Azzurra

De meest actuele gloryholes lijst in Nederland en België deze hebben wij zelf of onze leden bezocht. De beschrijving bij de gloryhole is hoe wij of onze leden het hebben ervaren.

Azzurra

Azzurra is een gay sauna meer op maandagen, woensdagen is het gemengd en komen er stellen en vrouwen alleen. Er zijn ruime keuzes om je terug te trekken en er zijn een stuk of 6 hokjes met een of meerdere gloryhole gaten. Ook zijn er gloryhole gaten te vinden in de hokjes om je terug te trekken.

Onze ervaring met Azzurra

Bij het betreden van Azzurra, een bestemming die we als koppel verkennen, verwelkomt de bar ons vriendelijk. Hier melden we ons aan en ontvangen we een sleutel en een handdoek om ons bezoek compleet te maken. De kleedruimtes, gelegen net om de hoek, bieden ons de gelegenheid om ons op ons gemak om te kleden. Zodra we zijn getransformeerd, kunnen we kiezen tussen verschillende paden die ons avontuur bij Azzurra zullen bepalen.

Aan de rechterkant wacht de opwindende wereld van de gay cinema, waar we worden ondergedompeld in een sfeer van vrijheid. Hier draaien homofilms en kunnen we ontspannen op een groot ‘orgie’ bed. Het is een ruimte waar mannen samenkomen, sommigen spelen met elkaar, terwijl anderen als koppel genieten van speelse interacties met de aanwezige mannen.

Na deze intrigerende start aan de bar, stappen we naar buiten en ontdekken we een charmant loungegedeelte met een bescheiden, maar gezellige, buitensauna. Hier hebben we de mogelijkheid om te ontspannen, te genieten van de frisse lucht en wellicht een praatje te maken met andere bezoekers. Op het ruime buitenterras, deels overdekt, kunnen we genieten van een rookpauze en de levendige sfeer van Azzurra ervaren.

Terug binnen wachten speelruimtes op ontdekking, inclusief intieme gloryhole-cabines. Mijn man, vooral op maandagen en woensdagen, voelt zich vaak aangetrokken tot deze plekken van opwinding en verbinding. Hier hebben stellen en individuen de gelegenheid om hun grenzen te verkennen en hun eigen unieke ervaring te creëren. De overvloed aan faciliteiten binnen Azzurra is indrukwekkend. Twee sauna’s bieden warmte en ontspanning, terwijl zes bubbelbaden een verkwikkende ervaring beloven. Het Turkse bad en de stoomcabine voegen een vleugje luxe toe aan ons bezoek, terwijl de grote douche een verfrissende stop is na avontuurlijke verkenningen.

Reageer of maak een date

Deel hier onder jouw ervaring met Azzurra of gebruik het onderstaande formulier om een date te regelen voor Azzurra.

2 reacties. Reactie plaatsen

  • Hallo, onlangs was ik in de sauna en kwam een leuke vent tegen waarmee ik wel wilde neuken, helaas moest ik hem afwijzen omdat nergens bakjes hangen met condooms zoals in andere gelegenheden. dat vind ik wel een minpunt, probeer daar eens wat aan te doen.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Azzurra
Van Heemstraweg 59, 6641 AB
Beuningen

Mogelijkheden

1 Sauna
2 Aparte hokjes
3 Gay cinema met orgie bed
4 Gloryhole cabines
5 Paren komen regelmatig