Praktische informatie
Pecq
32069559201
1 reactie

Faciliteiten

Entreeprijs: €60
Singel mannen: €100
Gangbang: Zie agenda
Dansvloer: Zeker
Restaurant: Ja
Lidmaatschap: Ja
Gloryhole: Ja
Darkroom: Ja
lhbtiq+ vriendelijk: Ja
Bar aanwezig: Ja
Zwembad: Ja
Sauna: Nee

Informatie

Vind andere parenclubs in Henegouwen

Route naar [titel] kunt u hier vinden.

Mi-Noi Pecq

Parenclub Mi-Noï is gevestigd in het Belgische Pecq. Mi-Noï club is een begrip in de Belgische swingers wereld, maar ook in Nederland staat de parenclub goed bekend. Ondanks de luxueuze, erotisch beladen sfeer heeft de club ook de reputatie van een cosy parenclub waar snel contacten gelegd kunnen worden.

Parenclub Mi-Noï is gevestigd in het Belgische Pecq. Mi-Noï club is een begrip in de Belgische swingers wereld, maar ook in Nederland staat de parenclub goed bekend. Ondanks de luxueuze, erotisch beladen sfeer heeft de club ook de reputatie van een cosy parenclub waar snel contacten gelegd kunnen worden.

In Mi-Noi zijn niet alleen stellen, maar ook alleengaande vrouwen én mannen welkom. Met uitzondering van zaterdag wanneer alleengaande mannen niet toegelaten worden in de swingersclub. De minimumleeftijd voor Mi-Noï is 21 jaar, als je jonger dan 21 jaar bent, zul je niet binnen geraken.

Hoewel een reservering niet verplicht is, is het wel raadzaam om van te voren te reserveren om niet voor verrassingen te staan. Reserveren kan via de website van de club. Bij jouw eerste bezoek aan club Mi-Noï moet je ook een lidkaart aanschaffen à 15 euro. De lidkaart is één jaar geldig. Behalve entreegeld hoe je niets meer te betalen, omdat alles all-inclusive is. Het entreegeld (+ lidkaart bij je eerste keer) betaal je contant of met een Visa of Mastercard. Maestro wordt niet geaccepteerd.

Adres en route

[titel] bevind zich in Pecq. Het telefoonnummer van deze club is: 32069559201. Een routebeschrijving naar [titel] kunt u hier vinden. Het adres van [titel] is: Rue de Courtrai 68. Mocht u een email willen sturen naar [titel] gebruik hiervoor dit mailadres: contact@mi-noi.be.

Openingstijden

Maandag12.00 - 01.00
Dinsdag12.00 - 01.00
Woensdag12.00 - 01.00
Donderdag12.00 - 01.00
Vrijdag12.00 - 03.00
Zaterdag20.00 - 03.00
Zondag18.00 - 01.00

Stuur een bericht

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld

Bezoekers reageren over [titel]

Lees hier reviews over [titel] echte ervaringen van echte bezoekers van [titel]. Heb jij een bezoek gebracht aan [titel] en wil je jouw ervaring delen, dan kan je dat hier doen. Zo help je andere toekomstige bezoekers een juiste keus te maken of zij wel of niet naar [titel] moeten gaan.

1 reactie. Reactie plaatsen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

[titel] reviews

Bij elke club die wij hebben bezocht plaatsen wij een review (ook voor [titel] hebben wij een mening geplaatst), met onze mening, wat wij hiervan vinden. Immers blijft deze website een onafhankelijke website met eigen meningen van echte clubbezoekers.

Er zijn genoeg feesten waar je met vrijwel elke fetish heen kan gaan, of dat nu kinky, T-girl, homo, bi of hetro is je bent vrijwel overal welkom. Maar naast erotische parties zijn er ook clubs te vinden, swingersclubs om precies te zijn. Bij [titel] heb je voor elke fetish wel een feest beschikbaar.

Andere clubs

Zou jij [titel] willen bezoeken?

234
23

Zou je [titel] willen bezoeken? Geef dan een duimpje omhoog, wil je [titel] niet bezoeken doe dan een duimpje naar beneden. Je mag maar een keer stemmen 😉

Bekijk [titel] van binnen

Parenclubs in Henegouwen

Niets gevonden.

Parenclubs in Henegouwen

Niets gevonden.

Wat is een parenclub?

Een parenclub is een club waar openminded mensen elkaar ontmoeten, waar je gewoon je zelf kan zijn, waar je kan dansen, sjansen, drinken en met elkaar kan spelen. Waar je alles kan maar niets moet, dat is een parenclub.

Vaak denken mensen dat in een club je alleen maar sex hebt met zoveel mogelijk mensen, maar in realiteit is dat niet zo. Tenzij je op bepaalde thema’s / dagen je de club bezoekt.

De meeste clubs zijn meerdere dagen open, waarbij alleengaande mannen ook welkom zijn. In dergelijke clubs is sex erg gewenst. Andere clubs zijn stellen gericht waarbij alleen gaan de mannen niet gewenst zijn, daar is de sfeer ook anders.

Je hebt clubs waar alledaagse mensen heen gaan, die vindt je van dik, naar dun, van oud en jong. Een er zijn clubs waar de wat meer classy mensen heen gaan. Bij alle clubs geldt een gouden regel: NEE=NEE!

Wat is een erotisch feest?

Een erotisch feest is een feest met een beetje meer, ook voor openminded mensen / koppels. Vaak is bij een erotisch feest ook speelruimtes aanwezig. Je kan daar je zelf zijn, spelen met anderen, kijken of alleen dansen. Feesten die boven zijn beschreven, die je kan bezoeken zijn feesten waar honderden mensen heen gaan en vaak al snel uitverkocht.

Muziek stijl op dergelijke feesten zijn hardcore, house, club, trance en retro.

Mensen gebruiken drugs, niet alleen op feesten maar overal, dat blijf je houden, doe niet mee en wordt geen meeloper! We hebben het vaak gezien dat mensen te veel nemen, wij zijn zelf geen anti maar gebruiken gewoon niet!

Bekijk hier alle Parenclub
Bekijk alle parenclubs in Henegouwen
Bekijk alle parenclubs in Pecq
Bekijk alle parenclubs in België