Onze ervaring met Parenclub Mystique

De complete gids voor swingend Nederland

Onze ervaring met Parenclub Mystique

Geschatte leestijd: 3 minuten

Het is inmiddels al weer een tijdje geleden, maar dit willen wij toch wel even delen. Het was op een vrijdag, we wilde graag even weg maar wisten niet waar we heen zouden gaan. Fun4Two had een thema avond en daar wilde we niet heen. Fatamorgana in Muiden sprak ons voor deze dag niet heel erg aan. Marion wilde wel eens Parenclub Mystique proberen. Goed, dat te hebben besloten zijn wij maar daad heen gereden. Het ligt echt ergens verscholen in de bossen, met een landweggetje moesten we erheen rijden en kregen eigenlijk een gevoel om weg te gaan.

Toch doorgezet en aangekomen parkeerde we op een drukke parkeer gelegenheid achter de club. Naar binnen betaalde we de ingang en kregen de sleutel mee om beneden om te kleden. Ik was mijn topje vergeten, okay dan maar enkel met string naar binnen, Bert had zijn open billen broek aangedaan. Al wisten we dat het geen BI dag zou zijn, toch maar uitdagen.

eenmaal omgekleed zijn we wat gaan drinken aan de bar, achter de bar was een mooie volle dame bezig een stuk of 4 mannen de verwennen met een luid gekreun. Ik was nieuwsgierig en bovendien vind ik het geil om een andere vrouw te zien neuken met een aantal mannen, ik hou daar van. Ik trok Bert van zijn kruk en samen gingen we staan kijken. Ik voelde de hand van Bert op mijn billen en daarna tussen mijn binnen zo mijn poesje in gaan. Ik zeg tegen Bert je hebt er zin in he. Hij kijkt mij aan en zegt wat bedoel je, ik kijk om en zie een grote donkere man achter mij staan en zijn hand in mijn nu al natte kut. De man was niet helemaal naakt en had een witte onderbroek aan met een zeer grote bult. Ik doe mijn hand in zijn broek en voel aan zijn half stijve maar indrukwekkende lul.

Ik haal zijn lul eruit en ga op mijn knieën voor hem staan en neem zijn lul in mijn mond en begon hem daar te pijpen. Ik had erg veel moeite om zijn lul in mijn mond te krijgen, Bert komt naast de man staan en ik voel aan Bert zijn lul die ook al begint te groeien. Er komen meer mannen bij ons staan en voor ik het wist was er al iemand klaar gekomen over mijn borsten. De donkere man begon het sperma van mijn borsten te likken en vroeg of we misschien boven met z’n drieën konden zijn. Zo gezegd zo gedaan, we hebben denk ik ruim een uur of anderhalf boven gezeten. Mijn kut, mijn kontje en Bert zijn kont zijn compleet uitgerekt door deze man, hij bleek licht bi-sexueel te zijn en kickt er op een man te neuken. We zijn door hem echt flink aangepakt, en op het einde was het een spuitfestijn, hij kwam klaar op Bert zijn gezicht en in zijn mond, Bert moest er van kokhalsen zo veel sperma slikte hij naar binnen.

Met zijn sperma gezicht liepen we de kamer uit, er stonden buiten de kamer een rij mannen met een aantal vrouwen. Het sperma op het gezicht van Bert was echt duidelijk te zien, zo een geil gezicht is dat. We zijn de douches in gedoken en hebben even wat gedronken voor wwe naar de donkere kamer gingen. De bedoeling was niet een gangbang te hebben maar ohh ik kon mij niet inhouden, bij de donkere kamer heb je ook een soort doolhof. Voor ik er erg in had was ik ingesloten door een aantal mannen, Bert heeft niets met donker dus dat is zijn ding niet, hij ging naar de bar.

Al gouw voelde ik een stijve lul tegen mijn kontgaatje, ik hield een andere lul vast en voelde hier en daar diverse handen over mijn borsten, kutje en benen. Om de lul beter in mijn kontje te krijgen bukte ik iets, wat ik denk beter niet had kunnen doen, dat was namelijk vrijspel voor de mannen voor mij.

Sperma op mijn borsten, tussen mijn benen, in mijn mond en op mijn gezicht loop ik naar de bar toe. Ik zoek mijn Bert, hij mag mijn schoonlikken nu. Tot de volgde Parenclub Mystique!

Geschreven door

Reageer mee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan