Swing duo verteld haar ervaringen op deze website

De complete gids voor swingend Nederland

Swing duo verteld haar ervaringen op deze website

Geschatte leestijd: 4 minuten

Swingers vertellen verhalen

Hoi, leuk dat je komt kijken op deze website. Waarschijnlijk zocht je een parenclub of een fetish feest. En dan kom je hier, lees je mijn ervaring over het swingers leven. Ik zal proberen elke week een artikel te schrijven over de club waar wij (of soms ik alleen) heen ga of ben geweest. Ik zal mij eerst voorstellen, ik ben het vrouwtje van Swing Duo, het mannetje doet niet mee aan schrijven, maar als jij wilt schrijven op deze website ben je van harte welkom.

Wij zijn een aantal jaar gelden in dit wereldje binnengevallen, omdat wij op zoek waren naar een disco in de buurt van allicante (Spanje). Wij hadden enkele disco’s bezocht maar steeds meer hadden wij het gevoel dat het publiek er jonger was dan de vorige disco. Nu zijn wij (al zeg ik het zelf) niet al te oud, en zien er best goed uit, willen wij niet het gevoel krijgen dat pa en ma aan het dansen zijn.

De eerste keer

Mijn man, was aan het zoeken en vond een “club” in Salou. De avond erna zijn wij naar deze club gegaan. Klein, maar mooi, toch simpel. Leuke muziek en al snel merkte wij iets bijzonders, er waren aparte kamers, met gordijntjes en een grotere kamer met een porno film die daar draaide.

Ook merkte wij dat er meer mannen waren dan vrouwen in deze club. Ik als vrouw kreeg vrij snel al redelijk wat aandacht, mijn man zelf is niet jaloers en kan best wat hebben. Moet eerlijk zeggen dat ik als vrouw er best goed uitziet, en er redelijk wat aan doe om te pronken hiermee. Ook kan ik redelijk wat sjansen met andere, zonder daar (in eerste instantie) iets mee te bedoelen. MIjn man, zweeft al langer met het idee dat ik maar eens een andere man moet zoeken, om lekker “vreemd” te gaan.

Na wat gedanst te hebben, hebben wij een praten gemaakt met de eigenaar, die vertelde (in het Nederlands) wat voor club het eigenlijk is, ondertussen was er een man die zijn handen niet echt thuis kon laten, mijn billen was zijn mikpunt. Mijn man merkte dat op, en tijdens het roken (aparte ruimte) overlegde we wat we moeten doen, het vreemdgaan kwam nu wel heel dichtbij en moet zeggen dat ik aardig aan de geile kant raakte, mede door de drank.

Sex met anderen?

Na wat weer te hebben besloten wij naar een van de kamers te gaan, en daar ging ik mijn man pijpen, nooit gedaan in het openbaar en voor wij het wisten, stonden er wat stellen, en veel mannen rond ons heen te kijken. Sommige hadden zelfs hun eigen piemel uit de broek gehaald en speelde daar openlijk mee. Sommige mannen begonnen handtastelijk te worden, maar ik was er niet helemaal aan toe. Ik wimpelde ze af, nee, vertelde ik, en de meeste druipte af. Tot er een vrij aantrekkelijk man, naar ons kwam zitten, ik had het niet door en ik ging mijn man verder pijpen. Tot ik een hand voelde, op mijn billen, tussen mijn benen mijn borsten en keek om, de man zag er goed uit ik liet hem zijn gang gaan, mijn man gaf goedkeuring.

spannend, vond ik het. Ik ging verder met pijpen, en hij ging verder met voelen, en merkte dat hij opstond, ik keek niet, maar de man ging weer zitten, euh liggen, hij voelde mijn zeer natte poes, likte mijn sterretje en ik voelde zijn tong langs mijn poesje gaan. Na een tijdje, voelde ik een zeer grote en zeer harde piemel tegen mijn benen aan, ik pakte met mijn hand zijn piemel vast. En begon hem te voelen, mijn man pakte mijn armen, waarop de man, zijn kans kennelijk zag om in een stoot zijn piemel diep in mijn waterval poesje te stoppen, ik gilde, van schrik, van genot, diep was het maar ik wilde niet, nee ik wilde wel, een paar stoten, ik kwam klaar een andere man heeft mijn “geneukt”!

Nog nooit heb ik een ander vriendje gehad, nooit heeft aan andere man mijn poesje gevoeld, laat staan geneukt, hij bleef stoten, ik wilde mijn kont uitsteken maar het ging niet, hij ging te diep. Mijn man genoot zichtbaar, en voelbaar, hij kwam klaar terwijl ik geneukt werdt zijn sperma spoot tussen mijn borsten, en de man blijf maar stoten, ik krijste, gilde en kermde. De man stopte, ik keek om, hij wenkte mij en ik moest hem pijpen, ik deed het waarom weet ik niet. Maar helemaal in mijn mond kreeg ik hem niet, ik hoefde niet lang te pijpen of de man kwam klaar in mijn mond, ik moest bijna kokhalsen, wilde niet slikken maar ik moest slikken. De man gaf een kus op mijn hoofd en liep weg,..

Ik draaide mij om, mijn man lag daar nog, perplex ik wilde iets zeggen, maar kon niet, er zat nog sperma in mijn mond, het droop langs mijn kin omlaag en ik keek mijn man aan. Ik kuste mijn man, onbewust ging ik tongen met een halve mond sperma. Vreemd genoeg tongde mijn man mij ook samen proefde wij de vreemde man zijn sperma. We hebben zo dik 5 minuten getongt, mijn man is niet bi (tenminste, dat is een ander verhaal) toen niet iedergeval. Maar samen genoten wij van sperma. Ik veegde mijn man zijn mond schoon en die van mij, en liepen met schaamte naar de bar.

Er keek niemand raar op, maar toch voelde wij ons raar, vies, schaamte overviel ons. We zijn weggegaan, maar met de intentie om meer te beleven, om meer te doen, om terug te komen.

Geschreven door

Reageer mee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan