Mijn bezoekje aan Sameplace in Amsterdam

De complete gids voor swingend Nederland

Mijn bezoekje aan Sameplace in Amsterdam

Geschatte leestijd: 3 minuten

Niets te doen en toch zin hebben om even stout te zijn, ken je dat gevoel? Kijken wat er open is vanavond, niet echt veel te doen zo te zien. Sameplace is open lees ik dat is in Amsterdam. Geen thema, gewoon een normale avond. Het is 45 minuten rijden, lekkere muziek aangezet en genieten van de autorit. Sameplace is ergens in het centrum (denk ik, ben niet heel bekend in Amsterdam) ik parkeer de auto om de hoek naast een gracht. Same place is op een hoek, lekker in beeld bij een stoplicht. Ik heb een heel kort rokje aan, en sta te wachten tot iemand de deur open doet. En ondertussen stoppen er een aantal auto’s voor het stoplicht, mensen kijken mij aan want boven mij hangt een bord “Sameplace erotisch cafe”.. Ik moest lachen.

Er doet een man open, ik moest direct denken aan Homer van de Simpsons (laat maar kinderen, dat was een lange tijd geleden, ik voel mij oud als je niet weet wie dat is). Hij is aardig en kijkt mij indrukwekkend aan, hij vraagt stotterend of ik wel weet wat dit voor cafe is. Ja, als het goed is kan ik hier geneukt worden, ik kijk hem strak aan. Hij weet niet wat hij moet zeggen denk ik, hij steekt zijn arm uit. Dat was voor mijn jas denk ik, ik doe hem uit en geef de jas aan hem. Dat korte rokje ging samen met een licht doorschijnend bloesje, waarbij ik mijn BH thuis gelaten had.

Hij wijst de deur en doet hem voor mij open. Ik zie 4 donkere jongens, twee koppels en even later spot ik nog een man. Niet heel druk, maar zo als ik het zie is het ook een klein cafe. Ik ga zitten aan de bar, ik bestel een Bacardi cola. Al snel word ik aangesproken, door een donkere man. Veel goud om zijn nek, niet helemaal mijn type. Ik luister wat hij te vertellen heeft en dat heeft niet veel inhoud, ik doe beleefd maar zie in mijn ooghoek een andere man in een van de “hokjes” achter mij. Nonchalant zit/ligt hij een beetje, hij heeft niet in de gaten dat ik naar hem kijk, laat staan dat ik hier zit denk ik. De donkere man blijft maar vertellen, ik zeg beleefd dat ik naar de wc ga. Ik stap af van mijn kruk, loop langs de jongen die in het hokje zit. Laat mijn tasje per ongeluk vallen, ik buk met mijn kontje gericht naar hem (ik draag geen slipje), ik pak mijn tasje en prompt “val” ik achterover. De jongen probeert mij op te vangen. We raken aan de praat, hij is best een leuke jongen. Ik denk een jaartje of 28, ik heb zijn telefoonnummer maar even gevraagd voor ik dat vergeet.

Na een minuutje of 5 (echt waar) stopt hij met praten, hij kijkt mij aan en vraagt of ik nu sex met hem wil hebben.. Ik was een beetje verbaast, ik zij natuurlijk hier of? Hij kijkt mij aan en zegt dat hij een fantasie heeft om in een bar waar iedereen kan zien wat hij doet. Ik ben totaal niet verlegen, dus kom maar op zeg ik en ik begin zijn kruis te strelen. Ik voel een redelijke apparaat, hij buigt over mij en begint mij te kussen in mijn nek, naar mijn borsten en al heel snel voelde ik zijn tong tegen mijn clitoris. Het kamertje niet heel groot, begon een beetje benauwend te worden. Ik zag dat bij de wc’s ene ophoging was met matrassen, ik zeg tegen de jongen dat we daar verder gaan. We gaan daarheen, liggen daar en al snel voelde ik meer handen en een hele stijve piemel die diep in mij bleef stoten, ohh at genoot ik van zijn apparaat.

Een van de koppels was ook maar gaan kijken wat er gebeurde en de dame in kwestie wilde ook wel mee doen. Ze kwam naast mij zitten en begon mijn tepels te likken en voelde met haar hand mijn inmiddels natte poes die een goede neukbeurt kreeg. De donkere jongen met al dat goud, ging achter de vrouw zitten en al snel hadden we een zeer heet orgie, haar man genoot zichtbaar en zij ook. Om de beurt werden we goed genomen door 5 mooie apparaten.

Tegen 23:00 kon ik niet meer, ik zat onder de sperma (twee van de mannen kwamen klaar over mijn borsten) een en mocht ik ontvangen in mijn mondje. Ik dronk nog een glaasje raakte aan de praat met de barman, tegen 02.00 en een bezoekje aan de gloryhole kamer beneden later, ben ik naar huis gegaan.

XX

Geschreven door

Reageer mee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan