Praktische informatie
Dedemsvaart
0523638409
Geen reacties

Faciliteiten

Entreeprijs: €50
Singel mannen: €70
Gangbang: Zie agenda
Dansvloer: Nee
Restaurant: Nee
Lidmaatschap: Nee
Gloryhole: Nee
Darkroom: Nee
lhbtiq+ vriendelijk: Ja
Bar aanwezig: Ja
Zwembad: Nee
Sauna: Nee

Informatie

Vind andere parenclubs in Overijssel

Route naar Sabayland kunt u hier vinden.

Sabayland

Sabayland is een kleine gezellige club met een ongedwongen en gezellige sfeer. Wij beschikken over 5 ruime kamers, een gezellige bar, lockers, handdoeken en douches. Dinsdag t/m Zaterdag zijn wij vanaf 12.00 uur open voor privéontvangst, onze gastdame Nathalie is dan aanwezig. Zaterdagavond om 20.00 uur zijn we open als Parenclub. Kijk in de agenda voor meer informatie en evenementen.

Vanaf 30 april iedere zaterdagavond voor actieve swingers/stellen parenavond. Openingstijden: vanaf 20:00 tot 02:00 uur. Wil jij ook een spannend avondje uit, alleen als dame of een leuk stel? Kom gezellig naar Sabayland en ervaar de relaxte gezelligheid bij ons. Is het je 1e keer laat het ons dan even weten, wij vangen je op en krijg je eerst een rondleiding!

Entreeprijzen:
Stellen 50 euro, Actieve Dames Gratis, Heren 70 euro (heren reserveren 06-12707746)

Ook gaan wij regelmatig langs met koude / warme snacks en broodjes.
Alle drankjes zijn all-in o.a. bier, wijn, fris en bijv. baco.

Het bezoeken van Sabayland kan een nog plezierigere ervaring bieden wanneer je van tevoren contact maakt met een ander stel, een single vrouw of een alleenstaande man. Als jullie ook interesse hebben in het afspreken met stellen of singles bij Sabayland, organiseer dan een ontmoeting via de grootste swingers-datingwebsite van Nederland en België.

Adres en route

Sabayland bevind zich in Dedemsvaart. Het telefoonnummer van deze club is: 0523638409. Een routebeschrijving naar Sabayland kunt u hier vinden. Het adres van Sabayland is: Stegerensallee 28 7701PL Dedemsvaart. Mocht u een email willen sturen naar Sabayland gebruik hiervoor dit mailadres: info@sabayland.nl.

Openingstijden

Maandaggesloten
Dinsdaggesloten
Woensdaggesloten
Donderdag14.00 - 18.00
Vrijdagvan 21.00 tot 03.00
Zaterdagvan 21.00 tot 04.00
Zondagvan 16.00 tot 23.00

Stuur een bericht

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld

Bezoekers reageren over Sabayland

Lees hier reviews over Sabayland echte ervaringen van echte bezoekers van Sabayland. Heb jij een bezoek gebracht aan Sabayland en wil je jouw ervaring delen, dan kan je dat hier doen. Zo help je andere toekomstige bezoekers een juiste keus te maken of zij wel of niet naar Sabayland moeten gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Sabayland ervaringen

Bij elke club die wij hebben bezocht plaatsen wij een review (ook voor Sabayland hebben wij een mening geplaatst), met onze mening, wat wij hiervan vinden. Immers blijft deze website een onafhankelijke website met eigen meningen van echte clubbezoekers.

Er zijn genoeg feesten waar je met vrijwel elke fetish heen kan gaan, of dat nu kinky, T-girl, homo, bi of hetro is je bent vrijwel overal welkom. Maar naast erotische parties zijn er ook clubs te vinden, swingersclubs om precies te zijn. Bij Sabayland heb je voor elke fetish wel een feest beschikbaar.

Andere clubs

Zou jij Sabayland willen bezoeken?

159
322

Zou je Sabayland willen bezoeken? Geef dan een duimpje omhoog, wil je Sabayland niet bezoeken doe dan een duimpje naar beneden. Je mag maar een keer stemmen 😉

Bekijk Sabayland van binnen

Parenclubs in Overijssel

Niets gevonden.

Parenclubs in Overijssel

Niets gevonden.

Wat is een parenclub?

Een parenclub is een club waar openminded mensen elkaar ontmoeten, waar je gewoon je zelf kan zijn, waar je kan dansen, sjansen, drinken en met elkaar kan spelen. Waar je alles kan maar niets moet, dat is een parenclub.

Vaak denken mensen dat in een club je alleen maar sex hebt met zoveel mogelijk mensen, maar in realiteit is dat niet zo. Tenzij je op bepaalde thema’s / dagen je de club bezoekt.

De meeste clubs zijn meerdere dagen open, waarbij alleengaande mannen ook welkom zijn. In dergelijke clubs is sex erg gewenst. Andere clubs zijn stellen gericht waarbij alleen gaan de mannen niet gewenst zijn, daar is de sfeer ook anders.

Je hebt clubs waar alledaagse mensen heen gaan, die vindt je van dik, naar dun, van oud en jong. Een er zijn clubs waar de wat meer classy mensen heen gaan. Bij alle clubs geldt een gouden regel: NEE=NEE!

Wat is een erotisch feest?

Een erotisch feest is een feest met een beetje meer, ook voor openminded mensen / koppels. Vaak is bij een erotisch feest ook speelruimtes aanwezig. Je kan daar je zelf zijn, spelen met anderen, kijken of alleen dansen. Feesten die boven zijn beschreven, die je kan bezoeken zijn feesten waar honderden mensen heen gaan en vaak al snel uitverkocht.

Muziek stijl op dergelijke feesten zijn hardcore, house, club, trance en retro.

Mensen gebruiken drugs, niet alleen op feesten maar overal, dat blijf je houden, doe niet mee en wordt geen meeloper! We hebben het vaak gezien dat mensen te veel nemen, wij zijn zelf geen anti maar gebruiken gewoon niet!

Bekijk hier alle Parenclub
Bekijk alle parenclubs in Dedemsvaart
Bekijk alle parenclubs in Overijssel
Bekijk alle parenclubs in Nederland