Mijn eerste keer bij Club Amai

De complete gids voor swingend Nederland

Mijn eerste keer bij Club Amai

Geschatte leestijd: 3 minuten

Gisteren woonde ik het evenement bij, en om eerlijk te zijn vond ik het nogal ingetogen. Hoewel ik niets anders dan positieve recensies had gelezen, voldeed het persoonlijk niet aan mijn verwachtingen. Er was hooguit sprake van een paar drietjes, en hoewel het niet werd aangekondigd als een orgie, had ik toch iets meer verwacht. Later zal ik twee voorbeelden geven waarom ik het als te mild heb ervaren.

Mijn eigen aankomst was aanzienlijk vertraagd door logistieke problemen, waarvoor ik graag de NMBS en De Lijn bedank. Rond 22 uur kon ik eindelijk mijn eerste verkenningstocht beginnen, maar er was nog niet veel actie te bespeuren. Dat was naar mijn verwachting normaal; ik vermoedde dat de echte actie pas na middernacht zou plaatsvinden. Geen probleem, gezien het feit dat ik die dag nog niets had gegeten, dook ik al snel het restaurant in. Op het menu stond hertenvlees met een rode wijnsaus, wat eigenlijk best lekker was. Hoewel ik geen wijnliefhebber ben, kon ik het in mijn eten wel waarderen.

Enige tijd later begon er toch wat actie te komen, eerder dan ik had verwacht. Maar nog steeds niets dat me echt aansprak. Ik spendeerde aanzienlijke tijd in de jacuzzi, wat ik later op de avond nog herhaalde. In de jacuzzi was de actie voornamelijk één op één, en het waren vooral dames met een maatje meer die zich daar leken te vermaken.

Volgens mijn horloge begon de aftelling een halve minuut te laat, hoewel ik vermoed dat mijn horloge gewoon voorliep. Er werden wat feestpopperknallen gehoord (ik was opgelucht dat ik niet hoefde op te ruimen, aangezien de confetti aan het einde van de avond tot in de douches lag). Hier voelde ik dat er veel potentieel werd gemist. Hoewel ik normaal gesproken geen Kerst en Nieuwjaar vier, leek het nu een perfecte gelegenheid om een leuke dame in het middelpunt te zetten, af te tellen en dan allemaal tegelijk (of vlak na elkaar) op haar gezicht te ejaculeren. Maar helaas, dat gebeurde niet.

Opvallend was dat de darkroom die avond opvallend weinig werd gebruikt, en ook de bioscoop werd nauwelijks bezocht. Zelfs de kooi was opmerkelijk rustig. Alles leek zich vooral te concentreren op de nieuwe ruimte in Amai. Over de nieuwe ruimte gesproken, deze is rechthoekig (ongeveer 8 meter bij 14 meter) met twee grote hoge vierkante bedden naast elkaar van ongeveer 4 meter bij iets meer dan vier meter. Of het nu 5 bij 6 is, doet er eigenlijk niet toe. Het geeft je in ieder geval een idee.

Al met al zou ik zeggen dat de avond tam verliep. Mijn excuses daarvoor. Tegen 3 uur had ik nog steeds niets gezien dat mijn interesse wekte. Plotseling zag ik in de sm-ruimte een dame die leek deel te nemen aan een bukkake. Ik voegde me bij haar, maar alles werd plotseling afgebroken. “Er zou toch niets meer van komen,” dacht het koppel, zoals ik hoorde. Ze hebben mij waarschijnlijk wel zien staan, maar goed, ik begrijp het ook wel; ik ben niet de slankste man en ik heb een baard, dus ze zullen waarschijnlijk geen interesse hebben gehad. Ik liet het daarbij en nam aan dat het aan mij lag. Maar even later, ongeveer 10 minuten later (aangezien ik al in het laatste uur van de avond zat), zag ik in die nieuwe ruimte een dame op haar knieën gaan. Ik heb de ruimte net beschreven: rechthoekig. Er was niet veel ruimte om een cirkel rond een dame te vormen. We zaten trouwens tegen de langste muur aan. Die dame zat op haar knieën, en mannen stonden in een rij achter haar. Prima. Die man ejaculeerde op haar gezicht. Einde verhaal. De mannen die voor mij stonden met hun erectie in de hand: zoek het uit. Ja, oké dan… hier lag het in ieder geval niet aan mijn verkeerde aanpak (bij de vorige dame zou dat wel het geval kunnen zijn).

Kortom, het was een tamme avond, mijn excuses daarvoor. Maar geen ramp, alles is oké. Wat me ook opviel, was dat de darkroom deze keer veel schoner was dan de laatste keer bij het sluiten, maar zoals ik al zei, gedurende de hele avond was er geen actie. Het personeel was vriendelijk, de catering eenvoudig maar goed, en het feit dat ik vol naar huis moest, kan natuurlijk gebeuren. Gedurende de hele avond wilde ik eigenlijk maar twee keer ergens aan meedoen (in het laatste uur van de avond), en in één geval lag het aan mijzelf of aan mijn uiterlijk (of allebei), en de andere keer werd het gewoon afgebroken voordat ik zelfs maar kon meedoen. Maar het is oké.

Geschreven door

Reageer mee

3 reacties. Reactie plaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan