Gloryhole avontuur in Acanthus (België)

De complete gids voor swingend Nederland

Gloryhole avontuur in Acanthus (België)

Geschatte leestijd: 4 minuten

Onverwacht, we wilde eerst een zaterdag even niets doen, zoals wij de afgelopen paar weken ook niets hebben gedaan, gingen wij afgelopen zaterdag naar Acanthus. Het thema? 25 jaar bestaan, tja dan moeten er veel mensen zijn en uiteraard veel actie?

Rond 19.00 gingen wij onderweg naar Kortrijk, voor ons ruim 2 uur rijden maar omdat wij daar wel eens eerder zijn geweest wisten wij dat die 2 uur geen probleem zijn om daar heen te rijden.

Rond 21.30 kwamen wij aan, het was al behoorlijk druk, er zijn namelijk een aantal gelegenheden waar je je auto kan parkeren. Omdat wij de parkeer wacht kennen, mochten wij parkeren in de binnenplaats. Eenmaal binnengekomen, was het echt heel druk, onze tassen hebben wij in de kluis geplaatst, en gingen naar de dansvloer, goede muziek, veel mensen, en enkele bekenden.

Ik zelf zie er (volgens mijn maatje) er goed uit, slank, rondingen op de juiste plekken, blond, mix Aziatisch en volle brosten (85C). Ik hou van dansen en verleiden. Merkte al snel dat ik de volle aandacht had van een aantal mannen. Zeker nadat ik een sexy te kleine bikini had aangetrokken. Een man, kon zijn handen op de dansvloer van mij afhouden, hij danste leuk met mij mee, dus dan heb je een puntje voor. Ik trok zijn broek naar beneden en pijpte hem midden op de dansvloer, hij liet dit toe. Na een paar minuten, stond hij daar met een harde stijve. Hij pakte een condoom, en deed deze om. Maar midden op de dansvloer mij neuken, dat gaat niet zomaar.

Geil dansen

Er was een verhoogd podium, neem mij daar maar! Zogezegd zo gedaan, op dat verhoogde podium kon iedereen ons zien hoe hij (geen idee hoe hij heette) mij hard neukte, mijn maatje keek tevreden toe. Ik merkte dat hij wilde klaarkomen, ik haalde zijn condoom van zijn harde lul en trok hem af, zo kon hij klaarkomen op mijn borsten en dat deed hij ook. Ik wenkte mijn maatje die kon mijn borsten mooi schoonmaken. Waar iedereen bij stond kon hij mooi goed vernederd worden. Mijn maatje genoot van elke druppel, de man die net klaarkwam stond erbij, hij bood zelfs zijn lul aan om ook die schoon te laten maken, mijn maatje pijpte zijn lul schoon.

Die avond hebben heb ik het enorm naar mijn zin gehad, af en toe ging ik alleen naar boven en liet mij gewillig nemen door verschillende mannen, ja soms ben ik echt een slet! Op een gegeven moment ging ik met mijn maatje naar boven, ik had daar eerder in een soort gloryhole cabine een aantal mannen al klaar gepijpt, dat wilde ik ook met mijn maatje doen. Ik ging die cabine in en kleed mij uit, stak mijn kontje ver naar achteren zodat iedereen die naar binnen keek flink goed uitzicht had op mijn kontje en mijn al door geneuke kutje (ja na zo veel mannen, en gangbangs heb ik nog steeds een heel strak kutje). De cabine is groot genoeg voor een koppel of 3 en overal aan alle kanten waren gaten waar je zo nu en dan een aantal pikken zag uitsteken, erg verleidelijk!

Wat een grote…

Mijn maatje zijn piemel was al stijf geworden, en in de cabine lagen al twee koppels die flink bezig waren. Braaf pijpte ik zijn lul, ik voelde een hand aan mijn kont, ik wilde niet kijken en ging door met pijpen, ik voelde nog een hand en een vinger mijn kontje binnengaan, nog een hand aan mijn borst en een tong mijn kutje likken. Ik bleef mijn maatje pijpen, opeens voelde ik een enorme piemel mijn kutje binnengaan. Snel voelde ik of hij wel een condoom om had gedaan gelukkig wel, ik liet deze man mij verder neuken, maar wat een dikke en lange lul was dat zeg, ik pijpte en kreunde en steeds sneller neukte deze man mij. Ik kon niet meer, ik voelde allemaal handen ik moest weten wie mij voelde, en wie mij neukte. Ik stopte met pijpen en draaide mij om, de cabine was overspoeld met mannen, de twee koppels waren weg gegaan, ik duwde de man die mij neukte op zijn rug, ging op zijn lul zitten, kuste zijn mond en voelde een vinger mijn kont in gaan. Een kor daarna een piemel mijn kontje in gaan, met zijn tweeën werd ik flink geneukt, de man die mijn kont neukte kwam kennelijk klaar want ik voelde dat hij zijn kwakje op mijn rug leegde, niet alleen hij kwam klaar ook de man met de enorme lul, ik heb hem nog even getongzoend, en ging verder met pijpen door de gloryhole, wie weet ik niet maar de dacht dat ik mijn maatje pijpte, deze kwam snel klaar in mijn mondje, wilde net mijn mond legen op een handdoek en zag mijn maatje naast mij zitten. Hij trok zichzelf af, met sperma nog in mijn mond tongde ik mijn maatje. Ik had nog wat andere mannen leeggezogen en elke keer daarna spuugde ik sperma de mond van mijn maatje in.

Hij was erg geil geworden en wilde mijn doorgeneukte kutje neuken, ik liet het toe, hij neukte mij van achteren (doggystyle) zoals ik het graag wil, en hij ook! Tot een man achter mijn maatje stond, hij vingerde zijn kontje en duwde ruw zijn lul in zijn kont, ik hoorde hem zuchten van genot pijn! Ik stopte met het neuken van mijn maatje en ging zo liggen dat ik hem kon pijpen en hij mijn kutje kon likken. Mijn maatje werd harder geneukt dan ik daarvoor. Hij genoot, een andere man trok zichzelf klaar op mijn borsten en liet zich verder leeg zuigen door mijn maatje. Ik voelde dat mijn maatje wilde klaarkomen, ik zoog harder aan zijn pik, en daar kwam het, ik voelde zijn warme zaad mijn mondje in stromen, de man trok zich terug en vlug ook de condoom, liep snel naar de voorkant om zicht door mijn maatje te laten pijpen en heerlijk kwam ook hij klaar in met mondje van mijn maatje.

Voldaan, onder het zweet, sperma en met een bigsmile gingen wij naar beneden, drinken, roken en wat dansen.

De gloryhole is wat wij zeker vaker gaan doen, mijn maatje (man) de homo, en ik als slet, lekker geil sexen!

Tot de volgende keer en wie weet komen wij elkaar tegen in een club, spreek mij aan, dans met mij, en wie weet!

Geschreven door

Reageer mee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan