Praktische informatie
Amsterdam
Geen reacties

Faciliteiten

Entreeprijs: 30
Singel mannen: 30
Gangbang: Zie agenda
Dansvloer: nee
Restaurant: nee
Lidmaatschap: Ja
Gloryhole: Ja
Darkroom: Ja
lhbtiq+ vriendelijk: Ja
Bar aanwezig: Ja
Zwembad: Nee
Sauna: Nee

Informatie

Vind andere parenclubs in Noord-Holland

Route naar SamePlace Amsterdam kunt u hier vinden.

SamePlace Amsterdam

Bij Sameplace is iedereen van 18 jaar en ouder van harte welkom. Van student tot toerist, van vaste gast of ervaren clubganger tot ontdekkende stel of alleengaande. Van knuffelkont tot BDSM-er of swinger, iedereen en all genders zijn welkom.

Welkom bij Sameplace, het enige café in Amsterdam waar al 25 jaar (bijna) alles kan en mag! De Sameplace is geen fancy swingersclub, maar een echt Amsterdams café. Iedereen is welkom, ongeacht je ervaring met erotisch uitgaan, geslacht, seksuele voorkeur of fetisj. De meeste gasten komen met hun partner, maar ook vrouwen en vriendinnen komen voor een gezellig avondje uit. Voor iedereen geldt: erotiek, kink en spelen zijn optioneel. Voor gewoon een drankje ben je ook altijd welkom. De sfeer is bij ons meer ontspannen en veiliger dan in veel gewone uitgaansgelegenheden. Juist omdat er duidelijke regels gelden en toestemming expliciet besproken kan worden. Onze bezoekers kijken nergens van op. Erotische kleding, publieke intimiteit, kink en naakte mensen zijn gewoon. De sfeer maken we samen. Niets hoeft, maar (bijna) alles mag!

Er is een ruimte om je om te kleden en ook handdoeken en lockers voor je spullen staan tot je beschikking. Nieuwsgierig, maar heb je na het lezen van onze website toch nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Het bezoeken van SamePlace Amsterdam kan een nog plezierigere ervaring bieden wanneer je van tevoren contact maakt met een ander stel, een single vrouw of een alleenstaande man. Als jullie ook interesse hebben in het afspreken met stellen of singles bij SamePlace Amsterdam, organiseer dan een ontmoeting via de grootste swingers-datingwebsite van Nederland en België.

Adres en route

SamePlace Amsterdam bevind zich in Amsterdam. Het telefoonnummer van deze club is: . Een routebeschrijving naar SamePlace Amsterdam kunt u hier vinden. Het adres van SamePlace Amsterdam is: Nassaukade 120 1052 EC. Mocht u een email willen sturen naar SamePlace Amsterdam gebruik hiervoor dit mailadres: info@sameplace.nl.

Openingstijden

Maandaggesloten
Dinsdaggesloten
Woensdaggesloten
Donderdagvan 21.00 tot 03.00
Vrijdagvan 21.00 – 03.00
Zaterdagvan 21.00 tot 04.00
Zondaggesloten

Stuur een bericht

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld

Bezoekers reageren over SamePlace Amsterdam

Lees hier reviews over SamePlace Amsterdam echte ervaringen van echte bezoekers van SamePlace Amsterdam. Heb jij een bezoek gebracht aan SamePlace Amsterdam en wil je jouw ervaring delen, dan kan je dat hier doen. Zo help je andere toekomstige bezoekers een juiste keus te maken of zij wel of niet naar SamePlace Amsterdam moeten gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

SamePlace Amsterdam ervaringen

Bij elke club die wij hebben bezocht plaatsen wij een review (ook voor SamePlace Amsterdam hebben wij een mening geplaatst), met onze mening, wat wij hiervan vinden. Immers blijft deze website een onafhankelijke website met eigen meningen van echte clubbezoekers.

Er zijn genoeg feesten waar je met vrijwel elke fetish heen kan gaan, of dat nu kinky, T-girl, homo, bi of hetro is je bent vrijwel overal welkom. Maar naast erotische parties zijn er ook clubs te vinden, swingersclubs om precies te zijn. Bij SamePlace Amsterdam heb je voor elke fetish wel een feest beschikbaar.

Andere clubs

Zou jij SamePlace Amsterdam willen bezoeken?


Zou je SamePlace Amsterdam willen bezoeken? Geef dan een duimpje omhoog, wil je SamePlace Amsterdam niet bezoeken doe dan een duimpje naar beneden. Je mag maar een keer stemmen 😉

Bekijk SamePlace Amsterdam van binnen

Parenclubs in Noord-Holland

Parenclubs in Noord-Holland

Club Paradise

Swingersclub Showboat

Swingersclub Fata-Morgana

Parenclub Monique

Wat is een parenclub?

Een parenclub is een club waar openminded mensen elkaar ontmoeten, waar je gewoon je zelf kan zijn, waar je kan dansen, sjansen, drinken en met elkaar kan spelen. Waar je alles kan maar niets moet, dat is een parenclub.

Vaak denken mensen dat in een club je alleen maar sex hebt met zoveel mogelijk mensen, maar in realiteit is dat niet zo. Tenzij je op bepaalde thema’s / dagen je de club bezoekt.

De meeste clubs zijn meerdere dagen open, waarbij alleengaande mannen ook welkom zijn. In dergelijke clubs is sex erg gewenst. Andere clubs zijn stellen gericht waarbij alleen gaan de mannen niet gewenst zijn, daar is de sfeer ook anders.

Je hebt clubs waar alledaagse mensen heen gaan, die vindt je van dik, naar dun, van oud en jong. Een er zijn clubs waar de wat meer classy mensen heen gaan. Bij alle clubs geldt een gouden regel: NEE=NEE!

Wat is een erotisch feest?

Een erotisch feest is een feest met een beetje meer, ook voor openminded mensen / koppels. Vaak is bij een erotisch feest ook speelruimtes aanwezig. Je kan daar je zelf zijn, spelen met anderen, kijken of alleen dansen. Feesten die boven zijn beschreven, die je kan bezoeken zijn feesten waar honderden mensen heen gaan en vaak al snel uitverkocht.

Muziek stijl op dergelijke feesten zijn hardcore, house, club, trance en retro.

Mensen gebruiken drugs, niet alleen op feesten maar overal, dat blijf je houden, doe niet mee en wordt geen meeloper! We hebben het vaak gezien dat mensen te veel nemen, wij zijn zelf geen anti maar gebruiken gewoon niet!

Bekijk hier alle Erotische bar
Bekijk alle parenclubs in Amsterdam
Bekijk alle parenclubs in Noord-Holland
Bekijk alle parenclubs in Nederland