mijn eerste keer in een parenclub

De complete gids voor swingend Nederland

mijn eerste keer in een parenclub

Geschatte leestijd: 3 minuten

De eerste keer dat ik een parenclub bezocht is in 2015 geweest, dit was samen met mijn man in een clubje aan de rand van Duitsland, nog in Nederland. Ik heb gezocht naar de naam van de club maar kan niets vind. We kwamen daar rond 00.00 uur aan, we mochten naar binnen hoefde niet de volledige prijs te betalen maar wisten toen niet dat dit een swingersclub was. Wij dachten een club om te dansen. Naar binnen was het erg donker, de dame zag er sexy uit en schaarsgekleed en dat vonden we wel wat vreemd. Naar binnen vertelde ze dat we ons niet hoefde om te kleden.. Okay.. Bij de kleedkamers hebben wij onze tas en jas opgehangen en zijn naar binnengegaan. De heer aan de bar vroeg of we een rondleiding wilde hebben, ja!

Bij de bar had je een zit gedeelte (een aantal banken naast elkaar) er was daarnaast een soort filmzaal met porno, op dat moment vroeg ik maar wat voor club dat was. Het was een soort swingersclub, en we liepen verder naar een trap naar boven waar diverse kooien met bedden te zien waren, een van de kooien was bezet met twee vrouwen en een man, hij werd verwend door een vrouw oraal. Terwijl de andere vrouw met haarzelf bezig was, erg opwindend vond ik. Dat was het, de club was erg klein we zijn terug gegaan naar de bar. Destijds waren wij geen swingers dus een swingersclub bezoeken was voor ons niet voor te stellen. Toch waren wij na het zien van wat wij net zagen zeer geïntegreerd erdoor. Aan de bar wat praten met een koppel die daar ook zat.

Tegenover ons kwam een ander koppel zitten, we zaten aan de bar maar toch tegenover elkaar, de vrouw spreidde haar benen en ik en mijn man konden zo naar haar kale poes kijken, de man begon haar te vingeren. Het was nogal “ongemakkelijk” want waar moet je nu naar kijken, de vrouw keek mijn man strak aan terwijl haar man haar diep vingerde. Mijn man wist het even ook niet, ik zag wel dat er een flinke bobbel in zijn broek begon te groeien. Ook mijn poesje was natter geworden, maar om seks te hebben waar mensen bij zijn zag ik nog niet zitten. De man haalde nu zijn lul uit zijn broek en ik had er niet eerder een zo gezien, redelijk dik en lang.. De vrouw moest hem pijpen, en diep ook. Ik had het niet meer, ik voelde naar de bobbel van mijn man en haalde hem eruit en nam hem snel in mijn mond. Ik pijpte mijn man in een parenclub met mensen die naar ons keken. De man tegenover ons, pakte zijn vrouw en nam haar op zijn hondjes. Ik duwde mijn man richting hun en ging ook op mijn knieën zitten om ook van achter genomen re worden. Het maakte mij nu niets meer uit, ik wilde een piemel, ik wilde geneukt worden, ik was zoo geil. Diep en hard neukte mijn man mij, de man naast ons voelde mijn borsten en mijn billen. Mijn man vond dit wel geil.

De vrouw wisselde van positie precies zo dat ze nu onder mijn vrouw lag, ze kon met haar mondje mijn vrouws poesje likken en dat terwijl ik mijn vrouw neukte. Mijn man voelde af en de vrouw zijn ballen likken, haar man neukte haar voor mijn gezicht. Ik voelde af en toe zijn buikje tegen mij aan en dan opeens haalde hij zijn grote piemel uit haar poes en ik werd geforceerd om deze in mijn mond te nemen. Mijn mijn vond dit erg geil denk ik, ik voelde dat hij mij sneller en harder neukte. De vrouw haalde nu zijn lul uit mijn poesje en begon mijn man te pijpen, ik hoorde een oee en een aaa, mijn man riep ohh ik kom, de vrouw bleef hem pijpen, ik haar man. Met grote kracht spoot mijn man in de keel van deze vrouw, tegelijk voelde ik ook warme zaad in mijn mond.

Hierna hebben we samen wat gedronken en later nog met z’n vieren in een kooi geweest, de club bleef speciaal open voor ons pas rond 07.00 liepen we naar buiten, seks met andere hebben gehad niet 1, niet 2 maar drie keer. Nooit dit voor kunnen stellen hoe lekker en geil dit was.

Geschreven door

Reageer mee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan