Erotheek Schiedam

De meest actuele gloryholes lijst in Nederland en België deze hebben wij zelf of onze leden bezocht. De beschrijving bij de gloryhole is hoe wij of onze leden het hebben ervaren.

Erotheek Schiedam

Wil je meer proeven en wil je bekeken worden het kan allemaal hier bij Erotheek Schiedam, als man kan je je als slet laten misbruiken en als vouw kan je kijken, meedoen alles is mogelijk.

Onze ervaring met Erotheek Schiedam

Erotheek Schiedam is een kleine sexshop in Schiedam. De eerste keer dat wij er kwamen wisten we niet van de aparte parkeer gelegenheid (achterkant) wij parkeerde aan de voorkant, niets mis mee was alleen betaald parkeren. De sexshop ziet er goed uit, moderne speeltjes en leuke geile pakjes. De dame aan de balie was aardig en nadat wij betaald hadden voor de ingang, gingen we naar beneden waar de cinema was. Als je binnenkomt heb je twee cabines die af te sluiten zijn met een video scherm (homo films).

Links heb je twee zalen, een hetro en een homo zaal. bij de homo zaal heb je een wand met gloryholes, deze wand is niet af te sluiten. Het fijne aan deze wand is dat mannen direct je zien pijpen, dat nodigt uit dat mannen je dan gaan voelen.

Reageer of maak een date

Deel hier onder jouw ervaring met Erotheek Schiedam of gebruik het onderstaande formulier om een date te regelen voor Erotheek Schiedam.

1 reactie. Plaats een nieuwe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Erotheek Schiedam
Rotterdamsedijk 411, 3112 AP
Schiedam

Mogelijkheden

1 Darkroom
2 Gloryholes
3 Gay cinema
4 Masseer bed
5 Paren komen regelmatig