Super geile avond in Aditi swingersclub Alicante

De complete gids voor swingend Nederland

Super geile avond in Aditi swingersclub Alicante

Geschatte leestijd: 5 minuten

Vakantie is voor ons best heilig, elk jaar naar Spanje maar alleen dit jaar gingen wij niet met de auto maar met het vliegtuig naar Benidorm. Twee weken tussen de oudjes, dachten wij. Geen geflirt, niet swappen en even niet uitgaan.

Na twee dagen daar aan het strand te hebben gelegen, besloten wij toch een avond weg te gaan. Benidorm centrum, CafƩ Benidorm om precies te zijn, was een gezellige avond met wat ouderwetse muziek (Take That) en gezellige Engelsen. Vaak wat te dronken maar och kon het ons wat schelen, niets!

Het was zo gezellig dat wij besloten, de dag erna weer terug te gaan, en dat werd de dag daarna ook en de dag daarna ook, alleen elke avond Take That horen, gaat echt je strot uit hangen. Wij besloten Google te raadplegen, er waren wat swingersclubs in Alicante, en verderop maar een sprak ons enigszins aan.

Wij besloten vrijdag naar Aditi te gaan. Eenmaal aangekomen (leek een bedrijfspand) hadden wij een gemixt gevoel, modern maar toch industrieel, voor ons liepen een aantal meiden (in onze ogen hoeren, en dat vond mijn partner helemaal niet erg).

Eenmaal binnen, entree was 40 euro uit mijn hoofd, zag het er erg verzorgd uit. Veel mensen, leuke muziek, en een moderne centrale bar.

Al snel raakte wij aan de praat met wat mensen, maar een viel wel heel erg op. Niet dat hij opviel maar ik (het vrouwtje) vond hem zeer aantrekkelijk. Hij bleek er te zijn met een vriendinnetje, verder was hij vrijgezel. Dus mijn ideale prooi šŸ˜‰ ik raakte aan de praat. Pecci heette de beste man, een heerlijke naam. Van de rookruimte, gingen wij naar de dansvloer waar ik hem op een gegeven moment uit het oog verloor, kennelijk was het na 00.00 uur en zouden de kleren uit gaan, veel mannen hadden hun handdoek voor en mijn partner had een sexy onderbroek en ik? Niets!

Behoorlijk opgewonden

Op de dansvloer kwam ik mijn Pecci weer tegen, heerlijk gedanst, maar zijn handen bleven mij voelen, daar raakte ik behoorlijk van opgewonden. Ook hij had een handdoek voor, waar ik een hekel aan heb, of een sexy onderbroek of niets!

Dus ik trok de handdoek van zijn heup, waar de meeste mannen zich dan ongemakken voelen, blijf hij er leuk onder, sterker hij deed mee, iets wat ik enorm van hou, zeker als ik iemand aantrekkelijk vind. Mijn partner stond naast zijn vriendin en keek mee.

Ik danste tegen zijn piemel aan, en die mag er zeker wezen, groot en breed! Af en toe bukte ik zodat zijn piemel tegen mijn kontje en kutje aan kwam, maar ik doe niets zonder een regenjas. Gelukkig was mijn partner voorbereid en spoedde zich naar de kleedkamer om een aantal condooms te pakken. Ik was inmiddels erg geil en nat geworden, en klampte mij vast aan hem, ik merkte toen pas dat hij best sterk was, mijn tong ging zijn mond in en een paar minutenlang hartstochtelijk te kussen op de dansvloer, tegelijkertijd voelde hij mijn borsten en voelde ik een vinger mijn kontgat binnen gaan.

Ik liet hem zijn ganggaan, ik voelde zijn piemel en die was al behoorlijk aan het groeien. Ik knielde en begon hem te pijpen, mijn partner tikte mij aan en gaf mij een condoom. Tevreden keek hij van een afstand tot ik hem wenkte, ik wilde twee piemels pijpen. Om de beurt en soms tegelijkertijd probeerde ik een gigantische en normale (mijn partner) piemels te pijpen. Ik hield het niet meer, ik moest en zou geneukt worden, nu!

Het gebeurde op de dansvloer, kennelijk waren ze in Alicante niet veel gewend want wij hadden de aandacht van heel de club. Het maakte Pecci en mij niets uit, vlug deed hij zijn condoom om, ik leunde tegen een paal en voorzichtig wilde hij zachtjes naar binnen gaan, ik moet zeggen dat mijn kutje strak is, maar als deze nat is kan vrijwel alles makkelijk naar binnen, en ik hou van hard, ik wil stoten voelen, ik wil die pik hard in mij voelen. IK zei ook harder, faster, HARD!

Dat liet hij zich niet twee keer zeggen, en ik had het beter niet kunnen zeggen, maar ik genoot.

Achter ons zag ik een bank, ik trok hem daarnaartoe, gooide hem op de bank, en ik ging op zijn lul zitten, zoenend, neukend, kwam ik klaar!

Hij wilde apart in een kamer gaan, zonder ogen van anderen, zonder partner en zonder zijn vriendin. We gingen apart een kamer in, ik heb genoten, van achteren, ik ging op hem zitten, hij lag op mij, en wilde op mijn borsten klaarkomen, ik heb liever dan mannen in mij klaarkomen, met condoom, maar och ik was denk 4 of 5 keer echt klaargekomen, ik liet hem zijn gang gaan. Zijn sperma proefde zoet, en normaal slik ik niet, maar deze keer wel!

Gangbang in de Douche

We liepen naar de douches toe, en gingen ons omspoelen. Toch had hij niet genoeg, ik voelde zijn piemel tegen mijn onderrug en zijn vingers in mijn kutje, hij wilde mij laten squirten, en binnen een seconde of 10 een vloedstroom aan water, ik moest geneukt worden nu, weer! Maar geen condoom te bekennen, vlug liep Pecci naar mijn partner om een condoom te vragen die netjes aan het wachten was. Hij had er een, en Pecci kwam terug deed de condoom om, en in de douche werdt ik opnieuw hard en genadeloos geneukt, inmiddels door mijn gekreun, waren er meer koppels en mannen de douche binnengekomen, geloof mij als ik zeg dat het een ongekende orgie werd. Ik ben in de douche door wel 9 verschillende mannen geneukt, twee vrouwen gelikt en gekust.

Ik was voldaan, mijn kutje branden, ik had die avond 10 verschillende piemels van zeer groot tot middelmatig hard en zacht mijn kutje in gehad.

Voldaan liepen pecci en in, als twee verliefde mensen terug naar ons gezelschap. Mijn partner had geen idee wat ik had gedaan, hij was aan de bar op mij aan het wachten. Hij had zelf een leuk klein avontuurtje gehad met een wat jonger Russisch meisje gehad, hij valt op oostblok meisjes/vrouwen. Die heel goed kon pijpen en alleen anaal wilde neuken.

Ik wenkte hem, en wij gingen de rookruimte in, ik zat op de schoot van Pecci en al voelend (was nog steeds naakt) en kussend voor mijn partner vertelde wij wat wij hadden gedaan.

Ik nam mijn partner mee naar een aparte kamer, en daar wilde ik mijn partner ook flink verwennen. Dat Russische meisje zag ons in een aparte kamer gaan en wilde met ons mee gaan, natuurlijk mocht ze mee. Met zā€™n tweeĆ«n pijpte wij mijn partner. Iets wat mijn partner erg lekker vind is anaal bij hem, hij is biseksueel namelijk. Ik stopte een vinger in zijn kontgat en dat zag dat meisje dus, ze was verbaasd iets wat ze zelf erg lekken vind vond ze niet vaak bij een man. Terwijl mijn partner mij neukte vingerde zij hem, we hebben een dik half uur met zā€™n drieĆ«n gesekst, tot hij voor die avond de tweede keer klaarkwam, op het gezicht van haar, kussend (mijn partner, ik en zij) likte wij zijn sperma van haar gezicht.

Een geile avond in aditi swingersclub Alicante.

Geschreven door

Reageer mee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan