Praktische informatie
Breukelen
0346252511
1 reactie

Faciliteiten

Entreeprijs: 50 euro
Singel mannen: 60 euro
Gangbang: Nee
Dansvloer: Ja
Restaurant: Nee
Lidmaatschap: Nee
Gloryhole: Nee
Darkroom: Nee
lhbtiq+ vriendelijk: Ja
Bar aanwezig: Ja
Zwembad: Nee
Sauna: Nee

Informatie

Vind andere parenclubs in Utrecht

Route naar Parenclub Organza kunt u hier vinden.

Parenclub Organza

Parenclub Organza wijkt af van het traditionele concept van een parenclub en kan eerder worden omschreven als een opwindende erotische discotheek. Als je na een geweldige avond op zoek bent naar een plek om het feest voort te zetten, ben je bij Club Organza aan het juiste adres.

Ontdek Parenclub Organza, een unieke plek die zich onderscheidt van de traditionele parenclubs en eerder te beschrijven is als een erotische discotheek. Gelegen aan de Laan van Duuring 1 in Breukelen (Utrecht), biedt Club Organza een opwindende ervaring voor koppels en alleenstaande dames die hun avond willen verlengen met een bruisend feest.

Parenclub Organza staat bekend om zijn opwindende afterparty’s, waaronder de beroemde Morning Mission op zondag vanaf 06:00 uur. Tijdens de Morning Mission zijn alleen koppels en single dames welkom; single mannen worden hier niet toegelaten. De club beschikt over diverse erotische ruimtes en een uitgestrekte dansvloer waar een ervaren DJ voor de muzikale sfeer zorgt. Als het geluid te intens wordt, kun je in de club eenvoudig oordoppen aanschaffen.

De toegangsprijs begint vanaf €15, en naast de entree betaal je bij Club Organza per consumptie, gebruikmakend van een speciale herbruikbare paycard. De club organiseert verschillende thema-avonden, elk met een strikte dresscode die je kunt vinden in de agenda op hun website. Club Organza is geopend op zaterdag en zondag, met diverse thema-avonden en speciale feesten. Bekijk de website voor specifieke details over aankomende evenementen. Naast de door Club Organza georganiseerde thema-avonden, is het ook mogelijk om de club te huren voor een privéfeest. Als je recent jarig bent geweest en de Morning Mission bezoekt, ontvang je zelfs gratis entree als speciaal cadeau.

Het bezoeken van Parenclub Organza kan een nog plezierigere ervaring bieden wanneer je van tevoren contact maakt met een ander stel, een single vrouw of een alleenstaande man. Als jullie ook interesse hebben in het afspreken met stellen of singles bij Parenclub Organza, organiseer dan een ontmoeting via de grootste swingers-datingwebsite van Nederland en België.

Adres en route

Parenclub Organza bevind zich in Breukelen. Het telefoonnummer van deze club is: 0346252511. Een routebeschrijving naar Parenclub Organza kunt u hier vinden. Het adres van Parenclub Organza is: Laan van Duuring 1, 3621 LH Breukelen. Mocht u een email willen sturen naar Parenclub Organza gebruik hiervoor dit mailadres: nfo@cluborganza.nl.

Openingstijden

Maandaggesloten
Dinsdaggesloten
Woensdaggesloten
Donderdag14.00 - 18.00
Vrijdagvan 21.00 tot 03.00
Zaterdagvan 21.00 tot 04.00
Zondagvan 16.00 tot 23.00

Stuur een bericht

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld

Bezoekers reageren over Parenclub Organza

Lees hier reviews over Parenclub Organza echte ervaringen van echte bezoekers van Parenclub Organza. Heb jij een bezoek gebracht aan Parenclub Organza en wil je jouw ervaring delen, dan kan je dat hier doen. Zo help je andere toekomstige bezoekers een juiste keus te maken of zij wel of niet naar Parenclub Organza moeten gaan.

1 reactie. Reactie plaatsen

  • Parenclub Organza was vroeger meer bekend om haar afterparty’s, na bezoek aan de fun4two gingen we hier heen. Tot zondags 12 of later, orgies, aanrandingen, coke alles kon ..

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Parenclub Organza ervaringen

Bij elke club die wij hebben bezocht plaatsen wij een review (ook voor Parenclub Organza hebben wij een mening geplaatst), met onze mening, wat wij hiervan vinden. Immers blijft deze website een onafhankelijke website met eigen meningen van echte clubbezoekers.

Er zijn genoeg feesten waar je met vrijwel elke fetish heen kan gaan, of dat nu kinky, T-girl, homo, bi of hetro is je bent vrijwel overal welkom. Maar naast erotische parties zijn er ook clubs te vinden, swingersclubs om precies te zijn. Bij Parenclub Organza heb je voor elke fetish wel een feest beschikbaar.

Andere clubs

Zou jij Parenclub Organza willen bezoeken?


Zou je Parenclub Organza willen bezoeken? Geef dan een duimpje omhoog, wil je Parenclub Organza niet bezoeken doe dan een duimpje naar beneden. Je mag maar een keer stemmen 😉

Bekijk Parenclub Organza van binnen

Parenclubs in Utrecht

Parenclubs in Utrecht

woman in white shirt standing in front of people

Amouret’te

Wat is een parenclub?

Een parenclub is een club waar openminded mensen elkaar ontmoeten, waar je gewoon je zelf kan zijn, waar je kan dansen, sjansen, drinken en met elkaar kan spelen. Waar je alles kan maar niets moet, dat is een parenclub.

Vaak denken mensen dat in een club je alleen maar sex hebt met zoveel mogelijk mensen, maar in realiteit is dat niet zo. Tenzij je op bepaalde thema’s / dagen je de club bezoekt.

De meeste clubs zijn meerdere dagen open, waarbij alleengaande mannen ook welkom zijn. In dergelijke clubs is sex erg gewenst. Andere clubs zijn stellen gericht waarbij alleen gaan de mannen niet gewenst zijn, daar is de sfeer ook anders.

Je hebt clubs waar alledaagse mensen heen gaan, die vindt je van dik, naar dun, van oud en jong. Een er zijn clubs waar de wat meer classy mensen heen gaan. Bij alle clubs geldt een gouden regel: NEE=NEE!

Wat is een erotisch feest?

Een erotisch feest is een feest met een beetje meer, ook voor openminded mensen / koppels. Vaak is bij een erotisch feest ook speelruimtes aanwezig. Je kan daar je zelf zijn, spelen met anderen, kijken of alleen dansen. Feesten die boven zijn beschreven, die je kan bezoeken zijn feesten waar honderden mensen heen gaan en vaak al snel uitverkocht.

Muziek stijl op dergelijke feesten zijn hardcore, house, club, trance en retro.

Mensen gebruiken drugs, niet alleen op feesten maar overal, dat blijf je houden, doe niet mee en wordt geen meeloper! We hebben het vaak gezien dat mensen te veel nemen, wij zijn zelf geen anti maar gebruiken gewoon niet!

Bekijk hier alle Parenclub
Bekijk alle parenclubs in Breukelen
Bekijk alle parenclubs in Utrecht
Bekijk alle parenclubs in Nederland