Ons “avontuur” bij club Le Baron

De complete gids voor swingend Nederland

Ons “avontuur” bij club Le Baron

Geschatte leestijd: 4 minuten

Het is voor ons al een tijd geleden dat wij naar buiten gingen met de gedachte om weer te spelen met andere. Het voelt een beetje vreemd, de reden is dat wij nogal een nare ervaring in een andere club hebben gehad. Dat is een verhaal apart. Ik (vrouw) wilde eigenlijk niet meer, hij is bi en heeft behoefte, en wil dus wel (maar respecteert als ik niet wil). Ik gun het hem, bovendien raak ik opgewonden als ik hem bezig zie met een man. Onze keuze wat club Baron geworden. Reden: schijnt op een zaterdag druk te zijn, stellen maar ook mannen zijn welkom en het is laagdrempelig, precies wat wij zoeken! Wij mid 40, zien er redelijk okay uit, zij is slank (sportief, volle borsten, tattoo’s) hij niet slank ook niet dik heeft leuke blauwe ogen, moest wel even op onze lippen bijten. Wij zijn ander publiek gewend, maar ach de avond is jong en laten we het leuk maken.

Dansen zit er niet in, mocht je er van houden. Er is wel een danspaal maar dat is klein, veel mogelijkheden om te zitten. De DJ is grappig en draait zijn leuke, dezetijdse muziek. Er lopen redelijk wat vrouwen rond waarvan ik begrepen heb dat ze daar lopen om muntjes te collecteren (1 muntje is ā‚¬20) zonder muntje geen daad. Ook lopen er wat stellen rond, ik schat rond de 50 – 70 jaar. De mannen, van Arabisch, Nederlands, Hindostaans en Pools afkomst mogelijk ook andere nationaliteiten (heb ik niet naar gevraagd, is een schatting). We hoefde ons niet om te kleden, toch gingen we naar de locker om om te kleden (we houden daar van) en daarna na de bar.

We hebben redelijk wat tijd gespendeerd aan de bar en af en aan naar boven om te kijken of er iets spontaans gebeurd. Wij zijn namelijk gewend dat de dame wordt aangesproken, babbeltje en hier en daar wat flirten. Of aan de bar wat te drinken, maar de mannen hier zijn heel terughoudend, staren veel waardoor je een beetje ongemakkelijk gevoel krijgt en niet veel zin krijgt om daar ook nog te sexen als er iemand je continue aanstaart. Wij zijn dat echt gewend, het aanspreken e.d. hier denk ik niet.

terug naar de bar, ook daar gaat het staren door. Maar zo op een wijze dat de man naast mij komt zitten, en mij aan kijkt. Maak een praatje met een vrouw (ik) als je iets wilt, wil je iets weten kan je dat vragen ik bijt je (nog)niet. Jammer, ik had eerlijk gezegd toch wel zin. Ik keek naar mijn man, hij zag het ook niet meer zitten, dit was hij ook niet gewend. Hij is een prater en vind het leuk ongein uit te halen, een babbeltje te maken. Hoe erg hij ook probeerde, de mannen daar kijken of boos, verdwaald of zeggen gewoon niets terug en als iemand wat terug zegt lijkt het net of ze water zien branden.

Maar goed, de laatste keer nog naar boven. Er was boven op de zolder iemand bezig, we keken even mijn man liep voorop hij wenkte mij. Ik keek en zag dat er een man boven op een mooie Spaanse lag, hij was zich zelf aan het aftrekken en kwam net klaar over haar borsten. Ik keek naar mijn man, hij vind dit heel geil. Ik zag dat hij eigenlijk er naast wilde gaan liggen, en haar borsten gaan likken (dat zou hij wel gedaan hebben in een echte swingersclub) maar ik zag dat hij niet er een muntje voor wilde neerleggen.

We keken rond, ik zag een lege kamer en ging naar binnen, ik zei tegen mijn man of hij een handdoek wilde pakken, we zouden maar zelf wel gaan sexen daar. Hij liep weg en er kwamen wat mannen binnenlopen, niet mijn types en mijn zin was al compleet weg. Mijn man kwam terug met handdoeken, legde deze neer op bed en deed broekje uit ik deed mijn slip uit en ging liggen. Mijn man ging mij likken, de mannen daar lieten hun piemels zien. Ik kreeg er wel zin van maar nog niet voldoende, bovendien de mannen daar zijn niet bi. Na wat gepijp bij mijn man en weer gelik door mijn man wilde ik wel een piemel hebben. Ik keek snel even rond, ik zag een Nederlandse jongenman, ik vroeg of hij een condoom aan wilde doen. De rest kon de kamer verlaten.

De jongen had al een stijve en ik wilde nu wel een stijve diep in mij hebben. Zonder voorspel (mijn poes was al goed nat geworden door het likken) op mijn knieen voelde ik zijn stijve in mij gaan. Hij was groter dan ik verwachte niet super groot maar groot genoeg om plezier te hebben. Mijn man voelde mijn nog natter geworden clitoris en voelde hoe die jongen stevig mijn vagina natter en natter maakte. Ik voelde dat hij wilde gaan komen, ik ging snel op mijn rug liggen. Hij ging verder, steeds sneller en harder. Hij stopte haalde snel zijn piemel uit mijn vagina en hij spoot zijn sperma over mijn buik, borsten en op mijn schouder. Mijn man, die al klaar lag met zijn hoofd op mijn buik genoot van elke drup en op de vraag of mijn man de jongen zijn piemel mocht schoonlikken ja was kon zijn dag niet meer stuk. Zeker nadat de jongen voor een tweede keer klaar kwam, deze keer in mijn man zijn mond.

Ik denk dat we daar wel nog eens terugkomen, misschien dat we vooraf een advertentie zetten bij sexjobs (doen we wel vaker) om daar af te spreken (GangBang style).

Geschreven door

Reageer mee

2 reacties. Reactie plaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan