Maze Den Haag

De meest actuele gloryholes lijst in Nederland en België deze hebben wij zelf of onze leden bezocht. De beschrijving bij de gloryhole is hoe wij of onze leden het hebben ervaren.

Maze Den Haag

The Maze is een opwindende seksbioscoop die voornamelijk gericht is op een gay cruising publiek. Hier vinden bezoekers een erotische speeltuin met features zoals gloryholes, een darkroom en kleine intieme ruimtes. De sfeer is doordrenkt van opwinding, waar iedereen vrij rondloopt, naakt en met een opgewonden houding. Het is een sensuele omgeving waar verlangens tot leven komen, en waar de spanning voelbaar is. The Maze biedt een unieke ervaring voor degenen die op zoek zijn naar grensverleggende en bevredigende ontmoetingen in een omgeving die alles behalve gewoon is.

Onze ervaring met Maze Den Haag

Maze biedt een unieke combinatie van een sexshop, bioscoop en erotisch doolhof, allemaal onder één dak! Ontdek de meest opwindende speeltjes en accessoires bij Maze, waar je in een discrete en ontspannen omgeving kunt cruisen en daten met gelijkgestemden.

Het gebouw is verdeeld in twee secties. Op de begane grond bevindt zich de winkel zelf, waar we de meest opwindende toys, accessoires en benodigdheden verkopen. Achter de winkel vind je kluisjes, 3 ruime bioscoopzalen die een scala aan films vertonen, waaronder gay, hetero, bi, lesbische en travestie genres. Hier zijn tevens douche- en toiletfaciliteiten beschikbaar, evenals een gratis frisdrank- en koffieautomaat.

In ons intrigerende doolhof creëren we een aangename sfeer met behulp van muziek en effecten. Bij binnenkomst start het cruisen bij een royaal centraal matras, omgeven door zowel grotere als kleinere cabines, elk uitgerust met tv’s waar de meest opwindende porno wordt vertoond! Met diverse genres bieden we voor elk wat wils, zodat iedereen aan zijn of haar trekken komt. Sommige cabines zijn voorzien van gloryholes, terwijl andere grotere cabines zijn uitgerust met comfortabele matrassen. Bovendien bieden we de mogelijkheid om te genieten van boeiende ervaringen of ontspannen in onze sling! Maze creëert een wereld waar verlangens tot leven komen, waar je vrij bent om je erotische ontdekkingstocht te beginnen.

Reageer of maak een date

Deel hier onder jouw ervaring met Maze Den Haag of gebruik het onderstaande formulier om een date te regelen voor Maze Den Haag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Maze Den Haag
Herengracht 50A, 2511 EJ
Den Haag

Mogelijkheden

1 Darkroom
2 Gloryholes
3 Gay cinema
4 Hetro gedeeltes
5 Paren komen regelmatig