Club 69 swingersclub Barcelona

De complete gids voor swingend Nederland

Club 69 swingersclub Barcelona

Geschatte leestijd: < 1 minuut

Niet te geloven, op elkaar en door elkaar

Ja, na ons eerste avontuur zijn wij verder gegaan, we hadden 3 weken in Spanje, en hebben daar in de vorige club veel beleefd. Ik was zelfs verlieft geraakt op een Franse jongen, maar dat is een ander verhaal. Om te kijken wat Spanje meer te bieden had, zijn wij gaan Googlen naar andere clubs. Zo kwamen wij bij club 69, ergen in de heuvels van Barcelona.

Aangekomen, is parkeren een pain in the arse. Maar toch een plek kunnen vinden, aangebeld, er gaat een grote houten deur open. Druk leek het niet, uitleg gekregen van tweetal leuke dames. Sleutel gekregen en wij moesten naar boven om om te kleden. Gedaan, bleek deze club 6 etages te hebben, welke vol waren met mensen, de disco, zwem verdieping, sm verdieping, bi verdieping (iets voor mijn man?), orgie kamers, video kamers, aparte kamers, van alles.

na wat gedronken te hebben, en gedanst te hebben, zag ik een leuke jongen, overleg met mijn man, en we zijn naar een van de kamers gegaan, daar heb ik die jongen verwend, gepijpt, en hij heeft mij heerlijk genomen, mijn man keek toe. Zo hebben wij een aantal van dit soort “avontuurtjes” gedaan die avond, mijn man had daar ook zijn eerste sex ervaring met een andere vrouw. Deze club kreeg van ons een 10, ik voelde mij zo geil, de vrijheid wat ik heb,..

Geschreven door

Reageer mee

1 reactie. Reactie plaatsen

  • Mogen er ook koppels komen in jullie club en moogt je na het douchen ook direct ook naakt lopen in jullie club en moogt je ook zonder condooms ook dan ook neuken in jullie club dan

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan