De eerste keer een parenclub bezoeken: Parenclub Le Baron A2

De complete gids voor swingend Nederland

De eerste keer een parenclub bezoeken: Parenclub Le Baron A2

Geschatte leestijd: 4 minuten

Ingezonden: Wij hebben ons redelijk wat ingelezen over het bezoeken van een parenclub. De fantasie welke wij beiden hebben. Mijn man slank, sportief (geen spieren, hij rent) ik ook sportief en slank mid 40 en mogen er toch naar ons gevoel er best zijn. Wij leven al ruim 20 jaar samen hebben geen kinderen en willen toch iets meer “tink” in onze relatie. Wij fantaseren van een trio met een extra man, heel misschien wel met twee mannen. Waarom met een extra man en niet een extra vrouw is dat mijn man kennelijk aangetrokken voelt naar mannen. De volgende review hadden wij onderanderen gelezen over Parenclub Le Baron.

“Bij binnenkomst in de club word je hartelijk ontvangen en kun je je kleden zoals jij je het prettigst voelt. Of je nu gekleed gaat in je favoriete outfit, van naakt tot leer, pak of zelfs ondergoed, alles is mogelijk en er wordt nergens een oordeel over geveld. Na het betreden van de club ontvang je een sleutel voor een kluisje en een bijpassende badge met het nummer van je kluisje. Hiermee kun je drankjes kopen en, indien gewenst, deze badge inleveren bij vertrek. In de club zijn diverse kamers waar je door kijkopeningen een glimp kunt opvangen van spannende activiteiten tussen de bezoekers. Verder is het een kwestie van ontspannen, rondkijken, een praatje maken en de rest wijst zich vanzelf.”

“Wij komen hier regelmatig en vinden het een leuke plek. Vooral het bubbelbad en de sauna zijn de moeite waard. Over de dames valt natuurlijk te twisten, maar daarover onthoud ik me van commentaar ????.”

“Ik heb eerst een heerlijk half uur doorgebracht met Josephine, die er plezier in schept om je op te winden met haar twerking. Haar pijpbeurt (met extra kosten van 20 euro) was zoals altijd verrukkelijk. Daarna heb ik even gepauzeerd en vervolgens genoten van een geweldige paaldansact van een Latina, naar mijn beste weten Christiana genaamd, waarbij ze haar imposante boezem ontblootte! Na haar dans heb ik snel een kamer met haar gezocht, wat een goede keuze bleek te zijn want de seks was fantastisch (hoewel ze geen orale seks zonder condoom aanbiedt). We hebben samen genoten van beffen, massage, zachte vingerbewegingen, tongzoenen, prostaatmassage en verschillende standjes. Absoluut de moeite waard voor 70 euro voor 45 minuten.”

“Josephine is naar mijn mening de mooiste vrouw die ik ooit in Le Baron heb gezien, en dat zegt wat, gezien mijn tienjarige frequente bezoeken aan deze locatie. Ze heeft stevige, gespierde benen, een prachtig ronde achterwerk (maar zeker niet overdreven), een platte buik en perfecte borsten. Ze is ontzettend lief en neemt echt de tijd om je met geduld te verwennen. Als je niet op zwarte vrouwen valt, dan houdt het hier op, want ze is Afrikaans. Maar als dat geen probleem is, dan kan ik haar absoluut aanraden. Als je op een zaterdagavond aanwezig was, dan zou de Latina waar je het over hebt inderdaad Christiana kunnen zijn geweest. Ze is Braziliaans en heeft zeker een stevige voorgevel. Ze is doordeweeks overdag regelmatig aanwezig, en ’s avonds alleen op zaterdag, maar niet elke week. Ze deed altijd orale seks zonder condoom, maar sinds een paar maanden weigert ze dat categorisch, blijkbaar uit angst. Desondanks is ze verder heel aardig en als dat voor jou geen probleem is, kun je zeker een leuke tijd met haar hebben, want ze is zeker niet lui op de kamer.”

Na veel plannen wilde we dan naar: SATURDAY NITE DATE4FUN PARTY, SHOWYOURSELVE!

Met een advertentie zoals: Ben je op zoek naar een avond vol passie, waar al je ondeugende fantasieën werkelijkheid kunnen worden? Bij ons bedrijf is alles mogelijk en worden geen regels opgelegd. Of je nu je partner wilt verrassen, je wildste fantasieën wilt verkennen, of gewoon zin hebt in een avondje spannend vertier, onze zaterdagavonden bij Le Baron bieden precies wat je zoekt. Op deze avonden is iedereen welkom: stellen, dames en heren die houden van een feest waar kijken en bekeken worden centraal staat. Of je nu graag in het openbaar wilt genieten, naakt of gekleed, alleen of met anderen, het kan allemaal. Wil je liever wat meer privacy? Ook dat is mogelijk. Laat je verleiden door de opzwepende beats van onze DJ terwijl de barvrouwen je favoriete drankjes inschenken.

En alsof dat nog niet genoeg is, kun je ook nog eens heerlijk ontspannen in onze sauna en jacuzzi. Het feest gaat door tot in de vroege uurtjes, dus je kunt tot 03:00 uur genieten van al het lekkers dat Le Baron te bieden heeft. Dus waar wacht je nog op? Kom langs en beleef een onvergetelijke avond vol plezier en genot!

Bezoeken van Parenclub Le Baron A2

Bij aankomst kwamen wij aan bij een geheel afgeschermde boerderij bunker, aanbellen er deed een man open. Vriendelijk dat wel, we kregen een sleutel en konden ons omkleden in de kleedkamer. Bij de vraag of dat verplicht was, nee maar wel schappelijk.. Dit was niet een reactie die we wilde horen, maar goed. Onze jas in de kleedkamer op naar de bar. Daar kregen we de huisregels te horen. En dat was het, dan maar zelf op onderzoek uit gaan. Na twee drie biertjes, dit maar gedaan. Bij de bar was een kleine podium met danspaal, dan een mini rookruimte. Een louche gedeelte met porno aan. Twee of drie kamers en een keuken. De trap naar boven geeft meer kamers weer en een zolder, het was er redelijk druk met mannen en niet heel veel vrouwen te zien. Mannen die ook nog redelijk handtastelijk waren, vertelde dit niet aan mijn man daar maar een hand op mijn kont zelfs een hand geprobeerd mijn broekje binnen te komen. Dit was niet waar wij op zoek naar waren. De eerste keer een parenclub bezoeken: Parenclub Le Baron A2 nee dat wil ik niet aanraden.

De muntjes die mannen krijgen, daar worden de dames van betaald wij hebben die avond 15 muntjes kunnen verdienen..

Geschreven door

Reageer mee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan