Gloryholes van Nederland en Belgie

De complete gids voor swingend Nederland

Gloryholes van Nederland en Belgie

Geschatte leestijd: 3 minuten

Een Gloryhole (Zie hier de complete lijst met alle gloryholes van Nederland en België) is een gat tussen twee afgescheiden gedeeltes van een ruimte, ter grootte van een vuist en ter hoogte van het mannelijk geslachtsdeel. Het is bedoelt om een penis door heen te steken zodat de persoon aan de andere kant, een seksuele activiteit naar keuze kan toepassen.

Video cabines in sexcinemas

In sexshops of sexcinemas bevinden zich vaak video cabines. Dit zijn afsluitbare hokjes, met een stoel of een klein bankje. Daarnaast is er een TV, waarop sexvideos getoond worden, een muntautomaat en een aantal knoppen, om door de verschillende kanalen van de TV te zappen. Gloryholes bevinden zich tussen twee aan elkaar grenzende video cabines.

Darkrooms in sexcinemas

Darkrooms zijn, zoals de naam al zegt, ‘donkere kamers’. Dit zijn speciaal voor sex ingerichte ruimtes (d.w.z. kaal, makkelijk schoon te maken), waar erg weinig licht is, wat een extra vorm van anonimiteit geeft. Darkrooms kunnen bestaan uit smalle gangetjes, doolhoven, open ruimtes met matrassen etc. Meestal zijn er extra hoeken en nissen in de ruimte gemaakt. Darkrooms bevinden zich bij sex bioscopen, homo bars, parenclubs en andere sexgelegenheden. De gloryholes bevinden zich vaak in schotten in de darkroom. Of in schotten tussen de darkroom en bijvoorbeeld de achterste rij van de bioscoop.

Publieke Wc’s

Gloryholes kunnen zich ook bevinden in de wanden van publieke Wc’s. Typisch komen ze voor bij Wc’s die bestaan uit systeem wandjes, waar dus makkelijk een gat in te maken valt. De Wc’s die het meest ‘in aanmerking komen’ voor gloryholes, zijn Wc’s op zo publiek mogelijke plaatsen en die bijvoorkeur niet zo vaak gecontroleerd worden. Denk hierbij aan parkeerplaatsen langs de snelweg, stations en Wc’s in warenhuizen. In tegenstelling tot de andere twee soorten locaties, is de kans dat je hier ‘onschuldige’ voorbijgangers treft een stuk groter. Iets wat het een heel ander soort spanning geeft.

Als je de andere persoon wilt helpen spuiten
Contact maken is altijd een uitdaging in een gloryhole. Soms komt de andere persoon binnen, laat zijn broek zakken en steekt zijn pik meteen door het gat. ‘Contact’ is dan snel gemaakt. Soms kun je andere persoon vertellen dat je graag met hem wilt spelen door met je vinger ligt op de rand van het gloryhole te tikken. Ben niet bang dat de ander dat niet ziet, want de meeste mensen weten erg goed dat dat gat er zit al laten ze het niet altijd merken.

Op het moment dat de andere persoon zijn pik door het gat steekt ben je vrij om er mee te doen wat je wilt. Je kunt er alleen naar kijken, hem aftrekken, hem pijpen enz. Als de persoon liever niet heeft dat je hem pijpt, dan trekt hij gewoon terug. Vaak zal hij dan een paar seconden later zijn pik dan toch weer door het gat steken.

Als jezelf geholpen wil worden om te spuiten
Positioneer je zelf bij een gloryhole en haal je pik te voorschijn. Hoe meer er te zien is en hoe stijver je pik is, hoe meer kans je in het algemeen hebt om succes te hebben. Als je niet meteen de aandacht van je buurman krijgt, dan kun je je in de buurt van het gloryhole aftrekken. Ook kun je je pik vlak voor of net door het gat steken. Je merkt dan snel genoeg of de ander geïnteresseerd is.

Als de andere persoon eenmaal actief met je bezig is, en er gebeurt iets wat je liever niet hebt (je wil bijvoorbeeld niet gepijpt worden) dan trek je gewoon je pik terug. Vaak is het niet eens nodig om je pik helemaal terug te halen en heeft de andere persoon meteen door wat je bedoelt.

Als je wilt afwisselen
Als je wilt afwisselen, d.w.z. een paar minuten trekken en een paar minuten getrokken worden trek dan gewoon na een bepaalde tijd terug, en begeef je hand of gezicht naar het gat. In de meeste gevallen zal de andere persoon dit snappen. Als je zelf aan het trekken en pijpen bent, stop hier dan even mee, de andere persoon zal in de meeste gevallen snappen dat jij ook aan je trekken wilt komen. Het kan echter zijn dat de andere persoon liever niet een andere rol op zich neemt.

Als je wilt neuken
Wauw, neuken gebeurt dat ook in gloryholes? Jazeker. Wel niet zo vaak, maar het komt voor. Als je geneukt wil worden dan kun je je kontgat voor het gloryhole plaatsen. De ander zal in ieder geval snappen dat je graag wilt dat er iets met je kont gebeurt.

Om iemand door een gloryhole te neuken moet je wel een redelijk lange pik hebben en dan zelfs kan het nog redelijk moeilijk zijn. Echter wat ook vaak voorkomt is rimmen en vingeren en heel soms het gebruik van dildo’s.

Als je iemand in je cabine wil
Als je de persoon van de andere kant van het gloryhole in je cabine wilt hebben, laat dan de deur van je hokje een klein beetje openstaan. De persoon in kwestie heeft dan de keus om hem wat verder open te duwen en naar binnen te komen. Mocht je je bedenken dan kun je altijd doen alsof je de deur per ongeluk niet op slot hebt gedaan.

Geschreven door

Reageer mee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan