Parenclub Monique

De meest actuele gloryholes lijst in Nederland en België deze hebben wij zelf of onze leden bezocht. De beschrijving bij de gloryhole is hoe wij of onze leden het hebben ervaren.

Parenclub Monique

Parenclub Monique was onze eerste bezoek aan een parenclub. Al zijn wij geen "swingers" hebben wij enorm genoten van onze ervaring bij Parenclub Monique. Lees hier onze ervaring, dit is geschreven vanuit de mannelijke kant van ons.

Onze ervaring met Parenclub Monique

Mijn eerste ervaring met een gloryhole is bij parenclub Monique. Ik was daar met mijn vrouw op een Discovery Party. Wij zijn geen echte swingers en om naar een parenclub avond te gaan, toevallig op deze website vonden wij een parenclub die laagdrempelig was voor beginnende swingers. Vandaar ook dat ik als dank deze “ervaring” deel met deze website (edit redactie: dit is een ingezonden ervaring door een anoniem persoon), we hadden samen besloten om het motto “what’s happened in vegas stays in vegas” daar heen te gaan. Na een huwelijk van zoveel gelukkige jaren konden we elkaar wel vertrouwen…

Parenclub Monique is een prachtig landhuis, de parenclub is te vinden in Medemblik. Wij komen uit Zuid-Holland en het is echt wel een uur+ rijden. Maar je beland je op een soort dijk, met boerderijen, een daarvan is dus Parenclub Monique (let wel op als het donker is, rij daar niet heel hard!) aan de linkerkant op de zuiderduikweg vind je een bordje met Parenclub Monique.

de oprij laan is echt een paradijs wij keken onze ogen uit, veel auto’s echt heel veel! Waren geparkeerd en een stuk of drie mensen wezen ons de weg waar we konden parkeren. Het was kennelijk erg in trek zo’n Discovery Party van Parenclub Monique. Ik kan mij dat best voorstellen, Discovery is ontdekken dus ideaal voor beginnende swingers (dat hoopte ik tenminste), nogmaals wetende dat wij geen echte swingers zijn, we hebben wel een trio gehad en zijn wel eens naar een sauna geweest. Een parenclub bezoeken is voor ons de eerste keer. Bij de deur aangekomen werden we verwelkomt door een zeer mooie vrouw Monique, we dachten eerlijk gezegd dat de naar Parenclub Monique een synoniem was. We raakte aan de praat en nadat we omgekleed waren was Monique zo lief om ons een rondleiding te geven. We keken onze ogen uit:

– een dansvloer
– een turks bad
– een sauna
– een bar
– mini restaurant
– speelkamers
– sauna
– swing
– kooien
– zo veel om te zien…

ik wil gene reclame maken, maar als je beginnende swinger bent. Of gewoon nieuwsgierig, ga eens kijken bij Parenclub Monique! Goed na onze rondleiding, hebben we wat gedronken en mijn vrouw was aan de praat met twee mannen en een vrouw aan de bar. Ik was in gesprek met een andere man aan de bar, hij had een leer pakje aan . De reden dat hij daar was is zijn biseksualiteit te ontdekken. Ik mocht aan de bar zelfs even zijn piemel voelen, ik vroeg er naar en wilde weten hoe dat voelde. Toen ik zijn piemel voelde raakte ik opgewonden, ik had een andere man zijn lul vast en ik voelde dat hij stijf wordt. Mijn vrouw keek toevallig even om en zag dat ik een lul vast hield, ze glimlachte. En ging verder met haar gesprek. De man vroeg of ik wel eens een piemel in mijn mond heb gehad, ik vertelde hem dat ik dit nog nooit heb gedaan. Hij pakte mijn nek vast, en zei nu is het je eerste keer terwijl ik haast gedwongen werd om te bukken. Ik voelde zijn lul drukken tegen mijn neus, ik twijfelde even of ik dit wel wilde..

Ik rook de geur van zijn eikel, mijn lip opende om voor het eerst een man te pijpen. Te pjpen! ik openden mijn mond en zijn lul ging binnen, ik proefde zijn geur. Ik wilde meer, en gulzig pijpte ik voor het eerst een man aan een bar in een swingersclub! Wie had dat ooit gedacht, ik proefde een zilte smaak terwijl ik zijn lul pijpte. Ik voelde hem iets wat zwaar hijgen, een hand op mijn hoofd dwong mij zijn lul dieper in mijn mond te nemen. Ik voelde terwijl zijn lul op en neer in mijn mond ging de aderen kloppen, de zilte smaak kwam terug! Ik voelde een stroom sperma diep in mijn keel spuiten, spuiten! Dwangmatig slikte ik door wat in mijn keel werd gespoten. Het proefde zoutig, en het tintelde in mijn keel. Zijn lul voelde ik kloppen in mijn mond, de hand op mijn hoofd duwde mijn krachtiger en krachtiger tot ik bijna kokhalsde. Ik kon niet meer, mijn mond nog met sperma, mijn keel heel een groot deel in geslikt. Ik keek om, de hand.. Mijn vrouw en het eerste wat ze zegt: ” Nu weet je ook hoe ik mij voel ;)”. Ik voelde mij een beetje schuldig maar mijn vrouw gaf mij snel een tongzoen om ook zijn sperma te proeven, smaakt goed zegt ze en draait om gaat verder met haat gesprek. Ik draai mij om.

De man, geeft mij een knipoog en geeft mij ook een tongzoen! Nog geen 45 minuten zijn wij binnen en ik heb al dingen gedaan wat ik nooit in mijn leven zou doen, tenminste ik had nooit daar een gedachte aan. We raakte nog aan de praat en hebben zelfs telefoonummers met elkaar gewisseld. We spreken met elkaar zeer regelmatig af, ik ben kennelijk bisexueel en geniet er echt heel erg van om zijn piemel diep in mijn keel of kontje te voelen. Maar dat is misschien een verhaal voor een andere keer.

Na verloop van tijd wilde ik zelf alleen? Even kijken en rondlopen, mijn vrouw inmiddels met drie mannen in gesprek (de vrouw was iets anders denk ik gaan doen) af en toe zag ik dat een van de mannen mijn vrouw aan haar billen voelde. Ik voelde een beetje geïntimideerd daardoor (niet echt jaloers) ze vond het goed maar vertelde wel erbij dat het misschien mogelijk was dat ze zelf ook naar boven zou gaan met minimaal een van de drie. Ik was akkoord ook al was dit onze eerste keer alleen, je hebt daar een benaming voor wat precies weet ik niet. Maar goed, via de trap bij de bar ging ik naar boven. Ik kwam een swing en een stoel voor vrouwen en een kruis tegen. Een kamer met koeien banken, een kruipruimte, een kamer met een stapelbed en een heel klein kamertje met een stoel.

Ik liep wat heen en weer, erg verlegen maar erg opgewonden. Een aantal koppels waren bezig met een aantal mannen en een groot aantal mannen stonden erom heen. Dat zicht en het idee dat je vrouw daar ligt. Al die mannen die daar staan met een stijve lul en proberen je vrouw aan te raken of als het even kan te neuken. Een gedacht wat ik al heel lang heb en eigenlijk nooit waar gekomen is. We hebben wel eens een trio gehad maar meer dan dat niet. Het wa mij iets te druk bovendien ik had maar de helft gezien. Het mooie is dat je vanaf boven naar beneden kan zien, je staat op een soort goot balkon? Ik leunde op de balustrade en kee naar beneden naar de dansvloer waar ik een mooie dame zag dansen met twee mannen, de vrouw danste erg sexy en kwam mij bekend voor. Hmm, het is mijn vrouw, wauw ik moest echt even twee keer kijken. Ik zag mijn vrouw voor het eerst spelen met twee andere mannen, met spelen bedoelde ik ze had echt een andere man zijn lul in haar hand. Ik voelde mij echt opgewonden worden en zag dat ze richting de banken ging tegenover de dansvloer. Ik kon het niet heel goed zien, maar na een aantal minuten zat mijn vrouw niet meer op de bank maar op iemand zijn schoot omdat ze op en neer ging zat ze waarschijnlijk op mijn lul.

Ik was nu echt heel opgewonden, eigenlijk wilde ik naar beneden gaan en met hun mee doen. Maar ik liet haar haar gang gaan. Boven heb je nog een sauna, daar ben ik niet naar binnen gegaan ik ben wel naar de darkroom gegaan. In de darkroom heb je gaten in de muur een gloryhole! Parenclub Monique heeft een gloryhole op de eerste verdieping in de darkroom! Ik had veel gelezen over een gloryhole maar ik heb nog noout een gloryhole gezien. ik zag alleen in de darkroom de gaten, meer niets enkel donker zwart en mensen om je heen. De ervaring met een darkroom is apart, ik voelde handen om mij heen een hand op mijn kont op mijn piemel en vaak als ze je piemel voelen schikken ze denk ik en soms blijven ze je piemel voelen.

In de darkroom ben ik gefingeerd ook een aparte ervaring, ik ben voor het eerst geneukt door een man. Ik dacht dat het pijnlijker was maar ik genoot elk moment! Ik weet echt niet hoe lang ik in de darkroom heb gezeten, maar op een gegeven moment ben ik naar beneden gedaan ik had dorst. Had ik maar geweten dat je ook douches had daar, want sperma op mijn hoofd, rug, benen en op mijn wang verraden dat ik iets heb gedaan. Aan de bar vertelde de aardige jongen met een knipoog dat achterin douches zijn, daar kon ik mij opfrissen. Ik vroeg waarom hij dat vertelde, hij attendeerde mij op sperma op mijn hoofd, wang en benen. Ik schaamde mij, hij vertelde mij dat er ook dagen zijn voor bi-seksuele mannen. Ik vertelde hem dat dit mijn eerste keer was, hij voegde erbij toe dat hij er dan ook is als gast. Ik ging naar de douches waar ik mijn vrouw ook zag, ze was opgefrist en gaf mij een knipoog en vertelde mij dat ze een geheimpje in haar vagina had voor mij, thuis!

Reageer of maak een date

Deel hier onder jouw ervaring met Parenclub Monique of gebruik het onderstaande formulier om een date te regelen voor Parenclub Monique.

1 reactie. Plaats een nieuwe

  • Eerlijk gezegd denk ik dat ik een van deze gasten was die dit met haar heeft meegemaakt,. Ik zovht naar reviews over Parenclub Monique dat ik dit tegen kwam.

    Ik ben een keer eerder geweest en heb een dame meegemaakt, haar naam was Jeslissa. Op de website van dutchbganbang staat zelf een review van mij over haar zelf online hierzo, agina twee: https://dutchgangbang.nl/ervaringen/

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Parenclub Monique
Zuiderdijkweg 12, 1771 SH, Wieringerwerf
Medemblik

Mogelijkheden

1 Parenclub
2 Veel mogelijkheden
3 Dansen en "relaxen"
4 Veel kamers en kooien
5 Darkroom met gloryhole