(video) Freek van Noortwijk op de Wallen achter een glory hole: ‘Waar ben ik terechtgekomen’

De complete gids voor swingend Nederland

(video) Freek van Noortwijk op de Wallen achter een glory hole: ‘Waar ben ik terechtgekomen’

Geschatte leestijd: < 1 minuut

Donderdag 12 mei was een speciale dag. Chef-kok Freek van Noortwijk stond ineens op de Wallen in Amsterdam achter een glory hole mensen heel erg blij te maken.

De chef stond daar niet voor niets. In samenwerking met het merk BATU maakte hij mensen blij met gerechten geïnspireerd op de nieuwe drankjes van het merk. De twee nieuwe drankjes met de namen Buddha’s hand en Satan’s Anus, zijn zuur en zeer pittig. Die smaken verwerkte Freek in zijn gerechten.

Glory hole

Door een heus glory hole (Google dat maar even) werden de gerechten blind geserveerd aan hongerige bezoekers. Een toffe stunt en voor de chef-kok de meest unieke locatie waar hij ooit gekookt heeft.

De drankjes zijn hier online te bestellen.

Parenclubs van Nederland en Belgie

Een parenclub is een club waar openminded mensen elkaar ontmoeten, waar je gewoon je zelf kan zijn, waar je kan dansen, sjansen, drinken en met elkaar kan spelen. Waar je alles kan maar niets moet, dat is een parenclub. Vaak denken mensen dat in een club je alleen maar sex hebt met zoveel mogelijk mensen, maar in realiteit is dat niet zo. Tenzij je op bepaalde thema’s / dagen je de club bezoekt.

De meeste clubs zijn meerdere dagen open, waarbij alleengaande mannen ook welkom zijn. In dergelijke clubs is sex erg gewenst. Andere clubs zijn stellen gericht waarbij alleen gaan de mannen niet gewenst zijn, daar is de sfeer ook anders. Je hebt clubs waar alledaagse mensen heen gaan, die vindt je van dik, naar dun, van oud en jong. Een er zijn clubs waar de wat meer classy mensen heen gaan. Bij alle clubs geldt een gouden regel: NEE=NEE!