Praktische informatie
Sittard
31646271054
1 reactie

Faciliteiten

Entreeprijs: vanaf €25
Singel mannen: €50
Gangbang: Zie agenda
Dansvloer: Nee
Restaurant: Ja
Lidmaatschap: Nee
Gloryhole: Ja
Darkroom: Ja
lhbtiq+ vriendelijk: Ja
Bar aanwezig: Ja
Zwembad: Nee
Sauna: Nee

Informatie

Vind andere parenclubs in Limburg

Route naar Pleasure2Gether kunt u hier vinden.

Pleasure2Gether

Pleasure2Gether is Limburgs sfeervolste parenclub die u een ongekende ambiance biedt voor een spannende avond. Ontdek het nieuwe uitgaan in Pleasure2Gether en uw erotische avond wordt een ultieme droom die uitkomt. Tevens verzorgen we een gevarieerd buffet op de vrijdag en zaterdagavond. Wij beschikken over een rokersruimte, mooie grote relaxruimtes en een knusse bar waar het heerlijk vertoeven is onder het genot van een drankje en de laatste nieuwe muziek.

Op een relaxte manier contacten leggen aan de bar, onder het genot van een drankje en niet te vergeten het heerlijke WARM & KOUD BUFFET die iedere week weer door ons wordt verzorgd. Lekker genieten onder het genot van een drankje, goed gesprek en natuurlijk goeie sex. Dit kan met een paartje of een s1ngle dame, of … met zijn allen “pret op het grote bed”.

Hans & Hester heten paren, alleengaande heren en single dames van harte welkom zowel hetero als bi.

“PLEASURE 2 GETHER” is Limburgs sfeervolste parenclub die u een ongekende ambiance biedt voor een spannende avond. Ontdek het nieuwe uitgaan in Pleasure2Gether en uw erotische avond wordt een ultieme droom die uitkomt.

Tevens verzorgen we een gevarieerd buffet op de vrijdag en zaterdagavond.
Wij beschikken over een rokersruimte, mooie grote relaxruimtes en een knusse bar waar het heerlijk vertoeven is onder het genot van een drankje en de laatste nieuwe muziek. Let op onze nieuwe all in prijzen!!

Wij staan voor u klaar om jullie een leuke avond of middag te bezorgen.
veel liefs van Hans & Hester.

Het bezoeken van Pleasure2Gether kan een nog plezierigere ervaring bieden wanneer je van tevoren contact maakt met een ander stel, een single vrouw of een alleenstaande man. Als jullie ook interesse hebben in het afspreken met stellen of singles bij Pleasure2Gether, organiseer dan een ontmoeting via de grootste swingers-datingwebsite van Nederland en België.

Adres en route

Pleasure2Gether bevind zich in Sittard. Het telefoonnummer van deze club is: 31646271054. Een routebeschrijving naar Pleasure2Gether kunt u hier vinden. Het adres van Pleasure2Gether is: Leyenbroekerweg 160, Sittard, Nederland. Mocht u een email willen sturen naar Pleasure2Gether gebruik hiervoor dit mailadres: info@pleasure2gether.nl.

Openingstijden

Maandaggesloten
Dinsdaggesloten
Woensdaggesloten
Donderdag14.00 - 18.00
Vrijdagvan 21.00 tot 03.00
Zaterdagvan 21.00 tot 04.00
Zondagvan 16.00 tot 23.00

Stuur een bericht

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld

Bezoekers reageren over Pleasure2Gether

Lees hier reviews over Pleasure2Gether echte ervaringen van echte bezoekers van Pleasure2Gether. Heb jij een bezoek gebracht aan Pleasure2Gether en wil je jouw ervaring delen, dan kan je dat hier doen. Zo help je andere toekomstige bezoekers een juiste keus te maken of zij wel of niet naar Pleasure2Gether moeten gaan.

1 reactie. Reactie plaatsen

  • Leuke club met leuke en steeds meer vaste gasten. Er is in het weekend altijd iets lekkers te eten. Er is een kleine infrarood sauna en een badkuip met bubbels, groot genoeg voor 2 of zelfs 3 mensen.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Pleasure2Gether ervaringen

Bij elke club die wij hebben bezocht plaatsen wij een review (ook voor Pleasure2Gether hebben wij een mening geplaatst), met onze mening, wat wij hiervan vinden. Immers blijft deze website een onafhankelijke website met eigen meningen van echte clubbezoekers.

Er zijn genoeg feesten waar je met vrijwel elke fetish heen kan gaan, of dat nu kinky, T-girl, homo, bi of hetro is je bent vrijwel overal welkom. Maar naast erotische parties zijn er ook clubs te vinden, swingersclubs om precies te zijn. Bij Pleasure2Gether heb je voor elke fetish wel een feest beschikbaar.

Andere clubs

Zou jij Pleasure2Gether willen bezoeken?

37
19

Zou je Pleasure2Gether willen bezoeken? Geef dan een duimpje omhoog, wil je Pleasure2Gether niet bezoeken doe dan een duimpje naar beneden. Je mag maar een keer stemmen 😉

Bekijk Pleasure2Gether van binnen

Parenclubs in Limburg

Parenclubs in Limburg

Parenclub Rio Grande

Saunaclub Yin Yang

Parenclub Landgoed “De Zaar”

Parenclub Devils & Angels

Wat is een parenclub?

Een parenclub is een club waar openminded mensen elkaar ontmoeten, waar je gewoon je zelf kan zijn, waar je kan dansen, sjansen, drinken en met elkaar kan spelen. Waar je alles kan maar niets moet, dat is een parenclub.

Vaak denken mensen dat in een club je alleen maar sex hebt met zoveel mogelijk mensen, maar in realiteit is dat niet zo. Tenzij je op bepaalde thema’s / dagen je de club bezoekt.

De meeste clubs zijn meerdere dagen open, waarbij alleengaande mannen ook welkom zijn. In dergelijke clubs is sex erg gewenst. Andere clubs zijn stellen gericht waarbij alleen gaan de mannen niet gewenst zijn, daar is de sfeer ook anders.

Je hebt clubs waar alledaagse mensen heen gaan, die vindt je van dik, naar dun, van oud en jong. Een er zijn clubs waar de wat meer classy mensen heen gaan. Bij alle clubs geldt een gouden regel: NEE=NEE!

Wat is een erotisch feest?

Een erotisch feest is een feest met een beetje meer, ook voor openminded mensen / koppels. Vaak is bij een erotisch feest ook speelruimtes aanwezig. Je kan daar je zelf zijn, spelen met anderen, kijken of alleen dansen. Feesten die boven zijn beschreven, die je kan bezoeken zijn feesten waar honderden mensen heen gaan en vaak al snel uitverkocht.

Muziek stijl op dergelijke feesten zijn hardcore, house, club, trance en retro.

Mensen gebruiken drugs, niet alleen op feesten maar overal, dat blijf je houden, doe niet mee en wordt geen meeloper! We hebben het vaak gezien dat mensen te veel nemen, wij zijn zelf geen anti maar gebruiken gewoon niet!

Bekijk hier alle Parenclub
Bekijk alle parenclubs in Sittard
Bekijk alle parenclubs in Limburg
Bekijk alle parenclubs in Nederland