Wat voor swinger type zijn jullie?

De complete gids voor swingend Nederland

Wat voor swinger type zijn jullie?

Geschatte leestijd: < 1 minuut

Er zijn verschillende manieren om te swingen en de beste manier is hoe jullie je er bij voelen, wat jullie afspraken zijn en bovenal jullie deze afspraken ook naleven. Toch zijn wij verschillen in het type swingers.

Couple share

Couple share zijn koppels welke enkel met kopples swingen. Dat kan in de zelfde kamer zijn, of apart, maar de afspraken tussen dergelijke koppels zijn enkel met koppels te swingen. Wat heel goed is, beide hebben dan even veen fun.

Zelf doen wij dat niet vaak, ik heb immers andere wensen en mijn mannetje ook. Wij swingen zelden met koppel-koppel.

Cockolding koppel

Cockolding is: Bij cuckolding weet de partner dat de andere partner vreemdgaat en is daar vaak passief bij betrokken. De kern van cuckolding gaat om macht, namelijk macht die een meestal dominante vrouw uitoefent op haar partner. Het heeft ook te maken met vernedering en schaamte waarbij de meestal mannelijke partner gezien wordt als machteloos en niet in staat om er iets aan te doen.

Dit is iets wat wij zeer waarderen, we halen genot hieruit, mede omdat ik juist mij laat gebruiken en mijn mannetje graag kijkt. En achteraf mij goed kan schoonmaken.

Freestyle swingen

Koppels die afspraken hebben waarbij ze vrij zijn om te doen wat ze willen, dansen, sjansen, vrijen, dat kan uiteraard met een of meerdere partners.

Ook dit is wat wij zeer waarderen.

Je hebt verschillende manierem om te swingen, de manier hoe jullie willen of kunnen swingen is maar waar jij je prettig bij voelt. Het is slechts seks, lust! Ik kan persoonlijk er geen genoeg van krijgen, wil niet zeggen dat ik altijd seks moet hebben, het gaat er om dat je een leuke tijd hebt.

Geschreven door

Reageer mee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan