Gangbang bij Parenclub Monique (Dutch Gangbang)

De complete gids voor swingend Nederland

Gangbang bij Parenclub Monique (Dutch Gangbang)

Geschatte leestijd: 4 minuten

Mijn man en ik swingen al een tijdje maar toch wilde we het naar een ander niveau brengen, we speelde al met de gedachte over een gangbang. Mijn man was dus ook wel eens op zoek naar een gangbang, maar dan netjes en niet op een duistere plek ofzo. Mijn man had een plek gevonden in Den Haag, alleen daar kregen vrouwen betaald en dat klinkt leuk maar mijn eerste ervaring moest toch iets anders zijn dan mij voelen als hoer die betaald kreeg, ik wilde mij goedkoper voelen. Ik was zelf aan het kijken wat er een beetje speelt in “gangbang land” en kwam na wat zoeken uit bij parenclub Monique. Niet geheel onbekend bij ons maar hadden werkelijk geen idee dat zij (toen) een keer in het kwartaal een heuse gangbang had, Dutch Gangbang. Ik trok de stoute schoenen aan en heb mij via de website opgegeven, na een telefoongesprek met Monique te hebben gehad spraken we af bij de eerstvolgende gangbang en dat was een weekje later. Na het gesprek met Monique heb ik mijn man gebeld en verteld wat ik gedaan had.

Voor de website heb ik wat foto’s gestuurd van mijzelf (onherkenbaar, tenzij je mij gezien hebt) en twee dagen voor onze gangbang afspraak belde Monique voor de zekerheid of ik dit echt wilde doen. JA!

Medemblik (Noord-Holland) is voor ons ruim 1,5 uur rijden, we waren iets later dan dat we wilde maar kwamen in haar prachtige boerderij aan rond de klok van 22.00. De rij voor de deur was nog lang, dus wij netjes achteraan aansluiten. De man voor ons vertelde dat koppels gewoon doorlopen, dus dat lieten wij ons niet twee keer vertellen. We deden de deur open en bij de balie stond een half naakte vrouw en een vrouw die ik van de foto’s herkende Monique. Na een korte rondleiding kregen we twee handdoeken mee en we gingen ons “omkleden”. Ik moet zeggen dat ik echt heel erg gespannen was van de spanning, ik deed mijn witte laarzen aan en een slip met parels, geen bovenkant (Free the nippel!) mijn man deed zijn saaie zwarte onderbroek aan.

Omdat ik het erg spannend vind moet ik altijd piesen dus dat doe ik dan maar, door de klapdeurtjes de WC in staat daar een donkere man zijn pielemans te wassen. En dat was geen kleintje, ik werd er verlegen van dus snel het hokje van de wc in. Na mijn plasje loop ik naar mijn man die geduldig staat te wachten, samen gaan we naar de bar, ik voel mij heel erg bekeken en zie nog geen vrouw lopen.. Ohhjee.

Bij de bar, zie ik twee koppels en kennelijk twee van hun volle vriendinnen, ik voel mij een beetje “out of place”, met mijn maatje 36 en cup 75C, gebruinde huid, voel ik mij net een popje. Maar we komen om vernederd denk ik te worden, we maken een praatje hier en daar en na een half uurtje wilde we dan maar naar boven gaan. Want boven, daar gebeurde het.. Samen lopen we de trap op naar boven, gevolgd door een groepje mannen, mijn man vond dat gedrag een beetje vreemd en moest er wel aan wennen. Boven aangekomen, gingen we eerst even verkennen, kijken hier en daar rond en kwamen erachter dat er wel een stuk of 12 vrouwen daar waren, allen bezig uiteraard.

Ik weet niet meer precies hoe het gegaan is, maar we stonden samen te kijken in de gaten kamer, waarna we naar binnenliepen mijn man was mij aan het voelen en direct erna voelde ik niet een, twee of drie handen nee ik voelde er wel 6 of zeven, mijn borsten, kont, poesje ik voelde een vinger naar binnengaan, terwijl ik en mijn man op onze knieën aan het zoenen waren, al snel voelde ik niet alleen een vinger maar ook een harde piemel drukken tegen mijn billen. Ik stak mijn kontje uit en al snel voelde ik een harde lul diep en hard mijn kut in gaan, ik keek verontschuldigend mijn man aan maar hij genoot er alleen van, ik moet gillen van genot. Er drukte een lul tegen mijn wang aan, ik nam het snel in mijn mond. Ik zuigde een lul en wordt geneukt, na een paar minuten voelde ik dat de man stopte. De man die ik aan het pijpen was wisselde zijn beurt om met iemand anders, op mijn knieën zoog ik 4 of 5 verschillende mannen af en mijn kutje door misschien wel 6 man misbruikt.

Ik heb daar naar mijn gevoel wel een uur gelegen, ik had sperma over mijn borsten gespoten gekregen. En mijn kutje voelde tintelend aan. Bezweet besloten we uit de kamer te gaan en verder kijken wat de Dutch Gangbang inhoud. Nog geen twee stappen uit de kamer gedaan te hebben, voor mij had je twee kabouter hokjes waar je in kan gaan daar stak net een hoofd uit van die donkere man met die enorme lul. Hey verlegen vrouw, kom binnen in neukhokje.. Ik kijk mijn man aan en hij knipoogt, het is te klein voor mijn man om naar binnen te gaan want binnen zaten al vier andere mannen en een vrouw die behoorlijk bezweet mij ook een knipoog gaf, succes zij ze. Ik ging op mijn rug liggen en direct kwamen twee mannen naast mij zitten en ik nam hun pielemans in mijn handen, die donkere man was mij aan het likken. Hmm je hebt al gehad vertelde mij mij en voor ik er erg in had voelde ik zijn dikke eiken langzaam diep mijn kuje in gaan.

Ohh, niet te snel riep ik, ik ben nieuw en niet veel gewend! Hij deed het rustig aan maar voelde hem diep en dieper naar binnengaan. Hemel, ik heb nog nooit zoiets diep in mij gevoeld, langzame stoten werden snellere stoten en harder veel harder. Ik gilde en voelde mijn benen trillen, ga door schreeuwde ik naar hem, GA DOOR!! Een andere man gebood mij zijn lul diep in mijn mond te nemen, met een lul in mijn hand ik die zowat fijnkneep omdat ik klaar. Kwam door een donkere man met een enorme lul.

Na zeker 45 minuten, gutste het zweet overal waar het maar kon, ik kon niet meer. De mannen lieten mij gaan, nadat ik eerst door vier mannen flink te grazen genomen ben geweest, mijn mondhoeken waren bekant gescheurd laat staan mijn maagedelijke kutje!

Mijn man was naar beneden gegaan, denk ik dus ik ben dat ook gaan doen. Aan de bar zag ik mijn man te praten met wat mannen en ik loop naar hem toe. Een volle kus op zijn mond de avond was top, ik voelde mij een slet, een misbruikte hier dat is hoe ik mij voelde. Na de bar zijn wij denk ik nog wel drie keer samen naar boven gegaan, en ik ben zelf ook een keer alleen naar boven gegaan, wil je dat weten laat het achter hieronder.

Geschreven door

Reageer mee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan