Onze ervaring in Club Paradise Amsterdam

De complete gids voor swingend Nederland

Onze ervaring in Club Paradise Amsterdam

Geschatte leestijd: 3 minuten

Twee weken geleden was het dat we het laatste naar een club geweest waren, dat was in Le Baron. Omdat dat niet echt mee telt als club hebben wij onze geile schoenen aangedaan en rond 23.30 kwamen wij aan bij de schaafstraat in Amsterdam, het is een club in een bedrijfs panden gelegenheid, heb geen idee hoe je dat noemt maar er zijn veel bedrijven daar. Een beetje vreemd maar wel lekker, maar dat is Rivella ook.

We waren wat laat weggegaan, niet dat we geen zin hadden gewoon er kwamen andere dingen tussendoor. Aangekomen, eerst een babbeltje gemaakt met de eigenaar, aardige mensen. De oude eigenaar is overleden, de dochter neemt het over. In de tijd dat wij hier voor het laatst waren (dik 5 jaar geleden) stond het hier bekend om de vele mannen (hmmmm) die ook erg opdringerig waren. Eens kijken of dat nog zo is (ik hoop het wel, heb stilletjes een verkrachting fantasie gekregen).

Er waren ongeveer 5 koppels binnen (redelijk jong publiek) en een stuk of 15 mannen (voor ons een goede ratio). We schoven aan bij de bar waarna we naar de ronde bank gingen. Er zat daar een wat oudere dame (naakt) op de bank voor ons. Ze wenkte man die voorbij liep en die ging zitten, ze speelde met hem en ging hem pijpen, had was een mooi gezicht de piemel van de man was dik en redelijk van formaat. Mijn man die naast mij zat bekijk hem ook even goed.

Helaas niet voor heel lang, de beste man kwam klaar in zijn condoom, stond op en liep weg. Er waren die avond ook wat Engelse, helaas waren die enkel bezig met een meisje van rond de 25, die niets van hun moesten weten.

Na wat heel en weer lopen van en naar de speelkamers ben ik maar naar de dansvloer gegaan. We hebben daar even gedanst, niemand danste! Mijn man vind het vreselijk, dus na een minuut of 10 liet hij mij alleen. Er liep een jongen voorbij, die danste wel even met mij.

Bezweet van het dansen, gezeten op de bank. Ik zag dat er nogal wat mensen zaten aan de zijkant en vroeg of mijn man mee wilde, dat natuurlijk. We gingen zitten naast een man die zijn piemel al uit zijn broek had, een mooi gezicht. Net op het moment dat ik aan hem wilde zitten, stond hij op. En liep weg, ik denk niet dat hij merkte dat ik hem wilde pijpen, gemiste kans voor hem.

An het eind van de bank zat de jongen die met mij danste, hij schoof naar ons toe en maakte een praatje. Ik wilde niet praten, mijn poesje was al wat natter ik wilde gewoon een harde lul. Ik vroeg of hij mij wilde neuken, natuurlijk. We gingen met z’n drieen naar een kamer binnen. Een waar je naar binnen kan kijken. Ik deed mijn lingerie uit en ging mijn mannetje lekker kussen, ondertussen was de jongen bezig mij aan het voelen. Ik voelde zijn handen over mijn borsten, langzaam naar beneden naar mijn nogal natte poes. Hij stond achter mij en voelde dat zijn handen alles voelde en beet pakte, ik voelde ook zijn nogal harde en zeer stijve lul tegen mij aan. Ik draaide mij om, en nam zijn dikke lul in mijn mond. Mijn man likte mijn kutje, ik had genoeg ik duwde de jongen weg zodat hij op zijn rug lag. Ik pakte zijn lul, en ging er opzitten. Ahhhh, dat voelde lekker! Ik voelde ham diep in mij gaan, dieper en dieper. Ook voelde ik dat mijn man mijn sterretje aan het likken was.

Ik ging eerst langzaam op en neer, maar dat langzame ging steeds sneller. Ik voelde zijn grote dikke lul diep in mij gaan, opeens telde hij mij op. Op mijn knieen kont naar achteren, en ik werdt hardhandig van achteren geneukt, als een slet die niets te zeggen had (precies zoals ik ben). Ik voelde dat mijn man mijn poes voelde en daarmee ook zijn lul. Hij ging steeds harder en harder, ik werd gek van geilheid. Ik moest op mijn rug liggen, mijn man likte mijn tepels terwijl de jongen mij hard en stevig doorneukte. Opeens stopte hij, hij haalde zijn lul uit mijn poes trok de condoom af en spoot zijn sperma over mijn buik, borsten dus over mijn man gezicht heen. Hij genoot, en als toetje mocht hij de lul van de jongen helemaal schoonlikken.

Ik had dorst, hebben wat gedronken en zijn daarna naar huis gegaan. Thuis aangekomen mag ik mijn poes niet wassen van mijn man, hij ruikt en likt en trekt zich dan af, tot hij klaarkomt en spuit hij mijn poesje vol. Dan mag ik op zijn gezicht zitten, zodat hij alles lekker schoon kan likken.

Geschreven door

Reageer mee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan