Parenclub Acanthus

De meest actuele gloryholes lijst in Nederland en België deze hebben wij zelf of onze leden bezocht. De beschrijving bij de gloryhole is hoe wij of onze leden het hebben ervaren.

Parenclub Acanthus

Parenclub Acanthus is een echte parenclub, als man kan je op vrijdagen en door de weeks naar binnen, maar het is echt de moeite waard om deze parenclub te bezoeken. De gloryholes en darkroom is te vinden op de eerste verdieping, veer plezier!

Onze ervaring met Parenclub Acanthus

Ons bezoek aan Parenclub Acanthus in België is alweer een tijd geleden. Alweer voor Corona. Maar als je er nooit bent geweest, je komt aan bij een soort landhuis het een enorme oprijlaan. Je kunt aan de linkerkant parkeren (en als die vol is, bij het terrein ernaast). De oprijlaan is betegeld met kinderkopjes (bolle stenen) dus hou daar rekening mee dames!

Je komt aan bij een deur, de vrouw van Gino verwelkomt je vaak. Het is verwarrend waar je heen moet want Parenclub Acanthus is een grote parenclub! Het heeft 3 restaurants, twee discotheken en twee verdiepingen met een spiegelkamer, orgie-zolder, aparte kamers, een bioscoop, sauna’s, zwembad, twee bars! echt Parenclub Acanthus heeft het allemaal! voor elke swinger ook al zou je voor het eerst een parenclub bezoeken is Parenclub Acanthus de parenclub om heen te gaan, maar we kwamen voor de gloryhole’s! Ook Parenclub Acanthus heeft dus een gloryhole, wil je meer weten over Parenclub Acanthus dan zou ik deze pagina lezen.

De gloryhole bij Parenclub Acanthus is te vinden tijdens een thema van hen eens in de zoveel tijd. Of op de eerste verdieping, bij de trap aan de linkerkant is een kamer met gaten ingericht. De gaten zijn groot en van bovenaf kan je naar beneden kijken. Wij hebben daar als stel een enorm leuke tijd gehad, want als je de kamer binnengaat, direct links van je zijn ook gaten en dat is een soort gang aan de andere kant, een soort “dark-room”. Tip! Draag een kruisloze panty, bij een bezoek aan een gloryhole. Ohh bij Acanthus noemen ze de gloryhole geen gloryhole maar “gatenmuur”. Neuken is poepen ;).

Reageer of maak een date

Deel hier onder jouw ervaring met Parenclub Acanthus of gebruik het onderstaande formulier om een date te regelen voor Parenclub Acanthus.

1 reactie. Reactie plaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Parenclub Acanthus
Brugsesteenweg 24b, Harelbeke, België
Harelbeke

Mogelijkheden

1 Sauna
2 Aparte hokjes
3 Darkroom
4 Speelkamers
5 Gloryholes