Onze ervaring met Parenclub Acanthus

De complete gids voor swingend Nederland

Onze ervaring met Parenclub Acanthus

Geschatte leestijd: 3 minuten

Niet heel lang geleden hebben wij deze parenclub in Harelbeke leren kennen en hebben sindsdien Parenclub Acanthus vaker bezocht. De eerste keer dat wij daar heen gingen (2,5 uur rijden voor ons) hadden wij in de buurt een hotel geboekt, lekker uitslapen de dag erna met een extra lange checkout. Wij kwamen aan in het hotel rond een uur of 19.00 en ik ging mij zelf klaar maken voor een onbekende avond. De avond was een FLUO avond, benieuwd…

We kwamen rond 20.30 aan, met een immens parkeer gelegenheid, we konden op het terrein zelf parkeren, stapte uit wat een mooi verlicht pand, een soort oude boerderij, we waren verrast. Wij kwamen aan bij de deur er deed een portier de deur open en een aardige vrouw leide ons de weg, twee disco’s, twee restaurants, twee barren, een verdieping speelruimtes die met verschillende kamers ingedeeld zijn (je moet het zien, het is groot!) een tweede verdieping, een darkroom, gloryholes, cinema, orgiezolder ga maar door ze hebben het!

wat onwennig maar heel druk, liepen we door naar de hoofd zaal waar de grote disco is. We bestelde een drankje en werden aangesproken door een koppel die ons eerder hadden gezien in Barcelona (wat is deze wereld toch klein) met hun liepen we door heel Acanthus heen, mijn man liep voorop met Andrea (de man van het koppel) tijdens onze tour keek ik door een kies van een kamer heen, diverse koppels waren “bezig” er liepen wat mannen rond een man kon zijn handen maar niet van mij afhouden. Hij was erg knap moet ik zeggen, Lisette (de vrouw van het koppel) liep al door terwijl ik men deze knappe man een babbeltje maakte. Maar dat wilde hij niet al snel zat ik bovenop hem, hij had een harde en was niet klein wat moest ik doen, hij wist mij goed aan te pakken, ook al was het nog vroeg op de avond hij was gewoon knap. Bezweet vroeg hij of hij op mijn borsten mocht klaarkomen, natuurlijk!

Bezweet, liep ik met deze man mee naar de douches, en heb mij daar even omgespoeld. Ik gaf de man een kus en ging op zoek naar mijn man, die waren inmiddels druk bezig op de dansvloer. Ik gaf snel mijn man een kusje, hij vroeg waar ik was. Ik zei dat ik iemand erg knap was tegen gekomen, en voor ik het wist dat ik bovenop hem zat. Zijn reactie was, jij slet! En gaf mij een kusje op mijn mond.

We hebben daar denk ik een paar uur gedanst, de tijd vloog voorbij. Rond een uur of 2 gingen mijn man en ik naar boven kijken, we kwamen bij een spiegelkamer. Dat maakt mij erg opgewonden, we waren samen aan het spelen met elkaar. Tot er een man om het hoekje kwam kijken, wij gingen door en lette niet op wat er om ons gebeurd. De man ging zitten op het bed en begin mij te strelen, ik zei als je mij wilt neuken wilt mijn man aan je zitten, hij vond het niet erg. Direct pakte mijn man de lul van de man vast, hij begon te pijpen en de man mij likken. na wat heen er weer pijpen, likken, strelen viel mij op dat er meer mensen stonden, ook die knappe eerdere man. Ik vroeg aan hem of hij nog een keer kon, zijn antwoord was priceless. Daarom ben ik hier! We zochten een grotere kamer/bed de spiegelkamer is geil voor drie mensen, ik wil meer!

Wij kwamen aan bij de orgie zolder, inmiddels was het gezelschap: Ik, mijn man, Lisette, Andrea, een bi man, de knappe man, een donkere man met zijn vriend en een vriendin van hun. Het werd een heet partijtje, het was inmiddels 04.00 uur geworden dat wij onder de douches stonden, mijn poesje brande een beetje dat kwam door de vriend van de donkere man, zijn piemel was immens groot (met trots vertelde hij 23 centimeter) ook mijn man heeft deze joekel in zijn kontje gevoeld (hij is wel wat gewend).

Aangekomen in het hotel hebben wij de twee donkere mannen uitgenodigd, van slapen is het niet gekomen..

Geschreven door

Reageer mee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan