Blue Vision Sexshop & Theater

De meest actuele gloryholes lijst in Nederland en België deze hebben wij zelf of onze leden bezocht. De beschrijving bij de gloryhole is hoe wij of onze leden het hebben ervaren.

Blue Vision Sexshop & Theater

Een eigentijdse en stijlvolle erotische winkel, voorzien van moderne faciliteiten zoals filmzalen die geschikt zijn voor zowel homoseksueel als heteroseksueel publiek, discrete cabines met gloryholes, en een uitgebreid scala aan diverse mogelijkheden om aan verschillende behoeften te voldoen.

Onze ervaring met Blue Vision Sexshop & Theater

Als je je geil voelt en ook nog singel, tja dan kan je veel doen maar als je toevallig in België bent waar kan je dan voor een beetje snelle sex heen? Ik had eerder gehoord van Blue Vision maar dan in Schelle ik draaide heel “toevallig” Maasmechelen in. Aan de buitenkant ziet deze “winkel” er mooi uit, binnen is een sexshop met een zeer compleet assortiment. Ik ga na afloop even snuffelen. Ik betaal iets van 12 euro om naar binnen te mogen, dus dat gedaan. Eenmaal binnen ga ik eerst even in de filmzaal zitten, er lopen iets van 6 of 8 mannen en ik denk 1 koppel.

ik ga meestal in de filmzaal zitten om even op adem te komen, ook om te observeren wat er loopt en mijn ogen kan dan ook wennen aan de donkerheid. Meestal komen mannen nooit naast mij zitten, ik heb zelf geen idee. Ik ben toch redelijk okay, 190, blauwe ogen, gespierd en redelijk breed, en heb tattoo’s, misschien dat laatste dat dit afschrikt. Maar toch komt er een man naast mij zitten en we beginnen een praatje te maken. Er zat een stoel ruimte naast mij, dus ik besloot (omdat we toch praatte) een stoel naast hem te zitten, echter dacht deze man dat ik iets van plan was, heel eerlijk ik ben een beetje doof dus het komt handiger uit dat ik dichterbij kom. Maar goed, zijn hand gaat over mijn been naar mijn kruis. Ik? Ha, van mij mag je, ik ben zelf meer bottom hoe stoer ik er ook uit ziet.

Daar in de filmzaal haalt de man mijn lul uit mijn broek, ik ga wat meer naar achteren zitten/liggen. Ik laat hem zijn gang gaan en al snel voelde ik zijn adem tegen mijn lul met zijn mond open nam hij gulzig mijn halfstijve lul lekker in zijn mond, en echt! Wat kan die man lekker pijpen! Ik wil nog lang nog niet klaarkomen, dus ik laat hem stoppen, het is nu mijn beurt. De man opstaan en laat zijn broek zakken, ik neem zijn stijve (jezus, niet heel lang maar enorm dik!) lul in mijn hand en ook snel in mijn mond. Ik pijp hem en er komen wat mannen bij staan. Na een aantal minuten, voel ik zijn lul kloppen, ik voelde zijn aderen “pompen” en snel volgde een scheut sperma gevolgd met nog een hardere straal, ik moest het wel doorslikken en genoot er elke druppel van! De man bukt iets en pakt mijn hoofd met twee handen vast en ik voel dat hij wil zoenen, ik sta op en graag de kans aan om hem te laten genieten van de laatste druppels sperma in mijn mond en snel steek ik mijn tong in zijn mond en daar staan we dan midden in de filmzaal twee mannen te genieten van elkaar.

Ik krijg een bedankje van hem en hij gaat zijn weg verder, ik? Ik ga naar de gloryholes, daar kwam ik eerlijk gezegd. Er is een vrij en ik maak het mij wat gemakkelijk en kijk wat er aan de andere kant gebeurd dan dat er plotseling iemand zijn lul door het gat steekt, ik pak hem vast en trek er iets aan. En neem zijn lul dan vakkundig in mijn mond, zijn lul wat niet heel dik of heel groot ideaal om te pijpen. Ik genoot er echt van, alleen jammer dat mensen zo snel klaarkomen, terwijl ik zijn ballen in mijn mond had en met mijn hand hem aftrok, voelde ik een straal sperma mijn oorgat inglijden, snel nam ik zijn nog spuitende lul in mijn mond, zo dat is nummer twee! Dacht ik, ik voelde mij een slet..

Al snel bood een andere lul zich aan om zicht te laten verwennen, deze was donker (hehe) snel voelde ik in mijn zal ik condooms had meegenomen, ja! Gelukkig zeg want aan het formaat te zien, wilde ik deze echt wel neuken. Ook deze lul verwen ik met mijn mond, zijn ballen waren groot en waren zoo lekker om af te sabbelen, ik pak de de condoom uit mijn zal en gaf deze door in het gat. Hij snapte de hint en ik kon mijn broek uit doen, snel wat spuug op mijn mand en mijn kontje even goed natmaken. Inmiddels zag ik zijn lul nu glimmend door de condoom, zat die zo strak.. Ik pijp tch even zijn lul en zorg dat hij goed nat is. Bukken Johan, dacht ik en dat deed ik. Ik navigeerde zijn lul tegen mijn anus aan, dat eerste stukje die dikke eikel die je sluitspier moet gaan rekken, heerlijk. Zachtjes voelde ik zijn lul in, halverwege eruit, dan met een stoot er weer in, ochhhhh. Ik moest wel kreunen, zo diep voelde ik zijn lul. Ik denk ook dat hij ervan genoot, want hij vroeg of we samen in een cabine wilde gaan. Ja! kom binnen zou ik zeggen, hij komt binnen ohh man wat een heerlijke vent was dat zeg, melkchocolade huid en hazelnoot bruine ogen, direct drukte ik mijn mond op zijn mond en samen tongde we in dat hokje met elkaar, ik voelde zijn armen om mij heen gevolgd met een hand die mijn lul zachtjes aftrok, huh heeft hij drie armen? Nee GLORYHOLE eikel, iemand anders zit met zijn arm door het gat.

De donkere god, liet mij omdraaien, en gevolgd met zijn harde lul diep mijn kontje in, nu zonder tussenschot dus nog dieper! De hand die mij aftrok zag ik niet meer, hij stak nu zijn lul door het gat heen. Al neukend met een dikke grote lul diep mijn gewilligde kontje nam ik ook een lekker lik mijn mond verkrachten. Ohhh, echt ik geniet er van ik voel zijn lul uit mijn kont gaan, dan zijn dikke eigen met geweld naar binnenstormt, ik kom zowat klaar! Niet dat de lul die ik aan het pijpen bent door mijn gekreun eerder zijn sperma in mijn mondje spuit, hmmm. De donkere god komt denk ik ook klaar, ik hoor hem dieper en dieper ademnemen, ik probeer mijn kont nog verder uit te steken. Hij vraagt nog heem beleefd (bijne buitenadem) of hij in mij mag klaarkomen, ik roep ja! Kom maar geile beer! Zijn bewegingen voel ik sneller en sneller gaan, dan ohhhrrrrgghh! Ik hoor hem klaarkomen, nee ik voel hem spuiten in mij, ik voel zijn spuiten in mij. Tegelijk hoor ik van hem, ik denk dat de condoom gebroken is. Ik zeg het is niet erg, ga door! Ik laat hem uithijgen, met zijn kloppende lul nog in mijn kont. Dan, vloept zijn lul uit mijn kontje gevolgd met een straal sperma, ik draai mij op, in haal de rest van de condoom van zijn lul en pijp dan zijn lul schoon.

Ik sta op, hij wilt zijn excuus aanbieden ik zeg nog dat dat niet nodig is, het was toch lekker? Ja, we zoenen nog wat samen in het hokje en hij gaat zijn weg.

Ik nog erg geil, wil ook nog klaarkomen, of zal ik wachten tot ik thuis ben.. Ik check of er nog iemand in een van de gaten aanwzig is, ja! Mooi snel laat ik mijn stijve lul door het gat steken, ik voel een hand mijn lul vast houden. Die wat heen en weet gaat, ik voel een tong over mijn eikel heengaan. Ik kan niet opmaken of dit een vrouw of een man is, dan voel ik dat mijn lul wordt afgezogen, heen rustig en heel kalm. Het voelt erotisch aan, ik ben wat grover gewend maat dit is ook wel geil. Ik voel dat er een condoom om mijn lul wordt heen gedaan, met een mond die daarna mijn lul gulziger neemt. Na een paar minuten, hout het pijpen op en wordt er zachtje aan mijn lul getrokken. Ik was er bijna, dit stopt mij, net op het moment dat ik mijn lul uit het gat wil halen, voel ik dat de andere kant bezig is mijn lul naarbinnen (anaal of vaginaal) probeert te werken, dit lukt ik neuk nu iets, het is een vrouw ik zie duidelijk een sterretje (die ik nat maak met spuug en mijn vinger naar binnen steekt) met diepe stoten neuk ik deze onbekende vrouw, ik voel het serma uit mijn kontje langs mijn bennen naar beneden lopen, en een overweldigende geil gevoel komt op, ik klop (om te laten weten dat ik klaarkom) ze stopt direct met mijn lul te neuken, haalt mijn condoom eraf en begint als een malle mijn lul te zuigen, ik kom klaar ik spuit zeker drie flinke stralen weet ik veel waarin of waarop. Maakt niet uit, voldaan stap ik de auto weer in.

Reageer of maak een date

Deel hier onder jouw ervaring met Blue Vision Sexshop & Theater of gebruik het onderstaande formulier om een date te regelen voor Blue Vision Sexshop & Theater.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Blue Vision Sexshop & Theater
Rijksweg 541, 3630 Maasmechelen
Maasmechelen

Mogelijkheden

1 Sexshop
2 Cabines
3 Gay cinema
4 Speelkamers
5 Gloryholes