Ons bezoek aan Azzurra erotische sauna

De complete gids voor swingend Nederland

Ons bezoek aan Azzurra erotische sauna

Geschatte leestijd: 5 minuten

Azzurra Erotische sauna, ik had er nooit van gehoord maar mijn vrouw hoorde van iemand binnen Club Baron dat er een erotische sauna is waar iedereen zichzelf kan zijn, homo, bi, hetro alles kan voor een man. Te mooi om waar te zijn dacht mijn man, hij is bi en hij houdt wel van een stevige worst of veel meer.

We zouden eigenlijk op een zaterdag daarheen gaan, maar omdat het ruim 1 uur en een kwartier rijden is moesten we het plannen, dat lukte dus vandaag (maandag). Een gemengde dag stond op de website van azzurra. Ik moet echt zeggen het spreekwoord: don’t judge a book by its cover. Hier recht aan doet mijn man had bedenkingen, hij is webdesigner als beroep en de website is niet veilig (geen SSL), foto’s zeggen niet heel veel en zo vielen nog een aantal dingen op.

Goed, wij erheen. Aangekomen stonden wij eerst geparkeerd bij de tandarts, omgelopen en blijkt dat Azzurra Erotische sauna een apart parkeer gedeelte heeft, geheel afgeschermd. In de auto gestapt en erheen gereden, mooi staan wij ook goed. Het was inmiddels rond 19.00 uur dat wij aankwamen, het leek er rustig te zijn. We belde aan een zoemer ging en we konden de deur openen. Een aardige en vriendelijke gezette man begroette ons, en legde direct twee witte handdoeken neer voor ons (we hadden zelf al het eea meegenomen). Aan dezelfde bar (een soort tiki hutje midden in een grote woonkamer) je kan rondom zitten zaten ik denk een stelletje en twee mannen en allen hadden een witte handdoek, we wilde niet uit toom vallen dus onze roze (voor mijn man) en de zwarte (mijne) hebben we in de tas gelaten.

We bestelde wat te drinken, spa rood en een tonic en babbelde wat met elkaar. Omdat we daar voor het eerst waren wilde we na het drinken wel even rondkijken. Bij de bar heb je aan de linkerkant een gang met aan het einde een tweetal grote orgie bedden, zag er proper en schoon uit. De matrassen waren van een soort schuim. Voelde goed aan, kleefde niet (haha).

We liepen terug en volgde onze weg naar het sauna gedeelte. Voor je de sauna gedeelte in loopt heb je aan de rechterkant kamers, tenminste dat dacht ik. Je hebt een grote swing kamer met een aparte drie bedden gedeelte, erg praktisch zat daar nog een hometrainer bij.

Dan kom je in een soort donker (niet heel donker) doolhof met gloryholes, cabines met gloryholes en gewone cabines en een aantal open ruimtes.

Dan de sauna gedeelte, je gelooft het niet maar ze hebben 7! Jacuzzi’s, turks stoombad, douches (ruim en schoon) twee sauna’s binnen en een kleine buiten. Lig ruimtes heb je overal! Het is er schoon, ruim opgezet en schoon. Had ik al gezegd dat het daar schoon is?

Gloryholes

We gingen terug, ik dan die gloryholes dat is iets waar mijn man helemaal gek op is. Hij gaf mij een kus, tik op de bil en glipte het donkere en duistere doolhof in. Wij beide genieten van het leven, hij doet zijn ding en doe de mijne. Ja ook ik ben actief maar selectief. Goed, ik ga aan de bar zitten en er komt een Marokkaanse man naast mij zitten, begint een praat je te maken en vraagt waar mijn man is. Ik zeg hij zit in een van de gloryhole cabines piemels af te zuigen. De man bedankt mij en staat op, loopt richting de gloryholes en ik zit alleen.

Ik ga naar buiten, daar had je een kleine sauna van binnen moet je naar buiten lopen om naar de kleine sauna hutje te komen, het is er lekker warm als ik de deur opendoe er zit niemand. Lekker! Ik giet een beetje water over de hete kolen en het begint een beetje te stomen, ik zit daar denk ik een minuut of 5 als de deur opengaat. Het is een Nederlandse man hij begroet mij en gaat zitten, de deur gaat weer open en er stapt een andere Marokkaanse man binnen. We begroeten ook elkaar en starten een gesprekje, de man naast mij vraagt of ik bezwaar heb om het raampje een klein kiertje open te doen voor wat frisse lucht. Het is een klein hutje die sauna.

Ik heb geen bezwaar, hij doet het raampje open. We praten verder en ik voel een hand op mijn been, beide zien er normaal tot redelijk uit en hitte (sauna) maakt mij altijd wel makkelijker. Ik laat hem zijn gang gaan, tot de andere man aan mij vraagt of we misschien een trio kunnen doen. Ik zei dat ik dat wel wilde op een voorwaarde, ik wil eerst kijken wat voor apparaten ze hadden. Ja cliché weet ik maar soms heb je gewoon een maatje meer nodig. Het zat wel okay, ik gaf aan dat ik wel wilde. Hier vroeg ik? Waarom niet? Doe wel de deur open vraagt de Nederlandse man.

Dat was geen slecht idee, de deur ging open en ook mijn benen. De een begon mij gretig te likken terwijl de ander onhandig voor mij ging staan met zijn swingel voor mijn gezicht. Het standje, ging niet helemaal goed. Dus dan maar mijn kont uitsteken, zodat ze mij heerlijk van achteren konden nemen, maar de hut was zo klein. Dan maar iets anders zoeken, wij met z’n drieën naar binnen. Het donker duisteren doolhof daar had ik een open kamer gezien, die makkelijk en zacht en koel is.

Het werd er steeds drukker, om het bed heen stonden mannen zich af te trekken, wat ik een erg gel gezicht vind. Beide heren waren klaar, mijn borsten ondergespoten en toch meer zin hebben? Het voordeel als mannen zichzelf aan het aftrekken zijn, ik kan dan hun pikken goed bekijken. Een jongen beetje dun en erg verlegen ik zag dat hij steeds meer naar achteren werdt gedrukt, dus ik stond op ging op mijn kieen voor hem zitten en nam zijn piemel in ijn mond, de hoede niet lang te duren of hij kwam al klaar ook weer over mijn borsten.

Het was tijd om mijn man te zoeken, ik wist dat hij bij de gloryholes zat, dus ik roepen maar geen antwoord. Dus dan op zoektocht, sperma druipt van mijn tepels en borsten. Langs de douches lopen? Toch maar doen, ik hoor wat gehijg en zie mijn man met drie mannen onder de douche staan. Hij wordt van achteren genomen terwijl twee mannen voor hem staan mijn man heeft zijn handen, mond en kont vol. Ik kom erbij staan, het windt mij zo op om homo’s te zien, ik weet niet wat het is maar ik word er erg geil van. Mijn ziet mij ik ga voor hem staan en houdt de twee pikken van beide mannen in elke hand vast, mijn man ziet sperma op mijn borsten en weet wat hij moet doen, alles heerlijk schoonlikken.

Zo was hij nog wel even bezig, ik liet hun hun gang gaan door even te douchen, bubbelen en een saunatje nemen. Aan de bar aangekomen zie ik mijn man daar zitten te kletsen met een andere man, ik kom erbij zitten. Na een tijdje nemen we afscheid ik hef de man een kusje en mijn man ook alleen met tong ze wisselen nummers uit en we gaan met een zeer voldaan gevoel was van Azzurra Erotsche Sauna en het Gloryhole avontuur.

Geschreven door

Reageer mee

2 reacties. Reactie plaatsen

  • Curious couple
    28 december 2023 14:23

    Hoi Dennis, je mag altijd mee doen als je ons ziet, zowel met mij (vrouw) als met hem (man).

    Beantwoorden
  • Wat een heerlijk geil verhaal. Heb er inmiddels een heerlijke harde pik van gekregen. Zou ook graag een de sauna club bezoeken. Ga dat snap eens doen. Xxx ben zelf een goed uitziende sportieve man van 50.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan