Wij bezochten Fun4Two: Het meest gewilde seksfeest in Nederland!

De complete gids voor swingend Nederland

Wij bezochten Fun4Two: Het meest gewilde seksfeest in Nederland!

Geschatte leestijd: 3 minuten

Dit is alweer een tijdje geleden. Bobbie van Fun4two had al tijden een gedachte om een gangbang te organiseren waar singel mannen voor het eerst in de geschiedenis van Fun4Two, bij hen naar binnen mogen komen. Ik weet nog dat Bobbie mij het schema liet zien, wat hij wilde hebben. Samen hebben we deze nog aangepast. Maanden later, was het dan zo ver. Fun4Two samen met Ramontiek, wij konden niet komen maar weken na het feest zagen we waar zowel Fun4Two en Ramoniek gefaald hadden. De dames hadden een verwachting anders dan wat een hobbie hoer of iemand die echt van sex houdt, dit waren dames die ingehuurd waren en niet wisten wat ze overkwamen. Fun4two schrijft dan nu ook op haar website: Dit feest is natuurlijk de avond voor de meest actieve stellen! Of jullie nu ervaren of onervaren zijn, dat maakt niets uit. Gewoon jezelf laten gaan en lol maken. De single heren zijn goed geïnformeerd en zullen goed luisteren als jullie géén interesse hebben.

  1. Wees duidelijk, maar blijf respectvol alsjeblieft.
  2. Uiteindelijk is het natuurlijk een compliment wanneer heren een interesse tonen.
  3. Willen jullie even bijkomen van alle mannelijke aandacht?
  4. Daar hebben wij natuurlijk ook voor gezorgd.
  5. Jullie kunnen heerlijk ontspannen in wellness, zoals sauna, of tantra tempel.

Of gewoon een lekker hapje eten in ons restaurant, alles vers bereid door onze chef kok. Natuurlijk kunnen jullie je ook terugtrekken in de ‘Private Swingers Area’ en geniet daar van elkaar of andere koppels. Het team van Fun4Two loopt rond om alles in de gaten te houden zodat jullie optimaal veilig en relaxed kunnen genieten van dit spannende feest. De Gigolina’s zijn herkenbaar aan de leuke outfits en gouden strikjes, Ook zullen wij ze rond 22:45 aan jullie voorstellen. Naast de Gigolina’s die zich hebben aangemeld, zullen ook vele single ladies zich weer aanmelden. Deze dames willen gewoon lekker los en lekker genieten deze avond en willen niet te worden voorgesteld. En dat is gewoon prima. Al deze dames hebben gewoon veel behoefte aan seks, seks en nog eens seks. Eigenlijk hebben ze nooit genoeg. Ze willen altijd meer.

Is dat zo?

Bij aanvang konden wij al naar binnen (stel) bij de ingang waren er veel heel veel mannen aan het wachten. Bij omkleden telde we 8 vrouwen, 6 koppels en ruim 120 mannen. Uiterlijk van de mannen van redelijk jong maar meerendeel ouder, veel ouder. Wij een koppel wat wel een gangbang kan waarderen. Weten wat we konden verwachten. Na een drankje, muziek, babbelen was het zo ver: Gigolina’s werden gepresenteerd. Mijn man houdt meer van een extra piemel dan een extra poesje, toch zagen ze er voortreffelijk eruit. Dan was het zo ver, de mannen mochten binnenkomen. Het feest barste los! Direct maar dan ook direct 3, 4 misschien 5 man naar mijn vrouw toe, een hand in haar poes, twee piemels in haar handen en al snel verdween er een in haar poes, nonstop actie! NONSTOP! binnen een kwartier hebben zeker 10 mannen mijn vrouw al verkracht, sperma rondom haar mondje op haar borsten, zelfs wat op haar buik en we zaten maar 15 minuten in het sexspel!

Bobbie, crew en Linda waren wel erg aanwezig om op te letten of alles goed ging. Na ruim een uur kon mijn vrouw simpelweg niet meer, even opfrissen. Dat wilde zeggen een showtje geven in de douches, mijn man houdt wel van een misbruikte vrouw met hier en daar klodders sperma, hij likte mij schoon, mijn poesje alles likje mijn man schoon en als kerst voor hem even zijn mondje afspoelen met wat golden shower..

Wat drinken aan de bar die rust kreeg mijn vrouw niet, ook aan de bar ging de verkrachting door en door. Hemel op aarde gilde mijn vrouw. De avond was voorbij. Bodycount lag misschien die avond op 40 of 50 man! Voor herhaling vatbaar, tenminste als je er van houdt om als hoer misbruikt te worden.

Geschreven door

Reageer mee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan