Praktische informatie
Halle
32470643843
2 reacties

Faciliteiten

Entreeprijs: €50
Singel mannen: €90
Gangbang: Zie thema's
Dansvloer: Ja
Restaurant: Nee
Lidmaatschap: Ja
Gloryhole: Ja
Darkroom: Nee
lhbtiq+ vriendelijk: Ja
Bar aanwezig: Ja
Zwembad: Nee
Sauna: Nee

Informatie

Vind andere parenclubs in Brussel, Vlaams-Brabant

Route naar Hedo kunt u hier vinden.

Hedo

Nieuwe open-minded club in de omstreken van Brussel. Beleef een nieuwe levenstijl in de swingers wereld, in een LOFT kader met dans, lounge en onze speel-ruimtes… Onze thematische avonden maken het mogelijk voor alle gaste om te genieten van hun persoonlijke affiniteiten. Onder de vorm van een privé club, gebonden aan een selectie van gasten met dezelfde manier van denken, in een hedonistiche filosofie. Enkel op reservatie en inschrijving.

Nieuwe open-minded club in de omstreken van Brussel. Beleef een nieuwe levenstijl in de swingers wereld, in een LOFT kader met dans, lounge en onze speel-ruimtes… Onze thematische avonden maken het mogelijk voor alle gaste om te genieten van hun persoonlijke affiniteiten. Onder de vorm van een privé club, gebonden aan een selectie van gasten met dezelfde manier van denken, in een hedonistiche filosofie. Enkel op reservatie en inschrijving.

Het bezoeken van Hedo kan een nog plezierigere ervaring bieden wanneer je van tevoren contact maakt met een ander stel, een single vrouw of een alleenstaande man. Als jullie ook interesse hebben in het afspreken met stellen of singles bij Hedo, organiseer dan een ontmoeting via de grootste swingers-datingwebsite van Nederland en België.

Adres en route

Hedo bevind zich in Halle. Het telefoonnummer van deze club is: 32470643843. Een routebeschrijving naar Hedo kunt u hier vinden. Het adres van Hedo is: Alsembergsesteenweg 81, 1501 Halle, België. Mocht u een email willen sturen naar Hedo gebruik hiervoor dit mailadres: info@hedoclub.com.

Openingstijden

Maandaggesloten
Dinsdaggesloten
Woensdagvan 15.00 - 21.00
Donderdaggesloten
Vrijdagvan 21.00 tot 03.00
Zaterdagvan 21.00 tot 03.00
Zondaggesloten

Stuur een bericht

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld

Bezoekers reageren over Hedo

Lees hier reviews over Hedo echte ervaringen van echte bezoekers van Hedo. Heb jij een bezoek gebracht aan Hedo en wil je jouw ervaring delen, dan kan je dat hier doen. Zo help je andere toekomstige bezoekers een juiste keus te maken of zij wel of niet naar Hedo moeten gaan.

2 reacties. Reactie plaatsen

 • Meiss en Sofie
  10 februari 2024 01:09

  Wij hebben een aantal jaar geleden onze verjaardag gevierd hier in deze club, Hedo. Nooit immer weer, het personeel was zeer onbeschoft, op een zaterdag waren geen alleenstaande toegestaan maar toch zagen wij er 10 rondlopen.

  Het was een “invite only” event, we rekende op 50 tot 70 koppels. Die waren er wel plus de 20 alleenstaande mannen en de 20 koppels die gewoon komen.

  Het afhuren voor dit private event van ruim 15K!

  Profijt boven kwantiteit

  Beantwoorden
 • Club HEDO in Brussels is een mooie club, je kan niet zo maar lid worden. Je moet wel een beetje aantrekkelijk zijn. Een moderne magneet kluisjes, bubbelbad, douches ze hebben het allemaal. De speelruimtes maken de club leuker, als je naar boven gaat kom je een groot matras tegen, veel bekijks (als je daarvan houdt) gloryholes maar ook een kooi en een orgie bed. De muziek is goed en draait ook wat de klanten vragen, geen restaurant maar wel een goed gevulde bar.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Hedo ervaringen

Bij elke club die wij hebben bezocht plaatsen wij een review (ook voor Hedo hebben wij een mening geplaatst), met onze mening, wat wij hiervan vinden. Immers blijft deze website een onafhankelijke website met eigen meningen van echte clubbezoekers.

Er zijn genoeg feesten waar je met vrijwel elke fetish heen kan gaan, of dat nu kinky, T-girl, homo, bi of hetro is je bent vrijwel overal welkom. Maar naast erotische parties zijn er ook clubs te vinden, swingersclubs om precies te zijn. Bij Hedo heb je voor elke fetish wel een feest beschikbaar.

Andere clubs

Zou jij Hedo willen bezoeken?

10
4

Zou je Hedo willen bezoeken? Geef dan een duimpje omhoog, wil je Hedo niet bezoeken doe dan een duimpje naar beneden. Je mag maar een keer stemmen 😉

Bekijk Hedo van binnen

Parenclubs in Vlaams-Brabant

Parenclubs in Vlaams-Brabant

Le Val d’Amour

Wat is een parenclub?

Een parenclub is een club waar openminded mensen elkaar ontmoeten, waar je gewoon je zelf kan zijn, waar je kan dansen, sjansen, drinken en met elkaar kan spelen. Waar je alles kan maar niets moet, dat is een parenclub.

Vaak denken mensen dat in een club je alleen maar sex hebt met zoveel mogelijk mensen, maar in realiteit is dat niet zo. Tenzij je op bepaalde thema’s / dagen je de club bezoekt.

De meeste clubs zijn meerdere dagen open, waarbij alleengaande mannen ook welkom zijn. In dergelijke clubs is sex erg gewenst. Andere clubs zijn stellen gericht waarbij alleen gaan de mannen niet gewenst zijn, daar is de sfeer ook anders.

Je hebt clubs waar alledaagse mensen heen gaan, die vindt je van dik, naar dun, van oud en jong. Een er zijn clubs waar de wat meer classy mensen heen gaan. Bij alle clubs geldt een gouden regel: NEE=NEE!

Wat is een erotisch feest?

Een erotisch feest is een feest met een beetje meer, ook voor openminded mensen / koppels. Vaak is bij een erotisch feest ook speelruimtes aanwezig. Je kan daar je zelf zijn, spelen met anderen, kijken of alleen dansen. Feesten die boven zijn beschreven, die je kan bezoeken zijn feesten waar honderden mensen heen gaan en vaak al snel uitverkocht.

Muziek stijl op dergelijke feesten zijn hardcore, house, club, trance en retro.

Mensen gebruiken drugs, niet alleen op feesten maar overal, dat blijf je houden, doe niet mee en wordt geen meeloper! We hebben het vaak gezien dat mensen te veel nemen, wij zijn zelf geen anti maar gebruiken gewoon niet!

Bekijk hier alle Parenclub
Bekijk alle parenclubs in Halle
Bekijk alle parenclubs in Brussel, Vlaams-Brabant
Bekijk alle parenclubs in België