Ons bezoek aan Sensual ALL-IN Amsterdam “Elvira Birthdaybash”

De complete gids voor swingend Nederland

Ons bezoek aan Sensual ALL-IN Amsterdam “Elvira Birthdaybash”

Geschatte leestijd: 3 minuten

Het is alweer even geleden sinds ons laatste bezoek aan een “kinky party,” laat staan aan een feestje van Secret Underground. Rond 22.00 uur arriveerden we, waarbij mijn vrouw een doorschijnende zwarte catsuit met een open slip van achteren droeg, en ikzelf koos voor een eenvoudig zwart T-shirt en zwarte onderbroek. Hoewel niet heel bijzonder, keken we ernaar uit.

Na het opbergen van onze tassen en jassen in de kleedkamer en het aantrekken van hoge hakken, waren we klaar om naar binnen te gaan. Het was redelijk druk, dus eerst haalden we een drankje aan de bar. Het viel ons meteen op dat er veel ouder publiek aanwezig was, niet helemaal onze doelgroep. Toch besloten we gewoon te genieten van dansen en gek doen. Na ons eerste drankje en wat kletsen, kijken en een beetje flirten (niet iedereen was oud), begaven we ons naar de drukke dansvloer. Mijn vrouw danst graag, en je zult haar daar vaak vinden. Hoewel ik zelf niet zo van dansen houd, maakte ik een uitzondering voor deze avond.

Na anderhalf uur dansen, praten en drinken viel ons een jongeman op bij de bar. Hij stond erg dichtbij en keek ons ook aan. Aangezien mijn man biseksueel is en het leuk vindt als er een extra man (volgens hem zo’n zes) bij komt, konden we daar allebei van genieten. We besloten een kijkje te nemen in de kamers van Club Paradise. Beneden was de dansvloer, met achterin een afgezonderd gedeelte met een ronde bank. Daar hebben we even gezeten, wat gefriemeld en ik heb mijn vrouw lekker gelikt terwijl ze op de ronde bank lag met haar benen wijd.

De bar bevond zich ook achterin de club. Omdat er niet veel actie gebeurde op de ronde bank, besloten we de eerste kamer te verkennen. Deze was bezet, dus gingen we door naar de andere kamers. We kwamen langs de kleedkamers (links en rechts) en ontdekten een gesloten kamer. Vervolgens een open kooi met een swing en nog een kamer, ook open maar al bezet. Op naar boven dus. Boven was een darkroom, waar mijn man van houdt, maar gelukkig was het niet al te donker, wat voor mij prettig was.

Daar kwamen we de jongeman weer tegen die eerder onze aandacht trok. Hij keek naar twee vrouwen die met elkaar bezig waren, terwijl hij zijn stijve penis vasthield. Ik wenkte mijn man, knipoogde naar hem en hij liep naar de jongeman toe. Tegelijkertijd vroeg ik hem of het oké was als een man hem aanraakte, en dat vond hij prima. Mijn man begon hem zachtjes af te trekken, terwijl hij mijn borsten voelde en ik genoot van zijn vingers die mijn intieme plekjes verkenden.

Mijn man (inmiddels op zijn knieën) gaf hem een pijpbeurt, terwijl de jongeman en ik stonden te zoenen en hij mij lekker vingerde. Andere stellen kwamen erbij staan, maar we merkten dat de jongeman zich een beetje bekeken voelde. We besloten een kamer op te zoeken, en bij de ingang bleek er een vrij te zijn. Mijn man deed het gordijn dicht terwijl ik al op het gezicht van de jongeman lag. Ik voelde zijn tong diep in mijn kutje en kontgaatje, en mijn man begon hem opnieuw te pijpen.

Ik was nu behoorlijk opgewonden en wilde een echte penetratie ervaren. De jongeman lag al op zijn rug, dus wat kon ik beter doen dan op zijn erectie gaan zitten? Mijn man hielp me om zijn penis diep in mij te krijgen. Na een paar krachtige stoten voelde ik mijn man alweer met zijn mond bij zijn penis, terwijl ik hem harder neukte. Hij wilde maar blijven zoenen, en mijn tepels werden ook niet vergeten. Ik bereikte mijn hoogtepunt en de jongeman vroeg of hij op het gezicht van mijn man mocht klaarkomen. Natuurlijk!

Hij knielde neer, mijn man moest liggen, en terwijl hij zich aftrok voor het gezicht van mijn man, voelde ik zijn vingers in mijn kontje, zijn tong over mijn tepels en met een kreun kwam hij klaar op het gezicht van mijn man. Half klaarkomend stopte hij zijn penis in de mond van mijn man. Een heerlijk geil schouwspel. Tevreden gingen we naar de bar, dansten nog wat en keerden huiswaarts.

Geschreven door

Reageer mee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan