Blind Date Sex Bios

De meest actuele gloryholes lijst in Nederland en België deze hebben wij zelf of onze leden bezocht. De beschrijving bij de gloryhole is hoe wij of onze leden het hebben ervaren.

Blind Date Sex Bios

Ben je op zoek naar een geile ervaring in een sexbios met gloryholes dan ben je bij Blind Date Sex Bios in Rotterdam aan het juiste adres. Ben je op zoek naar een vrouw (1 op 1) denk ik niet dat je dat hier kan vinden. De ervaringen die wij hebben vertellen meer dat als een vrouw hier komt (alleen of als stel) ze echt voor actie komt, mannen zijn hier 90% bi en vaak homo en dat was onze voorkeur.

Onze ervaring met Blind Date Sex Bios

Ik weet nog dat we opzoek waren naar een sexbios, we waren in een geile bui. We kwamen op de website van Blind Date Sex Bios het forum was erg actief dus dachten, hey laten we eens kijken wat ons daar brengt. We kwamen aan in een soort woonwijk en parkeerde iets voor de deur. Binnen kom je een balie tegen waarbij je betaalt en dan kan je naar binnen. Er zijn daar twee of drie aparte kamertjes met een doorlopende video (hetro) TV. Er is een swing een soort doolhof en een homo zaal met een muur met een aantal gaten.

Mijn vrouw bleef alleen bij de video cabines en ik ging de homozaal in. Daar zat een leuke jongen en ik ging er naast zitten, zijn lul had hij al in zijn hand en “iets verlegen” vroeg of ik hem mocht aanraken. Dat mocht, en ohh, half stijf, perfect. ik bukte en nam hem in mijn mond… Iets wat later zat hij in mijn kont, op de achtergrond hoorde ik mijn vrouw hijgen. Maar we kwamen voor de gloryhole. Nadat de knappe jongen zijn zaad netjes in mijn mond geloosd had, viel de muur met gaten op. waar al een lul goed zichtbaar was.

Mocht er animo voor zijn om mijn (onze, mijn vrouw had daar een aardig wat aan mee gedaan) ervaring. Laat het weten in de reacties hieronder.

Reageer of maak een date

Deel hier onder jouw ervaring met Blind Date Sex Bios of gebruik het onderstaande formulier om een date te regelen voor Blind Date Sex Bios.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Blind Date Sex Bios
Oranjeboomstraat 267, 3071 SM
Rotterdam

Mogelijkheden

1 Darkroom
2 Gloryhole
3 Swing
4 Homo zaal met bed
5 Aparte hetro cabines