Ik deed het in de wc van een parenclub (Parenclub Fata-Morgana)

De complete gids voor swingend Nederland

Ik deed het in de wc van een parenclub (Parenclub Fata-Morgana)

Geschatte leestijd: 4 minuten

*ingezonden* Het is inmiddels alweer een tijd geleden. Mijn man en ik wilde graag naar een parenclub gaan, we fantaseerde er redelijk over. We hadden zelf al een trio gehad in een hotel (tijdens vakantie) maar verder hebben wij geen “swingers” ervaring. Wij hadden besloten om naar een parenclub te gaan, wij kozen Parenclub Fata-Morgana, dit lig naast Amsterdam en boven Utrecht wij komen uit Alphen dus redelijk te doen. Wij zochten expres een parenclub uit die niet in de buurt zit. Fun4two ligt bij ons redelijk dichtbij en een bekend iemand tegenkomen willen wij niet echt.

Het was een zaterdag dat wij daar waren, rond elf uur kwamen wij aan (de club gaat om negen uur al open) dus redelijk laat kwamen wij aan. Bij aankomst hoorde we de muziek al, het ligt redelijk afgelegen en zeer discreet. Wij kregen een sleutel nabetaling van de entree, daar konden wij ons omkleden. Wij zagen al dat het redelijk druk was. De kleedkamer was druk met koppels, waar sommige zelfs “bezig” waren, voor ons was dit heel ongewoon. Bij aankomst hadden wij ook niet verteld dat dit onze eerste keer naar een parenclub is. Maar goed, wij ons omkleden (wij zijn een koppel van onder 30 en ik zie er denk ik redelijk uit – blond, slank, volle borsten – en mijn man is slank en sportief) het voelde raar om naakt te gaan om moest wel omdat mijn setje apart in een tas zat. We hadden het omkleden overleefd en gingen heel snel naar de bar toe, daar bestelde wij een drankje en raakte aan de praat (om ons heen danste mensen, muziek was goed) een man die daar vaker kwam bij de vraag waar zijn vriendin/vrouw was, hij was daar alleen. Een kennis van de eigenaar 😉 ohh, hij was redelijk knap en zijn bobbel in zijn broek zag er redelijk gevuld uit.

Onze eerste keer een bezoek aan een parenclub

We voelde om even lekker te dansen en op de dansvloer kregen wij wat aandacht, ik voelde hier en daar een hand op de kont, buik, borsten en benen zeer handtastelijk volk zeg die swingers. Haha. Ik vond het niet erg, sterker ik raakte erdoor opgewonden. Mijn man moest daar even aan wennen, gelukkig is hij niet jaloers ingesteld. Immers gingen naar een swingersclub wetende dat je hier en daar aangeraakt kan worden. Als je dat niet wilt ja, dan kan je denk ik niet gaan, je moet je wel openstellen.

Na wat heen en weer dansen, drinken, praten wilde we wel wat meer zien van deze parenclub. Beneden zagen we dat alle kamer bezet waren, veel geile geluiden en veel actie om te zien. Ik zie dat mijn man ook al opgewonden wordt want na wat heen en weer gewrijf tegen zijn piemel aan voel ik dat hij al stijf wordt. Ik stop en zeg kom we gaan naar boven. Hij met zijn stijve en ik met mijn natte poes een hele steile trap op het eerst zien we een donkere kamer, die gaan we naar binnen zeg ik. En als ik zeg donker, die is heel donker, we zien niets en horen alleen geluiden (ketsen, gehijg, gekreun) ik loop tegen iemand aan, ik word vastgehouden, ik word gevoeld het is heerlijk. Mijn man zijn hand hield ik vast maar die is inmiddels los, ik probeer door te lopen maar mijn borsten is iemand aan het likken ook voel ik een vinger mijn natte poes binnengaan. Het is heerlijk maar iets te snel, ik probeer los te komen, het lukt ik hoor mijn man voor mij mij zachtjes roepen, jaaaa roep ik zachtjes terug, kom kom we gaan hieruit!

Een darkroom bezoeken

Beide lachend ik biecht op dat mijn tepels gelikt zijn en ik ben gevingerd, ohh zegt ie ik ben gepijpt door een man denk ik. We moesten beiden lachen. We bezochten elke kamer maar alles was bezet en een trio of meer wilde nu even niet doen. Wel ben ik enorm geil geworden en vond het wel jammer dat we niet even gingen neuken, maar thuis kunnen we dit verder doen. Nog een watertje en dan omkleden om snel naar huis te gaan, ik moet neuken! Drink jij je drankje op ik moet even naar de WC of wil je ook, vraag ik nog even aan mijn man, nee hij was al geweest. Ik hop van de stoel en ga richting de kleedkamers daar zijn de toiletten ik doe de deur open er staan twee Damens in de WC dus ik ga naar de andere. De mannen WC ik doe de deur open en er staan een man in, het is de man eerder op de avond. Ohh excuus zeg ik tegen hem, hij kijk mij aan en zegt geeft niet hoor. Ga je gang ik ben klaar, hij draait om met zijn piemel in zijn hand. Een piemel die pffff ik nooit eerder in het echt gezien heb. Hij kijkt mij aan je mag hem aanraken hoor. Ik twijfel toch gaat mijn hand richting zijn piemel, ik voel een dik, zwaar stuk vlees. Ik was al geil en nu helemaal, ik zucht en terwijl ik zucht zeg ik zacht, neuk mij!

Ik ga op mijn knieën en neem dat grote stuk vlees zo mijn mond in. Het hoefde niet lang te duren dat zijn stuk vlees tot leven kwam en tot een stijve lul was. Ik stond op, neuk mij kreunde ik, neuk mij! Hij toverde een condoom ergens vandaan want voor ik het wist had hij een glimmend stuk rubber al om zijn goddelijke lul. Ik draaide mij om, stak mijn kontje uit en voelde zijn dikke en harde lul mijn natte poes in gaan, diep heel voorzichtig, ik kreunde, ik voelde hem eruit gaan om dan weer naar binnen te gaan, bij elke stoot voelde ik zijn lul dieper en dieper gaan.

Ik wil dat je klaarkomt, snel! We gaan zo weg mijn man drinkt zijn drankje op, neuk mij! Smeekte ik zachtjes tegen hem. Okay zegt ie, hard voelde ik nu hem stoten ik kan mij bijna niet inhouden om te gillen. Waar wil je dat ik klaarkom, ik hoor hem zachtjes vragen. Ohh in het condoom, in mij! Dat liet hij denk ik zich geen tweede keer zeggen want ik voelde al een dikke volle lading sperma het condoom ingespoten.

Snel draai ik mij om nadat ik voelde dat hij klaar was, ik trok het condoom van zijn goddelijk lul af om hem nog even af te zuigen. Ik was klaar, ik gaf hem een kus (fluisterde in zijn oor, niets zeggen). En ging naar de bar toe, mijn man was met een koppel aan het praten. Toen hij mij zag nam hij afscheid, en wij gingen naar huis.

Ik heb hem nog niet verteld dat ik seks in de wc van een parenclub, wat denk je zal ik het hem vertellen of niets zeggen en het blijft mijn geheim. Laat het achter in de reacties.

Geschreven door

Reageer mee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan