Praktische informatie
Roermond
310475532596
1 reactie

Faciliteiten

Entreeprijs: €65
Singel mannen:
Gangbang: Bespreekbaar
Dansvloer: Ja
Restaurant: Ja
Lidmaatschap: Nee
Gloryhole: Nee
Darkroom: Nee
lhbtiq+ vriendelijk: Nee
Bar aanwezig: Ja
Zwembad: Ja
Sauna: Ja

Informatie

Vind andere parenclubs in Limburg

Route naar Saunaclub Yin Yang kunt u hier vinden.

Saunaclub Yin Yang

Deze club heeft haar deuren voorgoed gesloten!

Ongelimiteerd gebruik maken van de verschillende wellness faciliteiten, ons buffet, kamerverhuur, non-alcoholische dranken en bier. De dames bij Saunaclub YinYang zijn onze vrouwelijke gasten en verlenen als zelfstandige hun diensten voor een bedrag dat u samen overeen komt. Met een volle agenda en een druk leven, kunt u naar een moment van totale ontspanning verlangen. Op haar luxe en discrete landgoed doet Saunaclub YinYang er iedere dag opnieuw alles aan om u van een heerlijk ontspannen bezoek te laten genieten. U vindt Saunaclub YinYang, een van Europa’s grootste en uniekste club in Nederland, in de exclusieve bosrijke omgeving van Roermond, dichtbij de grens met Duitsland en België.

Lees ook dit artikel: Telegraaf. Voor de all-in prijs van €55,- bij aankomst voor 14:00 uur (€65,- na 14:00 uur), kunt u ongelimiteerd gebruik maken van de verschillende wellness faciliteiten, ons buffet, kamerverhuur, non-alcoholische dranken en bier. De dames bij Saunaclub YinYang zijn onze vrouwelijke gasten en verlenen als zelfstandige hun diensten voor een bedrag dat u samen overeen komt.

Hoe club Yin Yang eruit ziet van binnen

Onze faciliteiten zijn er op gericht u een fijne tijd bij Saunaclub YinYang te bezorgen; de buitensauna en verwarmd buitenzwembad, de grote bosrijke tuin, en binnen ons Turks stoombad, whirlpools, sauna en zwembad, voeten bad, erotische cinema, douches, kamers met elk een badkamer en tegen betaling gokautomaten, massage en zonnebank.

U wordt bij de receptie persoonlijk ontvangen en krijgt een badjas, handdoek en een lockersleutel overhandigd. In de omkleedruimte, waar uw locker zich bevindt, staan uw slippers (op maat en gedesinfecteerd) voor u klaar. U heeft altijd voldoende zeep en handdoeken tot uw beschikking.

Saunaclub YinYang bezit een ruime, discrete privé parking en is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Met al deze mogelijkheden is elk bezoek aan onze saunaclub een bijzondere belevenis. Na een bezoek aan Saunaclub YinYang voelt u zich als herboren!

Het bezoeken van Saunaclub Yin Yang kan een nog plezierigere ervaring bieden wanneer je van tevoren contact maakt met een ander stel, een single vrouw of een alleenstaande man. Als jullie ook interesse hebben in het afspreken met stellen of singles bij Saunaclub Yin Yang, organiseer dan een ontmoeting via de grootste swingers-datingwebsite van Nederland en België.

Adres en route

Saunaclub Yin Yang bevind zich in Roermond. Het telefoonnummer van deze club is: 310475532596. Een routebeschrijving naar Saunaclub Yin Yang kunt u hier vinden. Het adres van Saunaclub Yin Yang is: Heinsbergerweg 230, 6045 CL, Roermond. Mocht u een email willen sturen naar Saunaclub Yin Yang gebruik hiervoor dit mailadres: info@yinyang.nl.

Openingstijden

Maandagvan 11:00 – 01:00
Dinsdagvan 11:00 – 01:00
Woensdagvan 11:00 – 01:00
Donderdagvan 11:00 – 01:00
Vrijdagvan 11:00 – 03:00
Zaterdagvan 20:00 – 03:00
Zondagvan 14:00 – 21:00

Stuur een bericht

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld

Bezoekers reageren over Saunaclub Yin Yang

Lees hier reviews over Saunaclub Yin Yang echte ervaringen van echte bezoekers van Saunaclub Yin Yang. Heb jij een bezoek gebracht aan Saunaclub Yin Yang en wil je jouw ervaring delen, dan kan je dat hier doen. Zo help je andere toekomstige bezoekers een juiste keus te maken of zij wel of niet naar Saunaclub Yin Yang moeten gaan.

1 reactie. Reactie plaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Saunaclub Yin Yang ervaringen

Bij elke club die wij hebben bezocht plaatsen wij een review (ook voor Saunaclub Yin Yang hebben wij een mening geplaatst), met onze mening, wat wij hiervan vinden. Immers blijft deze website een onafhankelijke website met eigen meningen van echte clubbezoekers.

Er zijn genoeg feesten waar je met vrijwel elke fetish heen kan gaan, of dat nu kinky, T-girl, homo, bi of hetro is je bent vrijwel overal welkom. Maar naast erotische parties zijn er ook clubs te vinden, swingersclubs om precies te zijn. Bij Saunaclub Yin Yang heb je voor elke fetish wel een feest beschikbaar.

Andere clubs

Zou jij Saunaclub Yin Yang willen bezoeken?

49
2

Zou je Saunaclub Yin Yang willen bezoeken? Geef dan een duimpje omhoog, wil je Saunaclub Yin Yang niet bezoeken doe dan een duimpje naar beneden. Je mag maar een keer stemmen 😉

Bekijk Saunaclub Yin Yang van binnen

Parenclubs in Limburg

Parenclubs in Limburg

Parenclub Rio Grande

Parenclub Landgoed “De Zaar”

Parenclub Devils & Angels

Pleasure2Gether

Wat is een parenclub?

Een parenclub is een club waar openminded mensen elkaar ontmoeten, waar je gewoon je zelf kan zijn, waar je kan dansen, sjansen, drinken en met elkaar kan spelen. Waar je alles kan maar niets moet, dat is een parenclub.

Vaak denken mensen dat in een club je alleen maar sex hebt met zoveel mogelijk mensen, maar in realiteit is dat niet zo. Tenzij je op bepaalde thema’s / dagen je de club bezoekt.

De meeste clubs zijn meerdere dagen open, waarbij alleengaande mannen ook welkom zijn. In dergelijke clubs is sex erg gewenst. Andere clubs zijn stellen gericht waarbij alleen gaan de mannen niet gewenst zijn, daar is de sfeer ook anders.

Je hebt clubs waar alledaagse mensen heen gaan, die vindt je van dik, naar dun, van oud en jong. Een er zijn clubs waar de wat meer classy mensen heen gaan. Bij alle clubs geldt een gouden regel: NEE=NEE!

Wat is een erotisch feest?

Een erotisch feest is een feest met een beetje meer, ook voor openminded mensen / koppels. Vaak is bij een erotisch feest ook speelruimtes aanwezig. Je kan daar je zelf zijn, spelen met anderen, kijken of alleen dansen. Feesten die boven zijn beschreven, die je kan bezoeken zijn feesten waar honderden mensen heen gaan en vaak al snel uitverkocht.

Muziek stijl op dergelijke feesten zijn hardcore, house, club, trance en retro.

Mensen gebruiken drugs, niet alleen op feesten maar overal, dat blijf je houden, doe niet mee en wordt geen meeloper! We hebben het vaak gezien dat mensen te veel nemen, wij zijn zelf geen anti maar gebruiken gewoon niet!

Bekijk hier alle Sauna club
Bekijk alle parenclubs in Roermond
Bekijk alle parenclubs in Limburg
Bekijk alle parenclubs in Nederland