Noord-Holland

De complete gids voor swingend Nederland

  1. Home
  2. Clubs

Noord-Holland

Club Paradise

Voor iedereen die er een erotische en swingende avond van wil maken. Onze club is op al uw wensen ingericht. Wij beschikken wij over een heerlijke sauna, Turks stoombad, darkrooms, afgezonderde erotische kamers en een luxe dansvloer. Geniet van heerlijke drankjes en snacks aan de bar. In Club Paradise kunt u in een veilige omgeving alle erotische fantasieën waarmaken.

Swingersclub Showboat

De Showboat is opgericht in september 1997 als 1e parenclub in de Zaanstreek. Het is een begrip in de Zaanstreek en omgeving geworden. De Showboat is daadwerkelijk een echte boot en ligt dan ook op een unieke locatie aan de Zaan. De grootste steden die vlakbij de Showboat liggen zijn; Alkmaar, Haarlem en Amsterdam.

Swingersclub Fata-Morgana

Parenclub Fata-Morgana behoort tot de grootste en meest befaamde parenclubs van Europa. Verdeeld over 3 verdiepingen vinden jullie alles voor een heerlijke avond stijlvolle ontspanning, erotische fun & pleasure in…

Parenclub Monique

Onze avonden worden gehouden in een luxe landhuis gelegen aan de Zuiderdijkweg 12 te Wieringerwerf. Slechts 30 minuutjes van Amsterdam en 10 minuutjes van de afsluitdijk. Op ons parkeerterrein is geen plek voor campers, deze verwijzen we naar een parkeerterrein in Medemblik

Wat zijn Erotische Feesten?

Erotische feesten zijn dance feesten waar naast de muziek ook erotiek een grote rol speelt. Dit soort feesten worden vaak gehouden in grote zalen met meerdere podiums waar DJ’s live optreden en erotische optredens worden verzorgd.

Wat zijn Fetish Feesten?

Fetish feesten zijn in principe hetzelfde als Erotische Feesten, maar zijn meer kinky (sm en bdsm) gericht en hebben altijd een strenge dresscode. Op dit soort feesten is het verplicht kleding te dragen van bijvoorbeeld leer, pvc, lak of latex.

Wie bezoeken dit soort feesten?

Erotische Feesten en Fetish feesten worden bezocht door mensen zoals jij en ik. Gewoon om lekker te dansen en heerlijk een nachtje uit hun dak te gaan. Bij Fetisch Feesten vind je wel meer swingers en liefhebbers van sm / bdsm en mensen met een fetish voor lak, leer, pvc of latex. Maar iedereen laat andere in hun eigen waarde en de sfeer is altijd gezellig en gemoedelijk. Qua leeftijd varieert het tussen de 18 jaar en 55 jaar en iedereen heeft respect voor elkaar.