance en retro.

Mensen gebruiken drugs, niet alleen op feesten maar overal, dat blijf je houden, doe niet mee en wordt geen meeloper! We hebben het vaak gezien dat mensen te veel nemen, wij zijn zelf geen anti maar gebruiken gewoon niet!

Bekijk hier alle Parenclub
Bekijk alle parenclubs in Venlo
Bekijk alle parenclubs in Limburg
Bekijk alle parenclubs in Nederland