Ons bezoek aan Parenclub Devils & Angels

De complete gids voor swingend Nederland

Ons bezoek aan Parenclub Devils & Angels

Geschatte leestijd: 3 minuten

Ons bezoek aan Parenclub Devils & Angels was eigenlijk een bezoek aan Parenclub 7Sins bedoeld en eerlijk gezegd dachten wij ook dat we bij Club 7sins waren tot we bij de balie / aanvang kwamen. Bij aanvang kwamen we eerst bij de kleedgedeeltes aan, lekker ruim en fris. De muziek was goed te horen en na wat gebabbeld te hebben met twee mannen, zijn we richting de bar gegaan. Het zag er gezellig uit, veel lichtjes en lasers, small naar ons gevoel en een kleine dansvloer en de muziek, die was echt goed te horen..

Eerlijk viel het ons best tegen, natuurlijk onze verwachting was 7sins, maar de muziek, gewoon echt heel hard! de mensen waren okay. We hebben leuk gepraat met wat koppels en mannen uiteraard. maar de club viel ons tegen, we zijn maar naar de speelkamers gegaan om daar te kijken. Daar zagen wij een koppel mooie vrouw met een nogal “Italiaanse” man, wij gingen maar naast hun liggen kijken of we samen konden spelen. Direct vandaar de quootjes bij het Italiaans voelde ik een hand over mijn kont terwijl deze heer prima zijn vrouw aan het verwennen was.

al snel was het geen hand meer maar tong, handen en piemel. De vrouw zelf van hem had niet veel zin in mijn man, wat niet erg is. Met z’n drie’n is het leuk zat! Zo dacht deze “Italiaanse” man niet, nee zij moest mijn man pijpen, moest! Hij pakte haar bij de haren vast, waarom mijn man zegt hey, dat is niet okay. De “Italiaanse” man kijkt verward naar mijn man en zegt wil je niet gepijpt worden? Mijn man geeft aan, natuurlijk wel maar niet gedwongen! Waarop de “Italiaanse” man zegt, excuus wij houden van SM, de vrouw streelt mijn man en zegt dat ze het geil vind gedwongen te worden. Dus waarop mijn man haar bij de haren pakt en zegt pijp dan! Was te grappig voor woorden, maar al met al heb ik enorm genoten van deze “Italiaanse” man met zijn dikke en lange lul, ohhh als ik er nu aan denk wordt ik al nat!

tijdens ons neuk partij met dit zalige koppel stond er een verlegen man te kijken, hij was zich zelf aan het aftrekken. Na ruim een uur “geneukt” te hebben en gepraat dan weer verder met neuken. Was de “Italiaanse” man al 2 keer klaar gekomen en mijn man ook een keer. De vrouw en man gingen naar beneden waarop de man die daar de gehele tijd stond ook maar weg wilde gaan. Ik riep hem, en vroeg of hij misschien mij wilde neuken ipv af te trekken, hij giechelde.. Mijn man geeft mij een kusje en zegt ik ga wat drinken, veel plezier schat šŸ˜‰ Hij staat op en geeft een klap op de man zijn kont, en zegt kom op ze vraagt naar je.

Dat laat de man zich twee keer zeggen, hij komt naar mij toe en steekt zijn hand uit en zegt ik ben Rick (met CK) wat is jouw naam? Ik moest lachen ik steek mijn hand uit en trek hem naar mij toe, hij valt op mij en samen liggen we daar een beetje te voelen en zoenen. Het is een schatje, niet mijn type maar omdat hij zo verlegen is en beleefd doet dat wat met mij, dat maakt mij extra geil. Ik denk dat na ruim 10 minuten hij helemaal gebroken was, het zweet gutste over hem heen, hij was 4 keer klaar gekomen, het sperma droop over mijn brosten, gezicht en buik misschien heel misschien ook nog op mijn rug.

Ik ben naar de douches gegaan. Mijn man was aan het praten met twee leuke mannen, we hebben hun nummers gevraagd en hebben een weekje later echt een leuke date met hun gehad. Maar voor nu was het genoeg, het was de muziek die het voor ons deed, te haard!

Geschreven door

Reageer mee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan