Een bezoekje aan parenclub Fatamorgana in Muiden

De complete gids voor swingend Nederland

Een bezoekje aan parenclub Fatamorgana in Muiden

Geschatte leestijd: 2 minuten

Het was een avond in de zomer van 2021 toen mijn partner en ik besloten om een bezoekje te brengen aan parenclub Fatamorgana in Muiden. We hadden beiden wel eens gehoord van dit soort clubs, maar hadden nog nooit de stap gezet om er een te bezoeken. We waren wel nieuwsgierig, dus we besloten om de stoute schoenen aan te trekken en het avontuur aan te gaan. We hadden ons aangemeld via de website van de club en kregen een bevestiging per e-mail met daarin alle informatie die we nodig hadden voor ons bezoek. We werden verzocht om ons aan bepaalde dresscode te houden (geen sportkleding, geen spijkerbroeken, geen schoenen met naaldhakken), en om ons te houden aan de huisregels van de club (geen geweld, geen drugs, respect voor elkaars grenzen).

We voelden ons een beetje zenuwachtig toen we in de auto stapten richting Muiden, maar we waren ook wel benieuwd naar wat we konden verwachten. Bij aankomst bij de club werden we hartelijk welkom geheten door de gastvrouw, die ons vriendelijk naar binnen leidde. We werden verrast door de luxe uitstraling van de club. Het was ruim opgezet, met verschillende zithoekjes, een bar en een grote dansvloer. Alles was keurig verzorgd en zag er netjes uit. We voelden ons meteen op ons gemak.

We kregen een rondleiding door de club en kregen uitleg over de verschillende ruimtes. Er was een sauna, een bubbelbad, een zwembad en verschillende spannende speelkamers. We werden uitgenodigd om alles rustig te bekijken en te ontdekken wat we leuk vonden. We waren nog niet zo lang in de club of we merkten al dat de sfeer er ontspannen en prettig was. Er was een mix van mensen van alle leeftijden en van alle soorten en maten. Iedereen was respectvol en vriendelijk, en er heerste een gevoel van openheid en toleratie.

We besloten om een drankje te doen aan de bar en kregen van de barman een lijst met alle beschikbare drankjes. We kozen voor een cocktail en gingen zittenom te kijken wat er allemaal gebeurde in de club. We zagen paren die aan het dansen waren op de dansvloer, en anderen die aan het flirten waren in de zithoeken. Er was ook een groepje mensen dat naar de dj aan het luisteren was, die lekkere muziek draaide.

We besloten om ook een rondje te gaan dansen, en we werden meteen opgenomen in de dansende massa. De sfeer was uitgelaten en iedereen leek het naar zijn zin te hebben. Na een tijdje besloten we om ook een kijkje te nemen in de speelkamers. We hadden geen idee wat we konden verwachten, maar we waren wel nieuwsgierig.

We kwamen terecht in een ruimte met verschillende kamers, elk met een eigen thema. Er was bijvoorbeeld een kamer met een groot bed, waar paren elkaar liefdevol aan het verwennen waren. Er was ook een kamer met verschillende speeltjes en kinky accessoires, en een kamer met een groot sling-toestel. We kennen elkaar al 32 jaar hij is mijn eerste ooit met wie ik sex heb gehad, het idee om te kunnen seksen met andere windt heel erg op, maar de daad is heel anders. We hebben goed en flink van elkaar genoten, en af en toe voelde ik een extra hand, dat maakte het heel intiem. Verder dan dat durf ik nog niet.

Geschreven door

Reageer mee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan