Mijn eerste parenclubbezoek alleen: Ik voelde een hand in mijn broekje

De complete gids voor swingend Nederland

Mijn eerste parenclubbezoek alleen: Ik voelde een hand in mijn broekje

Geschatte leestijd: 2 minuten

Parenclub Amourette in Maarsen! Mijn man kon die avond niet mee hij had een project welke af moest en had daar alleen ogen voor. Ga jij maar zei hij, maar hou het beschaafd vertelde ie mij na.

Ik parkeerde achterom bij de buren, ik dacht wel dat dat mocht. Ik kwam er later pas achter dat dat niet mocht. Eenmaal binnen was het redelijk druk, het was een woensdag avond en ik wist dat het woensdagen echt druk daar kon zijn. Ik kleedt mij om en doe met mijn witte sexy laarzen een rode doorzichtig sexy lingerie, je kon mijn tattoo’s goed zien en mijn borsten puilde bijna eruit.

de kleedkamers zijn boven, waar je ook plezierhokjes hebt. Maar de disco en bar is in de kelder, dus eerst daarheen. Ik bestelde een drankje en zag dat er mensen aan het dansen waren. Ik hou van dansen en ik denk dat ik dat ook best geil kan doen, mijn oog viel op een wat oudere maar zeer sexy uitziende man, hij was denk ik mijn zijn vrouw. Ik probeerde mijn best te doen zo sexy mogelijk te dansen, toen ik opeens een hand voelde van achteren en toen nog een hand mijn borsten te voelen. Ik draaide om en zag een glimlach en een donkergetinte man, niet verkeerd. Dus ik liet hem zijn gang gaan. Na wat heen en weer gedans van mij, en hij inmiddels heel mijn lichaam wel heeft gevoeld voelde ik zijn lul tegen mijn billen aan.

Ik kom er echt voor de sex dus ik liet hem zijn gang gaan. Op de dansvloer in het midden heb je een danspaal, die hielde ik al vast maar nu kwam ie ook goed van pas. IK stak mijn konje meer naar achteren en ik voelde twee of drie natte vingers mijn poesje binnen gaan. Met daarop gevolgd zijn harde lul, ik spreiden meer mijn benen zodat hij alle ruimte had om mij goed maar hard te nemen van achteren. Ik denk dat de mensen daar wel wat gewend waren, want niet veel mensen keken op. Na goed geneukt te zijn, vroeg ik of hij naar boven wilde?

Dat gedaan, wij samen naar boven. Ook boven was het redelijk druk, er waren nauwelijk kamers vrij of laat staan ruimte op de zolder te hebben. Na wat heen en weer geloop konden we toch een plekje bemachtigen in een kamertje. Hij wilde de deur dicht doen, nee! Zo kunnen meer genieten of mee doen vertelde ik. Beneden hij hij mij geneukt zonder condoom, ja ik weet het, maar soms ben je zo geil! Nu maar toch een CD-tje aan doen, en hop ik lag op mijn rug en hij op mij, zijn dikke lul ging gretig naar binnen, meer mannen en een aantal vrouwen stonden te kijken. En kwam erbij en vroeg of ik hem wilde pijpen, natuurlijk!

Voldaan naar huis!

Geschreven door

Reageer mee

1 reactie. Reactie plaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan